1 Відредаговано JeepKa (2018-03-27 00:11:05)

Тема: Дьоргається на газу до 2тис.

Пошуком користувався, відповіді на своє питання незнайшов.(((
маємо логан 1,6  2007року гбо 4 Зеніт зі скрученим спідометром до 120тис.)))
Під час прискорення від 1 до 2тис. обертів на газу машина дьоргається і може хлопати в інжекторний вузол. при проходжені відмітки в 2тис. дьоргання пропадає і машина їде і розганяється без проблем. на  бензині такого немає. також, при їзді на  газу може недьоргатись деякий час, як тільки перейшов на газ і машина ще добре непрогрілась.  по гбо, всі газовщики в яких я був зауважень немають. свічі Рено, дроти Фсо поміняні (дотого теж так було).   
На попередній машині теж була така ситуація, довго її і вона мене мучала, поки незамінив катушку запалення і все почало іхати, як нове.

Питання. Що ще може бути причиною такого дьоргання на Логані? Можна сміло міняти катушку, чи ще може вийо якийсь датчик?

Розхід газу зараз по місту 12, траса 10л., б.к показує 9-10 і 7-8 відповідно.

Uu1lsdahh38807602
1,6 8v. 2007
  0

2

Re: Дьоргається на газу до 2тис.

JeepKa написав:

Можна сміло міняти катушку

Може спочатку у когось взяти завідомо робочу катушку і кинути на своє авто, щоб впевнитись що причина саме в ній.

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

3

Я бы для начала поменял высоковольтные провода

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0

4

az74 написав:

Я бы для начала поменял высоковольтные провода

JeepKa написав:

свічі Рено, дроти Фсо поміняні

Uu1lsdahh38807602
1,6 8v. 2007
  0

5

JeepKa написав:

дроти Фсо

Просто не понял, что это за "провода Фсо".
Тогда Юра правильно советует. Сам так делал не раз - ставил катушку от своего Логана клиенту и было более понятно куда искать.

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0

6

справа в тому, що не має в кого взяти, щоб підставити іншу 100%робочу катушку(((

Uu1lsdahh38807602
1,6 8v. 2007
  0

7

JeepKa, так у Львові клубнів хватає, думаю не відмовлять  empathy

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

8

Все таки думаю все в настройках газа. Если бы была виновата катушка, свечи,вв провода - проявлялось бы и на бензине.

0

9

scorp написав:

проявлялось бы и на бензине

imho2 на бензине тоже есть, только не так заметно (около 2000 об).

Уже есть RENAULT Logan Ambiance 1.4 + ГУ + кондиционер   Бортовик
  0

10

Ну это уже совсем другое дело  smile
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2018-03-30 12:49:10[/merge_posts_bbcode]

JeepKa написав:

Під час прискорення від 1 до 2тис. обертів на газу машина дьоргається і може хлопати в інжекторний вузол. при проходжені відмітки в 2тис. дьоргання пропадає і машина їде і розганяється без проблем. на  бензині такого немає.

Я ориентировался на это сообщение

0

11 Відредаговано Игорь Петрович1 (2018-03-30 15:15:31)

Посмикай контакти роз'єм на датчику колінвала,або краще роз'єднати "папу""маму" та почистити та змастити. Може бути так званий "пливун"-плаваючий контакт. Мені допомогло,смикання нема вже рік. Може бути ще десь поганий контакт,є роз'єм під ковриком  водія,або роз'єм від замка запалювання зліва від рульової колонки.

Водительское  удостоверение категории А выдано 29.12.1979,категория В открыта 06.02.1988  Pannoniа 250,Jawa 350 12 V ,ВАЗ 21011 ,Dacia logan 1.4 , BYD F3 1.6 , Skoda Octavia 1.8 turbo 4×4 ,Skoda Fabia,Chevrolet lacetti 1.6 , Renault clio 1.4 , Dacia logan 1.6 ,Dacia sandero 1.4 ,Dacia mcv 1.6 ,Daewoo Matiz 0.8, Sym x pro 125
  0

12

Судя по сообщению  - проблема проявляется только на газе, поэтому и разбираться надо с газом - похоже нужен грамотный газовщик

0

13

scorp написав:

Судя по сообщению  - проблема проявляется только на газе, поэтому и разбираться надо с газом - похоже нужен грамотный газовщик

именно нужен  нормальный газовщик, а не те, кто уже лазил в газомозг до этого!

Logan 2007 1.4 давно был - Logan 2013 1.2 позже был - Duster 2018 1.6 теперь есть
  0

14

Газ дуже чутливий до електрики,на бензині може нормально працювати.

Водительское  удостоверение категории А выдано 29.12.1979,категория В открыта 06.02.1988  Pannoniа 250,Jawa 350 12 V ,ВАЗ 21011 ,Dacia logan 1.4 , BYD F3 1.6 , Skoda Octavia 1.8 turbo 4×4 ,Skoda Fabia,Chevrolet lacetti 1.6 , Renault clio 1.4 , Dacia logan 1.6 ,Dacia sandero 1.4 ,Dacia mcv 1.6 ,Daewoo Matiz 0.8, Sym x pro 125
  0
Спасибо сказали: Migen1

15

Игорь Петрович1 написав:

Газ дуже чутливий до електрики,на бензині може нормально працювати.

plus

Установка, обслуживание и ремонт ГБО. Компьютерная диагностика (CLIP).
Регулировка клапанов с выездом к клиенту.
  0

16

ставив нову катушку, півдня катався, проблема залишилась. катушку віддав назад.

Uu1lsdahh38807602
1,6 8v. 2007
  0

17

JeepKa, У меня та же хрень. Если разгоняться активно, то подергивания в районе 2000 об. практически не заметны. Если разгоняться плавно, то ощущаются, но не всегда. Видимо и от состава газа зависит.

0

18

Чи вірно я зрозумів, що йдуть хлопки у впускний колектор?

Слухайте більше гаражних майстрів: вони зовсім не зацікавлені, щоб ви почастіше до них приїжджали.
  0

19

Прошився, як і під що саме не вкурсі (прошивальщик не конче говіркий) стало краще їхати, але кондюх все ще відчутно (ще треба буде разок заїхати). В гбо я тільки зробив автокалібровку. Хлопки і дьоргання пропали. За весь час після того може по два рази хлопнуло, або дьорнулось. Тому, питання який датчик глючить залишається відкритим?....

Uu1lsdahh38807602
1,6 8v. 2007
  0

20

Evgenий написав:

JeepKa, У меня та же хрень. Если разгоняться активно, то подергивания в районе 2000 об. практически не заметны. Если разгоняться плавно, то ощущаются, но не всегда. Видимо и от состава газа зависит.

Це не склад газу, це налаштування газової карти в мізках контролера. Я ось взявся сам освоювати налаштування, купив собі шнурок, закачав програму і граюсь із цим щодня. Виходить мало лише газову криву налаштувати, треба ще й корекції за обертами зробити, бо суміш від обертів також сильно залежить, причому нелінійно. Місяць налаштувань методом проб і помилок - і маю вже майже ідеальні налаштування, ривки, що були в районі 2000 обертів на навантаженні близькому до максимального вже зникли.

Слухайте більше гаражних майстрів: вони зовсім не зацікавлені, щоб ви почастіше до них приїжджали.
  0

21

Хтось написав:

Місяць налаштувань методом проб і помилок

А я ничего не настраиваю. Подергивания то есть, то нет smile

0

22

Evgenий написав:

А я ничего не настраиваю. Подергивания то есть, то нет smile

Аналогічно

Мало що в цьому житті довго буває важливим.
  0

23

Так я про те й кажу. Тому й смикається, що нічого не налаштовуєте. Я налаштував, то у мене вже не смикається.

0