Re: Renault Grand Scenic ІІІ Большой театр (БЖ Engineer)
В мене і вчора було все видно, і сьогодні. Можливо діло в провайдері.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Renault Grand Scenic ІІІ Большой театр (БЖ Engineer)
В мене і вчора було все видно, і сьогодні. Можливо діло в провайдері.
Вчера прокатился на третьем ряду.
Сидения второго ряда отодвинуть надо обязательно, но пассажирам места остается достаточно.
При моем росте 1,75 было удобно, думал будет хуже. Короче, доволен. Кто ростом повыше или ноги более длинные, тоже поместится, но уже будет не очень комфортно, наверное.
Отправил Зевсу запрос, может чем-то поможет.
Не правильно ссылки вставил
Не правильно ссылки вставил
Тогда почему половина людей все видит?
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-03-21 09:53:49[/merge_posts_bbcode]
Друзья, подправил настройки доступа. Как с видимостью?
Так і не видно нічого((((
і сьогодні. Можливо діло в провайдері
Угу,хто парнуху,ввечері,дивився,той Сценіка,зранку,не побачить.Провайдери,вони такі...
Engineer, А дай ссылку на весь альбом - там справа есть кнопка "поделиться" - а в ней - "получить ссылку"
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-03-21 10:27:04[/merge_posts_bbcode]
Engineer, во, лучше в наше галерею !!
А в первом сообщении темы фоток тоже не видно?
А в первом сообщении темы фоток тоже не видно?
Я бачу без проблем. Хром на вінді.
В першому видно (у мене).
Блін, хреново що задні сидіння роздільні, дітям буде не зручно спати.
Вот теперь - отлично видно! Классная тачка!
Блін, хреново що задні сидіння роздільні, дітям буде не зручно спати.
Зате зручно сидіти. Ці сидіння регулються окремо взад/вперед і по нахилу. Можна відкинути спинку і подрімати. Поперек згідний, не дуже зручно лягати... Скоро сам побачиш
Мені вже цікаво твою задню карту зняти і на шторку глянути з середини, цікаво чи на М3 такі можна всунути.
До речі, клубну наклейку пасувало б приклеїти.
Прикольная функция ключ-карты "свободные руки". Достаточно иметь карту в кармане. Не надо никуда вставлять или вынимать. Подходишь к авто, касаешься рукой датчика на ручке и машина открывается. Выжимаешь тормоз, нажимаешь кнопку старт - заводится. Глушишь, выходишь, сама закрывается. Никаких кнопок жать не нужно. Во буржуи
Engineer, на каком расстоянии срабатывает твоя карта?
Когда подходишь - надо коснуться датчика на ручке. Когда отходишь - около 2 метров +/-.
Жека, а вільні руки зразу працювали, чи ти щось активовував?
Працювали зразу. Я не зразу зрозумів принцип роботи. Якщо можеш завести авто без вставлення чіп-карти в слот - висока імовірність, що вільні руки є. Ну і стопроцентна гарантія - наявність датчика на ручці відкривання дверей.
Датчик на ручці, чи на дверці під ручкою.
Вроді на ручці. Тут в коментарях почитай https://www.drive2.ru/l/2678888/
Кнопка круиз-контроля как обычно улыбнула своим расположением
А так конечно "кінь-агінь!" Поздравляю!
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Renault Grand Scenic ІІІ Большой театр (БЖ Engineer)
Згенеровано за 0.189 секунд(и), виконано 86 запитів