Тема: NKN. Шруси та приводні вали.
Зевс,вибачай що виніс в окрему тему,але мені це питання виїло дірку, вже око смикається.
Початок історії такий-захотілося змінити внутрішні ШРУСИ на приводних валах,на швидкостях за 120 з'являється вібрація.Оригінал,хай ставить собі оригінал.Накурившись форумів вибрав виробника NKN,на тих же форумах пишуть що в коробках Хонда NKN і лежить.Не знаю не перевіряв.Але якщо це правда,то в фірмовій упаковці виходить раза в 4 дорожче.Обійшовши,по телефону і через інтернет, знайомих,хто займається запчастинами,відповіді не отримав.Пішов з протягнутою рукою по базарах Перова,Вереснева.Тут як на базарі,хто розумніший зразу-ні,незнаю.Хто не дуже,починають співати пісню-Ну ви понімаєтє...І закінчується все впарюванням Febesту,або ще гіршого,пластилінового Китаю.
Проблема в чому-за поребриком цей виробник представлений досить не погано.Особливо в пошані ця продукція у повнопривідників.Але каталогів вільному доступі не існує.Вірніше існує ,але на старючі моделі,з путаним підбором.Пропонують підбирати по іншим машинам які комплектувалися такими ж моторами.Одним словом пальцем в небо.Знайшов пару номерів.Але теж,що воно підійде не факт.На сайті виробника,в Японії,каталога немає.Пропонують зареєструватись трохи не дилером чи торг.представником.Плюнув,написав листа на адресу на сайті.
Сьогодні отримав таку відповідь
Dear ,
Sorry to have kept you waiting.
We told our dealer in Kiev, Ukraine regarding you. Therefore, they will call you soon.
In case they do not contact you, please inquire to the following website.
http://www.cardon.com.ua/
Thank you.
Best Regards,
NKN LOGO
Чому і завів нову тему,якщо хтось буде шукати продукцію цього виробника то єдиним представником цього бренду в Україні,може в Київському регіоні ,є фірма "Cardon".Так виходить з листа самого виробника.Думаю,так буде простіше знайти коли приспічить.
P/S Ще не дзвонили.І на сайті"Cardon" каталога NKN теж не значиться.Казав сліпий-побачимо.
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8v MCV-експлуатується