1

Тема: ДСО - охорона житла

Доброго дня.
Шановні форумчани, підкажіть хто що знає у цьому напрямку.
Недавно в друзів почистили квартиру, і це вже не перший випадок серед знайомих.
Задумався і я над охороною свого житла, зважую всі плюси та мінуси.
Вроді нічого цінного і не тримаємо, але телевізор, компютер, телефон і інші елементарні речі
повсякденного побуту також мають певну цінність.
Маю кілька знайомих які радять виключно ДСО, оскільки це все ж таки поліція, в них багато груп реагування.
Скільки разів бачив по місту, вони носяться як ошпарені в випадку потреби, в повній екіпіовці,
та й з машин найгірші це Ланоси.

Можливо хтось користується їх послугами, поділіться досвідом, які умови, ціни, відповідальність.
Знаю що найголовніше і найдорожче в цій справі це обладнання.
Діліться хто що знає.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

2

Re: ДСО - охорона житла

Олег, однозначно тільки ДСО. В знайомих встановлено. Скільки платять, не скажу, не знаю. По всім питанням можно до ДСОшників подзвонити и взнати.

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0

3

у нас так в грабанули філію "Закарпатгазу" однієї грудневої ночі. Після цього ми передивилися пропозиції бгатьох охоронних структур, у т.ч. ДСО. По цінам ДСО звичайно дорожче в 1,5-2 рази. Однак вони озброєні, технічно остащені непогано та як на мене мають більше повноважень з точки зору наприклад затримань злочинців. Ми в кінцевому випадку зупинились на іншій структурі, однак як для охорони помешкання я б однозначно вибрав ДСО.

Все завжди закінчується Добре. Якщо все Закінчилось Погано, значить це ще не Кінець
  0

4 Відредаговано Grafik87 (2017-07-30 22:23:51)

У батьків в підїзді банкір крутий живе... Свого часу він  "викупив" квартиру сусідню, людям запронував велику 3-ку з ремонтом крутим, замість їхньої маленької двушки. І зробив собі палац на 5 кімнат. За свої бабки зробив ремонт у підїзді, посадив консьержа  ( люди тільки на зп консьержам скидуються). Квартира під охороную була... і що скажу ... пограбували його... якщо є приціл, то нічого не спасе...

А что подумал по этому поводу Кролик, никто так и не узнал,
потому что Кролик был очень воспитанный.
  0

5

OKurylyshyn, ДСО найкращий варіант. Я користуюсь, але в мене будинок, тому про тарифи для квартир нічого не скажу. Обладнання встановлюють своє, і це не дешево. По використанні є певні незручності. Наприклад, не вийде поставити під охорону об'єкт, якщо там відкрита хоча б одна форточка. Датчики ставлять на всі вікна і двері, плюс у всіх кімнатах датчики руху і звуку (реагують на розбите скло і не тільки).
Але головна перевага ДСО в тому, що вони мають найширші юридичні права щодо застосування зброї і затримання правопорушників. Приватні охоронні компанії мають певні обмеження, і тому не завжди можуть спрацювать настільки ж ефективно як ДСО.

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

6

OKurylyshyn, Серед багатьох плюсів у ДСО є і негатив. І це не тільки висока вартість підготовки об'єкту охорони.
Для невеликих міст це не характерно, а у Києві були випадки, коли ДСО "застряли в пробці", запізнились на об'єкт, квартира пограбована, а відповідальності ніякої... вони ж державна структура...
Але у більшісті випадків працюють позитивно.

0

7

OKurylyshyn, При выборе охранной конторы учитывайте удаленность офиса (поста. дислокации  наряда) от вашего помещения.

Уже есть RENAULT Logan Ambiance 1.4 + ГУ + кондиционер   Бортовик
  0