KorteS написав:Я думаю до причины появления требования обязательного пристегивания ты не докопаешься
Ну, формальні причини, тіпа відомі. А от реальні... Тут або дурість замішана на популізмі, або особисті інтереси тих хто їх приймав (корупція). Правди ми не взнаємо ніколи, але цікаво почути і обговорити різні думки з цього приводу.
Ну от, наприклад я запропонував припущення, що непристебнуті люди це як неправильно закріплений багаж - в разі ДТП можуть вилетіти з салону і завдати шкоди оточуючим. Але через дуже низьку ймовірність, ніхто не підтримав такої причини.
fsergey написав:А в страховую, вы деньги платите когда уже произошел несчастный случай?
Мова не про податки, а про штрафи, які треба платити за порушення умов страхування, до того як щось трапилось. Умов, які по суті навіть не порушуються, адже без ременя безпеки всеодно соціальне страхування працює...
Страхові нікого не штрафують за недотримання умов страхування, до тих пір поки нічого не сталося. Просто відмовляють в страхових виплатах, якщо умови були порушені.
fsergey написав:вы ж за себя только любимых думаете.
А це доречі цікавий парадокс. З одної сторони - ті хто думають про себе, повинні користуватись ременями, адже це особиста безпека. З другої сторони - ті хто думають про себе, повинні відстоювати своє право на розпорядження своїм життям, а отже не підтримувати штрафів за їзду без ременів.... але при цьому їздити з ременями.
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-01-10 13:21:23[/merge_posts_bbcode]
ох-хо-хо написав:Кстати а почему правилами разрешено не пристегиваться инвалидам, пассажирам такси и еще паре категорий? Они что бессмертнее?
Я так розумію, формально дозволено не користуватись ременями тим, кому вони заважають більше, ніж приносять користі. Хоча не знаю яким боком це можна застосувати до таксі...
ох-хо-хо написав:Демонтировал и все дела.
А ні! Демонтував - не пройдеш техогляду. Ну, в нас їх зараз нема, але не суть. Авто не обладнане ременями безпеки не відповідає нашим вимогам до ТЗ, і не може бути сертифіковане. А зміни в конструкції авто заборонені. Спробуй пройти сертифікацію на пригнаному з закордону авто без ременів безпеки.
ох-хо-хо написав:Если исходить из уменьшения риска травм, то надо запретить авто без подушек безопасности.
В деяких країнах заборонили вже. В США вже навіть заборонили продавати нові авто без камери заднього виду. Як тобі такий прикол?
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0