Re: Прикольные картинки
не нуно разделять , не правильно ето
Открой Microsoft EXEL напиши это число и поставь формат ячейки денежный и получишь вот такой вид: 1 108 260,00₴. А вообще то был стёб.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Прикольные картинки
Сторінки Назад 1 … 73 74 75 76 77 … 190 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
не нуно разделять , не правильно ето
Открой Microsoft EXEL напиши это число и поставь формат ячейки денежный и получишь вот такой вид: 1 108 260,00₴. А вообще то был стёб.
та конечно стёб , я поддержал если задел , не в обиду
а куда то открыть и шо то набрать в компе - это не про меня я кроме бутылки ничё открывать не умею ...
а куда то открыть и шо то набрать в компе - это не про меня
То ты просто притворяешься.
Вернёмся к теме:
всё верно - чел водитель с опытом а не механикс и не шофёр , куда ж ему тонкости замены ремня грм знать , а вообще то скорее всего это видеоприкол
Астанавитесь!!!
Bob3000, кучу Приусов разбили, теперь принялись за новые Мицики.
кроме цены частенько удивляет дизайн. Кто хочет такую кофеварку у себя на кухне? По цене обычной рено?
Кофеварка
Bugatti Gold Diva Espresso
кроме цены частенько удивляет дизайн.
вещи такого дизайна или цены покупают с 21 лимона статку
когда нет лимонов
Оккупированная Ялта... Знаковое фото...
http://zik.ua/news/2017/10/10/idealne_r … hu_1183289
реально мультиплекс 3D
Нет.
Это реально домашний кинотеатр.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-10-14 18:05:29[/merge_posts_bbcode]
Helgi Sharp
Исторические фото.
Реакция прохожих на женщин, впервые показавшихся в общественном месте в шортах. Торонто, 1937 год.
Off!
Nikon добавил(-а) 15 новых фото.
4 ч ·
Амбасадор Nikon Венсан Мюнье закарбував рідкісного сніжного барса
Європейський Амбасадор Nikon і фотограф дикої природи Венсан Мюн’є (Vincent Munier) завершив масштабний фотопроект, присвячений вимираючим видам тварин Тибету. Побачити чудо природи Тибету не завадила висота в 5 000 м, температура в -35 °C і складна геополітична обстановка.
«У нас дивні відносини з природою: між нами прірва, — продовжує Мюн’є — При роботі над проектами я намагаюся якомога сильніше скоротити цей розрив. Це непросто, і часто мене самого лякає рельєф, клімат і навіть тварини. Однак людям дуже важливо розуміти, що вони — не господарі світу. Я ціную можливість постійно повертатися до природи і обходиться без благ цивілізації разом із цими дикими істотами».
Венсану вдалося закарбувати безліч тварин, включаючи дикого яка, тибетську газель і антилопу, тибетську піщану лисицю і кішку Палласа, проте основною його метою був обережний і полохливий сніжний барс, який опинився під загрозою зникнення через кліматичні зміни.
При зйомці Венсан використовував наступне обладнання:
•AF-S NIKKOR 800mm f / 5.6E FL ED VR
•AF-S NIKKOR 24-120mm f / 4G ED VR
•AF-S NIKKOR 70-200mm f / 2.8E FL ED VR
•D5
•D500
Вышла новая модель Тойоты?
Однако пророчество?!?!?!
Еще много лет назад Дональд Трамп был излюбленным объектом насмешек за свою характерную внешность и безграничную самовлюбленность. Более десяти лет назад вышла серия "Симпсонов", в которой Барт отправляется в будущее, а Лиза становится президентом США – после Дональда Трампа! Она отмечала, что президент Трамп обанкротил страну. Уже через 16 лет Трамп сменяет Обаму в Белом доме на удивление всего мира.
http://hronika.info/kurjozy/268444-pyat … bylis.html
Дядя Федор, те що в Сімпсонах в 2002 році говорилось про президента Трампа - правда. А от ця картинка з глобусом - не правда. Цей кадр був взятий з анімації на фейсбуці Сімпсонів, викладеній в 2017 році, після реальної події! Тому ілюстрація - в топку.
https://www.snopes.com/simpsons-predict-trump-orb/
Тому ілюстрація - в топку.
Ні яких "топок", як що це не ТОП новини!!!!!! До того ж у тексті за посиланням лише припущення, а не ствердження , далі цитата" Скоріше, скріншот з'являється з короткого відео, розміщеного на сторінці "The Simpsons" на сторінці Facebook 26 травня 2017 року - після візиту Трампа до Саудівської Аравії". Так,що "в топку" лише на підставі припущення...., це вже занадто....
Інтересно, як виглядає Ліса, яка стане скоро Президентом Злучених Стейтів Америки?
Дядя Федор, я бачив ту серію, де Ліса президент. Там не було таких сцен. Це вже не преший раз, коли кадри з нових серій Сімпсонів, де часто реальні події з Трампом змальовують, видають за кадри з тої пророчої серії. Але це не так, ніяких пророчих картинок там не було. Але сам факт що Трамп став презом, це реально круте пророцтво.
Ліза президент виглядає так:
А саму серію, можна подивитись, наприклад, тут:
https://www.watchcartoononline.com/the- … e-future-2
я бачив ту серію, де Ліса президент.
І я бачив....
Сторінки Назад 1 … 73 74 75 76 77 … 190 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Прикольные картинки
Згенеровано за 0.296 секунд(и), виконано 72 запитів