333 написав:У когось війна,а у нас АТО.
Формально так, це АТО. Але одне діло АТО, наприклад, по звільненню захопленої терористами будівлі, а зовсім інша річ коли йде мова про звільнення захоплених територій, причому захоплених за участі збройних сил іншої держави. По факту це війна, як би вона формально не називалась. Але річ навіть не в тому яким словом її назвати. Факт залишається фактом - там, в умовах війни, постійно борються з ворогом і гинуть наші захисники. Так само як робили їхні діди 72 роки тому...
Це була не пропозиція, а запитання.
333 написав:Я багатьох ваших побратимів знаю,які воюють за гроші та пільги
А я знаю багатьох хто поклав своє життя за майбутнє наших дітей...
333 написав:неадекватна реакція
Адекватність штука дуже суб'єктивна в цій ситуації. Від того що ти не розумієш емоцій цих людей, їхня реакція аж ніяк не стає меньш адекватною для таких як вони.
333 написав:попахує проплатою,а не патріотизмом.
Дуже навіть можливо, що серед них були проплачені провокатори. Однак ми говоримо про тих, хто це робив через свої переконання. Спробуй їх зрозуміти.
333 написав: Хоч 9 травня можна було не воювати з дідусями та бабусями..
Значить так, "дідусі і бабусі", це дуже гарне прикриття для тих хто будуть стояти зі зброєю "за їх спинами". Справжніх ветеранів, нагороджених медаллю перемоги (про стрічку якої мова), там не було. Тому "дідусі і бабусі", не мають ніякого морального права заявляти що їм можна цю стрічку носити. Далі, "дідусі і бабусі", чудово знають що відбувається на сході, що було в Криму, і що ті негідники саме цю стрічку використовували і продовжують використовувати як свій символ. Тому якби вони були в адекваті, могли б самі не провокувати ситуацію, і вшанувати пам'ять без цього символу. Правда? Адже таким "вшануванням" воїнів Великої Вітчизняної Війни, вони принижують тих хто воює зараз...
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0
Спасибо сказали: Дядя Федор1