Re: Как тебе достался автомобиль?
КАСКО есть
речь шла только об ОСАГО.
КАСКО штука хорошая, если страховая выполнит свои обязательства.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Как тебе достался автомобиль?
КАСКО есть
речь шла только об ОСАГО.
КАСКО штука хорошая, если страховая выполнит свои обязательства.
Ну вот чем поможет осаго, если ты въехал в столб.
Ну если выставят счёт за столб - ОСАГО оплатит...
По теме.
Батя подарил М-412 уезжанный в хлам. Восстановил. Поездил. Продал
Одолжил, через Автоклуб купил 2107. Поездил. Продал.
Одолжил, купил Логан 2006. Поездил. Продал.
Одолжил, купил Логан 2013. Езжу.
Саня, так а отдавать когда будешь?
трудно продал десятку за 4 уе доложил 5 уе занял 5 евро по курсу 10 а потом зае...cя отдавать
заебалс я
3 года с половиной
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-03-13 21:30:33[/merge_posts_bbcode]
планировал за пол года поэтому и злой
Я почку продал
ну, зрозуміло ж, тещину?
по темі. у мене все набагато простіше. беру гроші, йду у крамницю канцтоварів, купую кольрові фломастери та папір, ніч роботи і на автівку "заробив". та іноді трапляються форсмажори. це коли фломастери скінчилися. тоді я беру гроші, йду у крамницю комп*ютерної техніки, купую кольоровий принтер, півночі працюю та "заробляю" на автівку. цей метод вже запатентований (усім членам нашого клюбу -- безкоштовно, але використати мона тільки одноразово, пане Zevs проконтролює!).
п.с. шановний kristal, якщо у Вас з*являться труднощі з грошима на придбання будь-якого краму, звертайтеся, обіцяю допомогти (у мене в голові таких ідей більше, аніж у б. гейтса громадянин сша, голова корпорації майкрософт) разом із усією силіконовою долиною (сан франциско, каліфорнія, сша).
А я як дурень.... заробив гроші та й купив )
А я як дурень.... заробив гроші та й купив )
ото ж...
ну, зрозуміло ж, тещину?
Та вже не пам’ятаю, давно було...
Та вже не пам’ятаю, давно було...
головне, щоб вона ще жива була. друга нирка колись же теж може знадобиться? випадки різні трапляються... та й не будешь усе життя кататися на тій самій автівці.
floyd47, дизайнер?
то Ви про мене? та ні, скоріше, ідіот...
то Ви про мене? та ні, скоріше, ідіот...
А люди що кажуть?
А люди що кажуть?
та, мабуть, так і кажуть. та я уваги не звертаю... "каждому--своё". комусь--апельсини, а комусь--ящики з-під апельсинів...
та, мабуть, так і кажуть. та я уваги не звертаю... "каждому--своё". комусь--апельсини, а комусь--ящики з-під апельсинів...
То може в вас настрій не дуже, чи хтось зіпсував...
То може в вас настрій не дуже, чи хтось зіпсував...
то Ви до чого? у мене все гаразд, і з настрієм теж, чого і Вам бажаю!
Engineer написав:Я почку продал
ну, зрозуміло ж, тещину?
по темі. у мене все набагато простіше. беру гроші, йду у крамницю канцтоварів, купую кольрові фломастери та папір, ніч роботи і на автівку "заробив". та іноді трапляються форсмажори. це коли фломастери скінчилися. тоді я беру гроші, йду у крамницю комп*ютерної техніки, купую кольоровий принтер, півночі працюю та "заробляю" на автівку. цей метод вже запатентований (усім членам нашого клюбу -- безкоштовно, але використати мона тільки одноразово, пане Zevs проконтролює!).
п.с. шановний kristal, якщо у Вас з*являться труднощі з грошима на придбання будь-якого краму, звертайтеся, обіцяю допомогти (у мене в голові таких ідей більше, аніж у б. гейтса громадянин сша, голова корпорації майкрософт) разом із усією силіконовою долиною (сан франциско, каліфорнія, сша).
Если сможешь создать столько отровенных тем как kristal даже в ущерб репутации славы и денег тогда ты не зря живешь!!!
Георгич написав:
а то, что они о них знают...Ах ти ж жулік!
Он не жулик-он мудрый .
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-01-27 00:55:36[/merge_posts_bbcode]
az74 написав:
По теме.
Батя подарил М-412 уезжанный в хлам. Восстановил. Поездил. Продал
Одолжил, через Автоклуб купил 2107. Поездил. Продал.
Одолжил, купил Логан 2006. Поездил. Продал.
Одолжил, купил Логан 2013. Езжу.Саня, так а отдавать когда будешь?
Это говорит о высокой степени доверия к данному человеку
Если сможешь создать столько отровенных тем как kristal даже в ущерб репутации славы и денег тогда ты не зря живешь!!!
уся справа в тому, що kristal не є для мене якимось взірцем чи ідеалом.
Но оно того стоило. Машиной доволен
tushitel, ну если оно того стоило, то заполнил бы в профиле свой город и машинку в подпись добавил бы
tushitel, вверху форума есть синяя полоса, в ней кнопка "профиль" клацнув на нее редактируешь свой профиль (имя, возраст, город) при желании. Есть там и подпись, в нее пишут свои автЫ.
Во- прикольная тема... Жизнь-работа то таке... И вдруг: 13 год, пенсия и свадьба (первая! и, надеюсь, единственная)... И- воплощение ещё одного желания- МАФЫНКА!!!
Первый от бати достался, на второй уже сам накопил.
Разбил "Спартака" (KIA Sportage), купил как временную замену, Логан МСV. Так "временно" и катаюсь уже второй год.
Продал вазовскую десятку, купил логана. Как временную не рассматривал, но и не думал, что больше 5 лет на ней буду кататься.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Как тебе достался автомобиль?
Згенеровано за 0.192 секунд(и), виконано 94 запитів