В мене теж тріснуло рік назад. Помітив, що йде тріщина, але не видно було, де скол. Камінчик попав на стику скла і дверки пасажирської. Видно, коли відкриєш дверку. Проїздив я з сколом місяць. Він виріс до 30 см. Поїхав, засверлили. Все гуд! Проїздив пів року. Зараз дивлюсь, знову пішла тріщина. Збільшилась ще, на таку саму довжину. Зараз, наче не йде. Забив на неї. Як буде, так і буде. Скло - це така штука, що ми не знаємо, як воно поведе себе завтра. Можеш з тріщиною все життя проїздити і вона не буде збільшуватись, а може і за місяць на всю ширину, довжину скла тріснути, хоч що ти йому не роби.
І хотів додати, міняйте, тільки в крайньому випадку. Мені довелось попрацювати на заміні скла в машинах. Береш струну і вирізаєш по кругу. Один сидить в машині, а інший на вулиці і тягають туди-сюди, як пилкою дворучкою. Вирізав, потібно правильно підготувати повехню, зачистити від клею для скла, обезжирити, а потім наносити клей рівним слоєм, без пропусків і без відриву. А це не реально зробити по всьому периметру, як для мене. І якщо слой буде не рівним і скло буде не правильно виставлено, або десь з"їде під час висихання, то буде текти. І доведеться знову вирізати скло і зачищати поверхню під установку.
Тому довіряйте цю справу тільки професіоналам.
Logan 1.4 база, ГБО
0
Спасибо сказали: Хохол, sayrus, UAShumaher, Андрей_1234