Re: Мотоцикл. Двухколесный брат.
2007 Logan MCV 7 мест 1.6 8v серокометный Laureate 113 тк
...Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають...
(старший по бан-листу: Дядя Фёдор, рядовой состав: тоже есть, лень перечислять...)
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
|
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Наші захоплення → Мотоцикл. Двухколесный брат.
Сторінки Назад 1 … 15 16 17 18 19 … 22 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Вчера устроил небольшой праздник себе и семье, чудесно провели время на природе среди "двухколесных", получили массу эмоций и положительных впечатлений.
Харьковская лига любительского мотокросса устроила соревнования, участвовали как любители (и даже дети на маленьких "кубиках") так и профессионалы из чемпионата Украины, было достаточно много участников с разных городов и Киев и Славянск и Одесса и много много других.
Болельщиков тоже было достаточно много
с семьями и с детьми, в общем приятная атмосфера и рев моторов присутствовало 

Более детально с видео и фото о мероприятии и планах такого рода мероприятий здесь https://vk.com/motocross_kh
http://glavpost.com/post/1may2017/Auto/ … WQdlN9HdMZ
...И название автоматом уже читаешь не "Ява",а "Джава"
http://glavpost.com/post/1may2017/Auto/ … WQdlN9HdMZ
...И название автоматом уже читаешь не "Ява",а "Джава"
Неплохой ретро-байк получился. Очень на Honda CB400SS похож, но это даже плюс. Сейчас мода пошла на такие мотоциклы, так что шансы на успех есть. Лишь бы качество было выше китайского, иначе с тем-же Geon Bullet 400 трудно будет конкурировать.
В моем детстве была у нас 350-я с коляской (точно как на заглавной картинке),
этот особенный звук ни чем не спутаешь... 
Якщо в кого є досвід, прошу допомоги - консультації.
В 1999 р. помер батько, все нерухоме майно успадкувала мати, крім мотоцикала МТ-10-36, який згідно техпаспорту належить батькові до цих пір.
Хочу переоформити мотоцикл на себе. З чого почати, що необхідно зробити?
Дякую.
Хочу переоформити мотоцикл на себе.
Обратиться к нотариусу. Он все расскажет. Потом в МРЭО.
Кроме того. Вполне возможно , что мотоцикл уже не числиться в базах ГАИ. Нужно будет сделать ксерокопию страницы журнала (в ГАИ) с записью о регистрации транспортного средства. И затем обратиться в информационный отдел.
Охренеть!
Да ну нафиг
.Раз в жизни был подобный расколбас-попал в огромную рытвину ночью...но каким то чудом удержался...а пролететь под прицепом фуры и остатся живым-это вообще нужна рубашка из титана.
Хочу переоформити мотоцикл на себе. З чого почати, що необхідно зробити?
Від діда залишилася Планета 2, ще на чорних номерах. Старі документи є. Юристи кажуть через суд можна все вирішити. От подумую чи встромити на її раму китайський двигун на 250 кубів. Чи на ту ж раму перенести якусь до потопну сузуку-якаху, чи не гвалтувати мізки і за 1,5 кіло грошей чистокровну китайозу придбати...там якогось геона, ліфана, лончіна...
Від діда залишилася Планета 2
китайський двигун на 250 кубів
Ходовку я б залишив,а двигун дійсно можна китайський.Тільки вони бувають з нижнім розпрідвалом,і верхнім..ото верхній(у головці) якраз мотоциклетний(двигун високооборотніший).Але,але...швидко на такому мото не покатаєш,ходова дуже м*яка...але тихенько,до 100 км/год можа їздити..і двигун не ламатиметься(бо зараз з критикою на китайця набіжать).
У технічному питанні..вживити китайця у Планету не важко,але треба буде повністю переробляти задній маятник-на совкоциклах ланцюг на колесо зправа по ходу,а от усі китайськи(а вони ж клони японських) з ланцюгом зліва..те саме питання і до задніх гальм.

b1ss , ЭТО СОВКОЦИКЛ, ДЕТКА!
b1ss, название неудачное - ничего не увидел в плане техническом , зато посмотрел видео о молодых дебилах родившихся явно не в Союзе а гораздо позже , а вообще интересно - явные кандидаты на премию Дарвина .
сяся, по-перше - не я придумав назву;
по-друге - в більшості відео фігурує мотоцикл "ИЖ", сам колись був власником "Юпітера", ностальгія за ним;
по-третє - поржати з дебілів, які не вміють належним чином нею користуватись.
Сторінки Назад 1 … 15 16 17 18 19 … 22 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Наші захоплення → Мотоцикл. Двухколесный брат.
Згенеровано за 0.839 секунд(и), виконано 98 запитів