Re: Глухое постукивание при входе в поворот
1. Привод в сборе идет, отдал 3150 рублей
2. Резину покупал в этом году , ставил в апреле месяце, можно сказать еще свежая
3. Уводит вправо
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Глухое постукивание при входе в поворот
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
1. Привод в сборе идет, отдал 3150 рублей
2. Резину покупал в этом году , ставил в апреле месяце, можно сказать еще свежая
3. Уводит вправо
На первых логанах полуось не разборная, стоит от 1000 грн., на второй фазе уже разборная, там подешевле!
В мене при вході в поворот в ліво в право особливо на бруківці або на нерівній дорозі відчувається якесь дрібежіння в рулю і постуковання ,дрібежіння в ходовій спереді.Я це замітив з самого початку тому не приділяв уваги,машина нова.Пройшов три ТО,в сервісі по ходовій все нормально так говорили завжди.Питання чи це на логані нормально чи потрібно щось дивитись,робити.Є гідропідсилювач .Як на інших логанах ви це замічаєте?
Нормально. В мене теж те саме, але після заміни стійок стало полегше
В мене при вході в поворот в ліво в право особливо на бруківці або на нерівній дорозі відчувається якесь дрібежіння в рулю і постуковання ,дрібежіння в ходовій спереді.
У меня такое постукивание закончилось разбитыми в ухнарь шаровыми и наконечниками.
Те ж саме. І з перших днів. Ходова кажуть в нормі. Думав суппорта, але ж при натисканні гальм звук мав би пропадати, а тут залишається.
Дякую за інформацію. Легше стало на душі.
А підскажіть можливо бути таке що від розбитого шруса(хрустить правий привід) гудить підшипник правої ступиці. Просто після заміни пильника шруса вже загудів другий підшипник.
Всіх з Новим Роком і Різдвом Христовим!
Появився стукіт , клацання при повороті але не завжди. Думаю що це Шрус-(кулак) бік пасажира. Після свят заїду на Сто, тоді думаю буде результат 100%.
Питання чи продається окремо Шрус без полуосі . Знайомий шукав то тільки все взборі продається.
Спасибі.
JUK, Если фаза 2 или Логан 2 - то да, есть смысл менять сам шрус. а если фаза 1 - нет, там конструкция такая, что замена шруса ничем не поможет
JUK, Если фаза 2 или Логан 2 - то да, есть смысл менять сам шрус. а если фаза 1 - нет, там конструкция такая, что замена шруса ничем не поможет
Привіт. Так логан 2 але не можу знайти в продажі сам Шрус(гранату), тільки в зборі.
Можливо не так шукаю ) хтось купляв по окремо ? Де ?
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → Глухое постукивание при входе в поворот
Згенеровано за 0.128 секунд(и), виконано 93 запитів