Re: Стык торпеды с лобовым стеклом
було і у мене таке поскрипування найбільше проявлялось в холодну пору, зняв панель проклеїв місце стику пропіленом і забув як поганий сон
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Стык торпеды с лобовым стеклом
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
було і у мене таке поскрипування найбільше проявлялось в холодну пору, зняв панель проклеїв місце стику пропіленом і забув як поганий сон
Страшное это дело снимать панель, я как посмотрел видео, сколько он там разных разъёмов отсоединяет и это все надо запомнить))) Стремаюсь таким заниматься))) хотя понимаю что это самый лучший вариант!!!
перепутати розєми місцями не можливо вони всі різні, реальної роботти для зняття раптом на 1 годину
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Стык торпеды с лобовым стеклом
Згенеровано за 0.146 секунд(и), виконано 92 запитів