26

Re: Глухое постукивание при входе в поворот

1. Привод в сборе идет, отдал 3150 рублей
2. Резину покупал в этом году , ставил в апреле месяце, можно сказать еще свежая
3. Уводит вправо

0

27

На первых логанах полуось не разборная, стоит от 1000 грн., на второй фазе уже разборная, там подешевле!

0

28

В мене при вході в поворот в ліво в право особливо на бруківці або на нерівній дорозі  відчувається якесь дрібежіння в рулю і постуковання ,дрібежіння в ходовій спереді.Я це замітив з самого початку тому не приділяв уваги,машина нова.Пройшов три ТО,в сервісі по ходовій все нормально так говорили завжди.Питання чи це на логані нормально чи потрібно щось дивитись,робити.Є гідропідсилювач .Як на інших логанах ви це замічаєте?

Renault Logan 1.4 ГБО Ambiance
  0

29

Нормально. В мене теж те саме, але після заміни стійок стало полегше

Chevrolet Volt 2014
Ford Explorer 2016
  0

30

toliasyk написав:

В мене при вході в поворот в ліво в право особливо на бруківці або на нерівній дорозі  відчувається якесь дрібежіння в рулю і постуковання ,дрібежіння в ходовій спереді.

У меня такое постукивание закончилось разбитыми в ухнарь шаровыми и наконечниками.

Машинка с педальками -> ЗАЗ 965 -> ИЖ 2125 -> ВАЗ 2103 -> ВАЗ 2107 -> Ланос 1,4 -> Renault Logan Silver Line
- Шановні колеги, ну що ж це так твориться? Дерева сохнуть, ріки міліють…
Скоро не буде де втопити чи повісити москаля.
  0

31

Те ж саме. І з перших днів. Ходова кажуть в нормі. Думав суппорта, але ж при натисканні гальм звук мав би пропадати, а тут залишається.

Renault Logan 1.6 Expression, 2011
  0

32

Дякую за інформацію. Легше стало на душі. storstark

Renault Logan 1.4 ГБО Ambiance
  0

33

А підскажіть можливо бути таке що від розбитого шруса(хрустить правий привід) гудить підшипник правої ступиці. Просто після заміни пильника шруса вже загудів другий підшипник.

...Поживем увидим поживем обогнав судьбу за поворотом...
http://www.drive2.ru/cars/dacia/logan/logan/faust1982/
DACIA LOGAN BASE 1.4 F2 + ГБО
  0

34

Всіх з Новим Роком і Різдвом Христовим!
Появився стукіт , клацання при повороті але не завжди. Думаю що це Шрус-(кулак) бік пасажира. Після свят заїду на Сто, тоді думаю буде результат 100%.
Питання чи продається окремо Шрус без полуосі . Знайомий шукав то тільки все взборі продається.
Спасибі.

Reno Logan 1.2    2013    как там писали Снежок )))
  0

35

JUK, Если фаза 2 или Логан 2 - то да, есть смысл менять сам шрус. а если фаза 1 - нет, там конструкция такая, что замена шруса ничем не поможет

Dacia Logan MCV 1,6V8 2008 Base0 +ГБО + ЭСП + ЦКБЭС(Expression)_by_Лево +БК_by_Лево + ГУР + Airbag пассажира
Бортовой тут
  0

36

Лево написав:

JUK, Если фаза 2 или Логан 2 - то да, есть смысл менять сам шрус. а если фаза 1 - нет, там конструкция такая, что замена шруса ничем не поможет

Привіт. Так логан 2 але не можу знайти в продажі сам Шрус(гранату), тільки в зборі.
Можливо не так шукаю ) хтось купляв по окремо ? Де ?

Reno Logan 1.2    2013    как там писали Снежок )))
  0