alex.cver написав:Возможно из-за этого такие комплектации.
Ну, я не знаю. Але обмежений вибір комплектацій для України, можливо спричинений тим, що додаткові витрати на сертифікацію лишньої комплектації (я так розумію, зміни в двигуні/трансмісії сертифікуються окремо), можуть просто не окупитись незначним збільшенням продажів на цьому, і без того дуже малому ринку. Тим більше що таких категонично налаштованих на конкретну комбінацію характеристик покупців, як ти, насправді одиниці. Більшість вибирають з того що є, а не ідуть за чимось конкретним. Це з одного боку. Але з іншого боку, кросовери "середнього класу" є найуспішнішими моделями у таких брендів як КІА, Тойота, Ніссан, Хюндай. А лідер продажу у компанії, це та модель, інвестувати з більшення продажі якої, як правило, найвигідніше. Адже інвестиція повернеться більшим приростом продажів ніж якщо це ж зробити з моделями, які ніхто не купує. Тому трошки дивно що ці бренди, за винятком Тойоти, в якої є всі можливі комплектації, обмежують асортимент саме цих своїх "дійних корів".
Дивне і те, що Рено обмежує асортимент Логана/Сандеро/Дастера. Який сенс? Вони ж вже самі давно зрозуміли що в Україні з їхньої продукції рулить тільки Дачія, і рулить серйозно. Вони це знають, адже багато інших моделей Рено взагалі не виводять на наш ринок, а в тих що вивели, по декілька комплектацій, чисто для виду, ніяких продажів вони від них давно вже не чекають. Так чому тоді обмежувати Логан? Здавалось би навпаки - дайте цікаві комплектації, з автоматами, більше двигунів, в тому числі і потужніших, і продажі лідера виростуть, реально виростуть. Не думаю що різниця не зможе окупити сертифікацію декількох нових комплектації. Але ні, всеодно не виводять. Жлобство? ХЗ...
Те саме і про Спортедж. Чому обмежувати комплектації? Це лідар продажу компанії, і взагалі лідер продажів в Україні! Здавалось би будь-яке збільшення продажів цього мега-успішного авто, принесе помітні доходи. Але маркетинг вирішив інакше...
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0
Спасибо сказали: alex.cver1