Re: Александр. Вышгород. СТО для своих по разумным ценам
Мариную мясо
С уважением, Александр
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Партнери → Александр. Вышгород. СТО для своих по разумным ценам
Сторінки Назад 1 … 40 41 42 43 44 … 55 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Мариную мясо
Саша, Юра, Сашко,
що б мені там перевірити?
VITOL, можна просто, без перевірки приїхати
А по місьцю, щось придумаємо
[merge_posts_bbcode]Added: 21-04-2018 07:36:13[/merge_posts_bbcode]
Мариную мясо
Мангал в багажнику
Дуже дякую Сані і Жені, за приведення авто тестя в робочий стан
Роботи зробили багато + шашликом вгостили Оце я розумію прийом
Все як завжди, якісно і з гумором
Також дякую Сані Sash_KO та Сергію Serega® що на моє прохання, знайшли час та заскочили на пару хвилин....
Хлопці, ви МОЛОДЧАГИ
Юра, дякую за мангал!
можна просто
Дякую, Юра - це саме головне - в цей раз не вийшло, але наступний раз постараюсь
Доброе утро. На 30 апреля хочу записаться. (масло, фильтра(+газовые и трубку от редуктора), регулировка клапанов)
Только до пятницы или уже после 9 мая
Спасибо Александру за проведённое ТО.
Диски с колодками следующие.
день добрый. я с вами связывался по телефону относительно первого то на логан 2017г. договорились на субботу утро. на текущий момент интересует стоимость работ. спасибо
Добрый день! Ближе к обеду напишу в личку.
Логан 1,2 ?
Ответил в личную почту
огромное спасибо за работу и советы. до встречи
Упс, а я і забувся відписатись
Був у суботу у хлопців, цього разу дозволили мені самому у свєму авто гайки покрутити, і навіть за це грошей не взяли
Ну і як завжди, все у найкращому вигляді
[merge_posts_bbcode]Added: 05-06-2018 15:05:46[/merge_posts_bbcode]
dvmosh, приємно було познайомитись.
Діма, щоб не було спорченого телефону, за бризговики зателефонуй Олегу Курилишину https://www.logan.in.ua/forum/user2939.html
за це грошей не взяли
То ти не дав просто, халявщик
Попрошу моих любимых клиентов не обижать
Lavrik написав:за це грошей не взяли
То ти не дав просто, халявщик
он не халявщик он - ПАРТНЁР
сяся,
цього разу дозволили мені самому у свєму авто гайки покрутити, і навіть за це грошей не взяли
Саша, а не пора ли для таких клиентов уже установить купюроприемник, как на мойке самообслуживания? Эта идея уже где то реализована? ))))
Санька, а посчитай мне пожалуйста. Я тебе на той неделе в Вайбер скидывал хотелки...
Санька, а посчитай мне пожалуйста. Я тебе на той неделе в Вайбер скидывал хотелки...
Ок
Саша, а не пора ли для таких клиентов уже установить купюроприемник, как на мойке самообслуживания? Эта идея уже где то реализована? )
наприклад у моего дяди - гараж понад трассою харьков-лозова , он постаревши сдавал гараж с ямою для ремонта и обслуживания авто , брал недорого бутылка водки за заезд но не дольше суток.
Тарас, ответил в вайбер.
Хотелось сказать спасибо сплоченному дуэту Саньке и Жене за поделки с моим авто!
Майский Кот, згоден. Класний тандем Ще мені дуже подобається, коли вони починають шукати істину... а вона, як потім виявляєтьсяу, кожного своя
Сторінки Назад 1 … 40 41 42 43 44 … 55 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Партнери → Александр. Вышгород. СТО для своих по разумным ценам
Згенеровано за 0.167 секунд(и), виконано 82 запитів