alex.cver написав:На самом деле выборка нормальная если брать Европу старую.
Навіть якщо взяти місцевого жителя, одного, всеодно вибірка не буде репрезентативна. Ну і в доказ цього - твої враження не відповідають дійсності (якщо я все вірно зрозумів). Тому так.
Якщо це тебе дивує, то подумай скільки машин ти взагалі бачив (а точніше звернув увагу на модель), і яка це частка від всіх авто в тій країні?
alex.cver написав:От Clio в Старушке много даже есть и меганы тоже, но не логаны, не Дастеры никак.
От якраз Дастері в там багато (ну не так багато як Кліо, але всеодно багато). Логанів седанів, наскільки я знаю, мало. Більше Сандеро. Але це не помоїм спостереженням, а по всяким різним статистикам і оглядам які я читав.
alex.cver написав: Про англию да Форды собирают, а еще там ниссан Кашкаи собирают тоже, но при этом самих ниссанов я бы не сказал что засилие, но есть.
Коли почали збирити Форди а коли Ніссани? Ніссан там просто завод відкрив, а в британського Форда свій відділ дизайну, вони свої моделі розробляють. Ну наприклад той самй Ескорт, Сієрра - це моделі розроблені в Англії, для Англіїї (і Європи), і нічого спільного з США в них практично нема. Це трошки не те що Ніссан.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-11-06 20:43:33[/merge_posts_bbcode]
alex.cver написав:Зато в Дании люди с командировки приехали уже видели Каджара у офиса.:)
Але навіть з цього ніяк не слідує що Каджарів в Данії більше за Логанів. Це може бути правда, а може бути просте співпадіння. Саме тому що вибірка нерепрезентативна для статистичного аналізу.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-11-06 20:44:15[/merge_posts_bbcode]
alex.cver написав:И ничо так еще и выглядит между прочим.
З такої відстані?
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0