Re: My New Koleos Dynamique Pack1 from Cherkasy
Номер в Києві-0967878364.Регулюють клапани на Ніссанах.
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8V MCV-експлуатується
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → My New Koleos Dynamique Pack1 from Cherkasy
Сторінки Назад 1 … 29 30 31 32 33 … 36 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Номер в Києві-0967878364.Регулюють клапани на Ніссанах.
Номер в Києві-0967878364
Роман? А це СТО чи просто приватна особа?
А це СТО чи просто приватна особа
Doc,не знаю. Я вже десь писав,що потрапив до рук Ніссан з ГБО.Спитав у власника чи вкурсі він про пробл.клапанів.Сказав що в курсі,вже регулювали і не один раз. Раз регулювали і він приїхав без видимих проблем,це вже показник якості,як для мене Спитав за ціну,взяв телефон.
Ну так а чего ценник не пишешь ?
Ну так а чего ценник не пишешь ?
Думаю давно то було. І цінник вже не той.
Yeka, а реально піти офіційним шляхом? Тобто заміною штовхачів? 360 грн. за штуку наче не кретично.
А по времени сколько придется без машины сидеть, разберут, замеряют и ждать , пока приедут...
реально піти офіційним шляхом? Тобто заміною штовхачів? 360 грн. за штуку наче не кретично.
Реально.Тільки хто за це візьметься,скільки часу займе і скільки буде коштувати по факту? Цих стаканів ніхто не тримає на складі,треба розбирати,міряти,замовляти необхідні розміри.Їдуть вони десь 3-4 тижні. Або машина стоїть розібрана,або платить за подвійне розбирання ГБЦ? Так загнав,за день зробили.Ще не чув щоб у когось були проблеми після підпилювання бойків на стаканах.А от знайомий робив в Черкасах (Х-Трел-31 2,5) йому шліфували дно стаканів(так простіше) по якому тре розпод.вал,а це вже херня. В любому випадку телефон є-запитай,в лоб не вдрить.
Подзвонив. Записався на понеділок, 18 червня.
Як зробить - напишу.
Yeka, з мене велике дякую. Тільки скажи, які напої до вподоби.
Интересно, жду результатов. Спросишь у них по поводу 2.0 двигателя , как на X-Trail
2.0 мороки з розбиранням більше чим у 2.5.Повинно бути дорожче.
Подзвонив. Записався на понеділок, 18 червня.
Doc,я б ще перевірив роботу і налаштування BRC після регулювання клапанів. Все рівно день,в Києві,вб"єш.А так з максимальною користю.
https://lpg-car.com/sto/sto-brc-centr-obolon
8063 134 5151
Якщо пам"ятаєш,колись писав,вони знаходяться напроти моргу діагност.центру на Оболоні.
Yeka, мабуть не встигну. Машину до вечора заберуть. Хоча - подивимось.
Отже, шановні форумчани я знову без "клімату". Знову, падло, не працює. Є підозра, що фреон тю-тю
Клапани відрегульовано. Процедура зайняла 6 годин і 2600 грн.
Сказали, що ще 50000 км можу їздити спокійно.
https://goo.gl/maps/9BBsaeqKq812 - тут в'їзд у кооператив (пров.Квітневий 1). А далі перетелефонувати Роману, він проведе.
Как регулировали? Стачивали стаканы?
Процедура зайняла 6 годин і 2600 грн.
Є підозра, що фреон тю-тю
если нужно могу дать телефончик, сам не был но были знакомые, сказали, что толковее и дешевле у нас нету... там и ремонт и все остальное делают, район Зеленой
Стачивали стаканы?
Да, але не "кришки", де треться розподільчий вал, а всередені, де штовхачі.
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-06-19 14:37:33[/merge_posts_bbcode]
если нужно могу дать телефончик,
Я в Герук звертаюсь.
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-06-19 14:39:10[/merge_posts_bbcode]
Процедура зайняла 6 годин і 2600 грн.
Якщо врахувати інші варіанти вирішення проблеми, то це дріб'язок.
Отже, шановні форумчани я знову без "клімату". Знову, падло, не працює. Є підозра, що фреон тю-тю
Не фреон. Компресор... 30000 грн. Хоча є нюанс. Треба муфта. Офіційно її не продають, але на аліекпресс є.
Не фреон. Компресор... 30000 грн. Хоча є нюанс. Треба муфта. Офіційно її не продають, але на аліекпресс є.
В мене є компрессор від 31 Х-трела 2,5 л В нього лопнув болт кріплення муфти включення.Розбирали-лопнув під ключем,бо був на герметику.
ориг. номер 926002216R
На ОЛХ б/в оригінал 6500грн.
По номеру DKS17D Кітай 3300грн. але потрібно уточнювати у продавця чи підійде +380668246468 +380731772205
Або по номеру DKS17D муфта https://www.altstar.kiev.ua/index.php?p … ;p=DKS17D.
Краще за усе віддати до контори, яка ремонтує та дає гарантію, вони самі усе зроблять.
Краще за усе віддати до контори, яка ремонтує та дає гарантію, вони самі усе зроблять.
Зараз як раз так і зробив.
В мене є компрессор від 31 Х-трела 2,5 л
Маю на увазі. А підійде?
Маю на увазі. А підійде?
Кріплення трубка-компрессор,треба розвертати трубки.
Я в Герук звертаюсь.
от якраз знайомий останній раз там і втрачав час, а потім в "гаражі" йому все за годину зробили...)
от якраз знайомий останній раз там і втрачав час, а потім в "гаражі" йому все за годину зробили...)
Та ні, все добре.
Все. Нарешті дозрів. Виставляю на продаж. Зараз тільки проведу глобальний огляд, що де треба - поремонтую, пополірую, помию і гайда!
Можливо піде по трейд-ін.
У суботу побачив розірваний пильник на лівому передньому гальмівному супорті. Поїхав на СТО для заміни. Сьогодні прийшов замовлений ремкомплект.
Але все не так просто з Колеосом!!! Через те, що невідомо скільки пильник був порваний туди напхалась грязюка і тепер треба міняти циліндрик. І не випускають зі станції бо їздити небезпечно.
Навіть продатись толком не хоче!!! От курва!!!
Сторінки Назад 1 … 29 30 31 32 33 … 36 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → My New Koleos Dynamique Pack1 from Cherkasy
Згенеровано за 0.296 секунд(и), виконано 90 запитів