Re: НОВОСТИ... СОБЫТИЯ, ФАКТЫ, КОММЕНТАРИИ (корректно)....
Гражданин насмотрелся Скабееву с Соловьёвым однако. Про кость лихо загнул,от Жирика впечатлился или от Задорнова?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → НОВОСТИ... СОБЫТИЯ, ФАКТЫ, КОММЕНТАРИИ (корректно)....
Гражданин насмотрелся Скабееву с Соловьёвым однако. Про кость лихо загнул,от Жирика впечатлился или от Задорнова?
Гражданин насмотрелся
Напомнило:
...Уже писал ( постил) ранее, что в 1992-м году возил делегации всяких ебрр и мвф по Украине , в которые входили Евгений Леонов ( не артист) и пресловутый нынче Маккейн. " Изучали" стан экономики и разрабатывали "рекомендации" Летал с ними по 10 часов в день (и ночь), без всяких нормативов рабочего времени.. Скажу, что и эти старички пахали без оддыха, и днём и ночью. Так вот, после 10 дней таких полётов, после посадки в Жулянах -я, как капитан, провожал делегацию с борта в терминал. Подлетела группа CNN( наших на перрон не выпустили) , и корреспондентша спросила Леонова о впечатлениях от увиденного в Украине. Евгений Леонов, уроженец Киева, сказал " ... слишком много народу, слишком! Украина будет интересна штатам, когда в ней останется 15 млн. человек"... Абзац... С тех пор я говорю, пишу, изучаю, анализирую. На раша форумах забанен под своим именеми ником, на авиа. ру- навечно, как говорит его " хозяин". Кто интересуется - эта фраза витает давно в эфире, так же, как и " Крымская Калифорния" , "Новый Иерусалим" на юге Украины. Чтобы опровергнуть эти планы нужно рассекретить архивы по Тегеранской и Ялтинской конференциям, а так же вежливо опросить причастных....
Все происходящее вписывается в их планы, но не наши.Поэтому директор рынка возглавляет правительство и т.д.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-08-03 20:28:27[/merge_posts_bbcode]
Игорь Петрович1 написав:Гражданин насмотрелся Скабееву с Соловьёвым однако. Про кость лихо загнул,от Жирика впечатлился или от Задорнова?
...Уже писал ( постил) ранее, что в 1992-м году возил делегации всяких ебрр и мвф по Украине , в которые входили Евгений Леонов ( не артист) и пресловутый нынче Маккейн. " Изучали" стан экономики и разрабатывали "рекомендации" Летал с ними по 10 часов в день (и ночь), без всяких нормативов рабочего времени.. Скажу, что и эти старички пахали без оддыха, и днём и ночью. Так вот, после 10 дней таких полётов, после посадки в Жулянах -я, как капитан, провожал делегацию с борта в терминал. Подлетела группа CNN( наших на перрон не выпустили) , и корреспондентша спросила Леонова о впечатлениях от увиденного в Украине. Евгений Леонов, уроженец Киева, сказал " ... слишком много народу, слишком! Украина будет интересна штатам, когда в ней останется 15 млн. человек"... Абзац... С тех пор я говорю, пишу, изучаю, анализирую. На раша форумах забанен под своим именеми ником, на авиа. ру- навечно, как говорит его " хозяин". Кто интересуется - эта фраза витает давно в эфире, так же, как и " Крымская Калифорния" , "Новый Иерусалим" на юге Украины. Чтобы опровергнуть эти планы нужно рассекретить архивы по Тегеранской и Ялтинской конференциям, а так же вежливо опросить причастных....
Все происходящее вписывается в их планы, но не наши.Поэтому директор рынка возглавляет правительство и т.д.
А по поводу " дел" на фронте, когда писал о прицелах ночного видения и некоторые "предлагали" тумаков по голове - так смотрите 1+1. Там был недавно репортаж, как в машине волонтёра нашли "склад" оружия, вывезенного с зоны Ато.. Есть мысли, что этот" волонтёр" собирался сделать с этим оружием? Это тоже соловьёв? Или Задорнов? Или тут вижу, а тут-нет? Эх.....
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-08-03 20:29:57[/merge_posts_bbcode]
Вибачаюсь за дубль...планшет андроїд...
Увольнять будет легко! https://www.youtube.com/watch?v=VncUSrJlgDg
Вот к нам в Днепр залгнянула эта "краса" и сразу закрыла больницу а 750 душевнобольных наверное будет Чикатило содержать.
Ви самі маєте безпосереднє відношення до цієї лікарні (працюєте, керуєте, лікуєтеся там)?
Я, наприклад, не лікар і не маю відношення до медицини...
....хоча як пацієнт таки трохи маю. За свою дуже маленьку пацієнтську історію бачив дуже багато різних докторів в місцевій лікарні. Наприклад, один розказує про артрит, а пише в історію артроз; інший лякає діагнозом і виписує гомеопатичні пігулки; ще інший виписує два несумісні препарати. Так ось, я не проти закриття такої лікарні і того, щоб ці "дохтори" стали безробітними. Я навіть думаю, що так краще, бо найперша заповідь медицини: "Не нашкодь!" А міністр мені імпонує уже тим, що як здравомисляча людина відкрито заявила, що гомеопатія - це шарлатанство. Міністри з дипломами чомусь боялися таке заявити, а може і не боялися, а просто ім занесли достатню суму і вони не відмовились помовчати за дорого.
До того ж, я не розумію, чому Ви вирішили, що до Супрун у нас була медицина і саме Супрун її розвалює?
Міністри з дипломами чомусь боялися таке заявити, а може і не боялися, а просто ім занесли достатню суму і вони не відмовились помовчати за дорого.
Ясне діло ще не боялися, а другий варіант. Гомеопати заробляють немалі бабки і готові ними поділитися заради процвітання свого бізнесу. І не тільки гомеопати - фармацевти вцілому, регулярно діляться, причому навіть не на рівні міністрів, а і рядових лікарів. От і виходить, що на звичайну застуду, дитячий лікар може виписати список ліків (саме список, а не рецепт, щоб в разі чого "з гуся вода"), на пів сторінки, в яких в тому числі будуть входити 2-3 різних антибіотики, і купа сильних препаратів які не мають ніякого відношення до захворювання... Але ви купуйте, можете не вживати, головне купуйте...
Tank написав:Міністри з дипломами чомусь боялися таке заявити, а може і не боялися, а просто ім занесли достатню суму і вони не відмовились помовчати за дорого.
Ясне діло ще не боялися, а другий варіант. Гомеопати заробляють немалі бабки і готові ними поділитися заради процвітання свого бізнесу. І не тільки гомеопати - фармацевти вцілому, регулярно діляться, причому навіть не на рівні міністрів, а і рядових лікарів. От і виходить, що на звичайну застуду, дитячий лікар може виписати список ліків (саме список, а не рецепт, щоб в разі чого "з гуся вода"), на пів сторінки, в яких в тому числі будуть входити 2-3 різних антибіотики, і купа сильних препаратів які не мають ніякого відношення до захворювання... Але ви купуйте, можете не вживати, головне купуйте...
У лікарню йду у крайньому випадку,те що призначають дітям-відразу не купую...бо в мене завжди своя думка на рахунок лікування.Правду пишете-призначають шо попало...мені бади й гемеопатичні не призначають-відразу парирую....а от старшому поколінню(зокрема батькам)постійно підсовують якусь гидоту.
Тому у сім'ї повинно бути кілька довірених лікарів(вважай сімейних) яким можна довіряти,які по справжньому лікують...а не намагаються нажитися.
Така вже в нас поки що медицина,й не одне пройде покоління щоб залишилися лікарі,а не шарлатани з купованими дипломами.
В мене як знаєте зимою народився син,так от до родів дуже важливе питання було-де народжувати.У Миргороді,де я зараз проживаю-ні в якому разі..дуже багато негативу,та ще й маму можуть покалічити а дитя так взагалі вбити по своїй недбалості.У Шишаках народжувати(де проживають мої батьки)-новий роддом,але нема лікаря!!!(він то є,але дуже не компетентний-практично всіх відправляє у Миргород або у Полтаву).Так от народжували ми у Полтаві,набагато кращі умови,відношення й парадокс-вийшло дешевше ніж у Миргороді.
За Миргородську лікарню можу розповідати дуже довго...а коротше кажучі,Супрун права-закривати такі лікарні потрібно тільки для того,щоб не калічили людей.
Супрун права-закривати такі лікарні потрібно тільки для того,щоб не калічили людей.
Классный подход... больница/доктора фиговые - закрыть нафиг. А все ли имеют возможность/время/деньги чтобы добежать до хорошей больницы? Ответ очевиден. Значит они неудачники, а зачем нам неудачники? Такая логика?
Clone-77 написав:Супрун права-закривати такі лікарні потрібно тільки для того,щоб не калічили людей.
Классный подход... больница/доктора фиговые - закрыть нафиг. А все ли имеют возможность/время/деньги чтобы добежать до хорошей больницы? Ответ очевиден. Значит они неудачники, а зачем нам неудачники? Такая логика?
А що толку бігти до такої лікарні?...де на тебе дивляться й питають"де працюєте"-щоб мати уявлення скількі з тебе можна грошей викачати.
До чого тут "неудачники"?
Викликав швидку,у дитяти температура на ніч 39,збити самі не можемо..."ви більше з такою температурою нас не викликайте"....це нормально???
У тієї же зав відділенням пологового будинку у власності кабінет УЗІ,і кілька аптек....я не проти бізнесу,але відправляти мене у "свою" аптеку не треба...я вільна людина,і можу купити те що мені треба де завгодно....й списку ліків кілометрової довжини мені давати не потрібно.Мафія!!...і цей клубок треба розрубувати...і комусь це робити.
Я ж не возражаю, что в нашей медицине полная ...па. Из личного опыта - вызывали врача, к родственнику, после осмотра она решает вызвать скорую - её тупо посылают нехорошими словами... Или ребёнку при бронхите прописали ядерные таблетки, которые применяют при последней стадии туберкулёза (но мы всегда перепроверяем рецепты по справочникам) etc.
Но вариант заменить хоть какую-то медицину на ничего, тоже не видится мне конструктивным.
Но вариант заменить хоть какую-то медицину на ничего
Ну пока рано кричать "зрада", мне кажется.
А начинать реформу нужно, , с медвузов (знаю, о чем говорю - дочь учится в "Богомольца")
Я ж не возражаю, что в нашей медицине полная ...па. Из личного опыта - вызывали врача, к родственнику, после осмотра она решает вызвать скорую - её тупо посылают нехорошими словами... Или ребёнку при бронхите прописали ядерные таблетки, которые применяют при последней стадии туберкулёза (но мы всегда перепроверяем рецепты по справочникам) etc.
Но вариант заменить хоть какую-то медицину на ничего, тоже не видится мне конструктивным.
Я звісно не ратую за повне закриття лікарень,досить що вже багато й так позакривалося амбулаторій й ФОПів...але треба щоб щось мінялось.Дуже вже наша медицина обнагліла...треба лякати,міняти,ворушити-але щоб працювали як треба...і взагалі це відноситься не тільки до медицини...
У моїх обох синів нема й не буде прививок...й деякі родичі і знаїомі нічого не дають....і ви знаєте?-по спостереженням наші діти менше хворіють(інколи від слова-взагалі).Це вже я спостерігаю не перший рік.
Стосовно ліків...в нас є діти малі й великі(наші батьки ),то якщо за своїх дітей ми приймаємо рішення,то наші батьки не залежно від освіти й досвіду життя бува беззаперечно довіряють лікарям...а ті вже користуються цим як хочуть.
От і я хочу щоб у цій системі щось змінилось,щоб медицина була медициною,а не засіб нажитися й не понести покарання за завдану шкоду.
Приклад з нашого Миргородського пологового,те що я бачив на свої очі...
Була в нас невеличка проблема,тому жінку поклали на лікування(доречі,давали ліки ОДНАКОВІ практично усім роженицям незалежно від диагнозу).Деякі жінка не приймала,бо алергія або воно взагалі тільки нашкодить...
Приходжу я зранку навідувати жінку,чекаю у фойє-далі не пускають...поряд такі як я..теж чекають.Слово-за слово,розбалакались,одна жінка(дочка в неї народжує) каже що дочка вже другий день не може народити(потуги були).Я їй кажу щоб негайно бігла до лікарів,до завідуючої і робили кесареве...прямо так і кричу.Не знаю чи вона ходила до кого небуть...але наступного разу я ту жінку зустрів вже у чорній хустці...я нічого не питав,але моя жінка сказала що дитина мертва...І ніде ця подія не потрапила,і ніхто покарання не отримав...а моя думка-винні лікарі.І таких випадків багато,знаєте як вони кажуть"це було давно,місяць назад".
[merge_posts_bbcode]Added: 2017-08-04 12:56:12[/merge_posts_bbcode]
Bob3000 написав:Но вариант заменить хоть какую-то медицину на ничего
Ну пока рано кричать "зрада", мне кажется.
А начинать реформу нужно,
, с медвузов (знаю, о чем говорю - дочь учится в "Богомольца")
Як на мене..Богомолець-синонім Поплавського.
заменить хоть какую-то медицину на ничего, тоже не видится мне конструктивным
Уже вовсю пожинаем плоды такого *конструктива*. Областная больница им.Мечникова Днепр -- уже третий год полный писец, народу тьма, очереди, попасть на госпитализацию вообще фантастика. А всё очень просто -- в Днепропетровской области, после успешно прошедших экспериментов с медициной, позакрывали уйму районных и сельских больниц и теперь вся масса народу направляется в Днепр. И если раньше получив консультацию в области, лечится мог дома, то теперь всё, больницы в родном колхозе нет, районки тоже, а Мечникова забита под завязку.
Действительно, какая тут *зрада*, планомерное и расчётливое уничтожение населения, большая часть которого пенсионеры и люди с минимальным доходом, поэтому для государства просто обуза.
Вот люди изложили мысль :" ...раз специалисты в больнице плохие - закрыть больницу нахр...н!"... А Аналогия не пришла в голову : В Украине всё хреново - закрыть Украину нахр...н! ??? Такие вот планы, и такие вот дела! Воплощается всё, нашими же ручками! За все мои 56 лет образование (система) и медицина были самыми гнилыми совковыми системами! Почему? да потому, что везде НАШИ люди. Т.Е. люди, вышедшие из рабства и не дошедшие до нормальной человеческой жизни! Нищие в понятиях цивилизации. А от них все производные, которые сейчас " граждане Украины". Решение будет болезненным, не все выживут... Дело идёт к внешнему управлению, со всеми вытекающими последствиями.... 15, 12, уже было и 10 млн. Вот почему ни одна сознательная персона не хочет меня пригласить в прямой эфир или интервью взять?..
Не закривати лікарні треба, а підвищити фінансування і піднімати рівень того що є. Звідки взяти фінанси це інше запитання, але тут треба подумати про пріоритети. Наразі, я так бачу, медицина в нас чи не на останньому місці, навіть задвинули подалі ніж освіту. Ясне діло, якщо вона нікому не потрібна, то хоч закривай, хоч не закривай, а толку ніякого не буде. Починати треба з пріоритетів. На державному рівні. Я так думаю...
А причина проста - ті хто приймають рішення і розставляють державні пріоритети, не користуються і не збираються користуватися послугами нашої медицини. Тому так...
в которые входили Евгений Леонов ( не артист) и пресловутый нынче Маккейн.
Не ну просто таки "сакральное" явление... Надо бы научиться звездо-полоситься?!
и корреспондентша спросила Леонова о впечатлениях от увиденного в Украине. Евгений Леонов, уроженец Киева, сказал " ... слишком много народу, слишком! Украина будет интересна штатам, когда в ней останется 15 млн. человек"...
Ух ты ж какое "откровение"!!!!!!!!!!!!!!!!! Так..., значит к звездо-полосатиться надо бы "ин год вэ траст" не забыть под каждое "звездение" произносить....
А если серьезно - ссылку на указанное интервью укажи... Или то же , "архив на 70-т лет" скрывает "откровение"?!
В общем дурня-чухня этот "заговор", как и "откровения", что якобы Вам удалось услыхать...
Чтоб трошки успокоить испуганных, предлагаю таковым, чуток подумать - что для утверждения США, как Мировой Серх Державы будет предпочтительней - 52 миллиона Украинцев в Единой Европе или полчища мусульман, атакующих разрозненны, тянущие на себя одеяло первенства, государства Европы?! И подсказка - расширение Европы Единой, следом за расширением НАТО.... И в этой связи 52 миллиона Украинцев (или еще как можно больше) будут очень даже необходимы... Как будет необходима стабильная и независимая Украина, занимающая очень и очень важное гео стратегическое положение....
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-08-04 14:48:44[/merge_posts_bbcode]
Не закривати лікарні треба, а підвищити фінансування і
Скільки дурню не плати, путнього ніколи не зробить!
Щоб покращити стан справ у медичній галузі треба фінансувати тих, хто реально лікує... А це можливо лише завдяки введенню страхової медицини!
Що до закриття лікарень, то ... треба переносити лікарні в ті райони, де нема достатньо медичних закладів. Тих, хто вчиться за Держ Замовленням направляти в ті місцевості, де не вистачає спецалістів. І термін такого обов'язкового направлення має бути не менше 10 років.... Створити систему стимулів - житло, транспорт, відпочинок раз на рік на світових курортах для таких спеціалістів, що поїхали "в глибинку"...
Ось тоді і буде діло, коли на зміну массі прийде якість!
Так, що лікарні, що не працюють з добрим результатом ТРЕБА ЗАКРИВАТИ! Щоб не жерли коштів, які можуть реально змінити стан справ в медичній сфері!
Ось тоді і буде діло, коли на зміну массі прийде якість!
До этого времени, где лечиться, если заболеешь?
Видчызняны мастера заголовка
Эвакуированы одесситы, раненные камнями в России...
На самом деле:
Двое альпинистов из Одессы, тяжело травмированные вчера в результате камнепада на перевале Доппах в Северной Осетии (Россия), сегодня эвакуированы с помощью вертолета.
Ребятам скорейшего выздоровления.
До этого времени, где лечиться, если заболеешь?
Как где?! Обычно как происходит процесс?! В экстренных случаях "скорая".... И здесь как повезет.... А если есть время, то "звонок другу" и выходим на специалиста, который и лечит....
В поликлиники ходить - себе дороже....
Импортозамещение????????
Эксперты российского Федерального исследовательского центра питания обнаружили ДНК человека в колбасе подмосковного производителя «Мортадель».
В ходе анализа специальная тест-система обнаружила присутствие человеческой ДНК в двух продуктах «Мортаделя»: «Королевской» колбасе и зернистом сервелате.
https://ghall.com.ua/2017/08/04/v-rossi … cheloveka/
Импортозамещение????????
Эксперты российского Федерального исследовательского центра питания обнаружили ДНК человека в колбасе подмосковного производителя «Мортадель».
В ходе анализа специальная тест-система обнаружила присутствие человеческой ДНК в двух продуктах «Мортаделя»: «Королевской» колбасе и зернистом сервелате.
Всё очень просто,гумконвои назад везут "ополченцев" на переработку.
назад везут "ополченцев" на переработку
Ну, присутність людського ДНК не обов'язково означає що там є людське м'ясо. ДНК присутнє і майже у всіх відходах життєдіяльності людини - в калі, в мертвих клітинах епідермісу і волоссі (і те і друге могло попасти з немитими руками), не кажучи вже про сперму. Короче, можна тільки гадати що там кацапи з тою ковбасою роблять.
Clone-77 написав:назад везут "ополченцев" на переработку
Ну, присутність людського ДНК не обов'язково означає що там є людське м'ясо. ДНК присутнє і майже у всіх відходах життєдіяльності людини - в калі, в мертвих клітинах епідермісу і волоссі (і те і друге могло попасти з немитими руками), не кажучи вже про сперму. Короче, можна тільки гадати що там кацапи з тою ковбасою роблять.
Жир з ліпосакції...чому добру пропадати
Жир з ліпосакції...чому добру пропадати
Увольнять будет легко!
У нас ещё совковый Трудовой кодекс, что является грязным пятном на репутации свободного народа Украины.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → НОВОСТИ... СОБЫТИЯ, ФАКТЫ, КОММЕНТАРИИ (корректно)....
Згенеровано за 0.172 секунд(и), виконано 91 запитів