yanus написав: мне реально другие пока аналоги не подхадят... ни лоджи
А можеш детальніше пояснити чим кузов Лоджи для тебе гірший за МЦВ1?
yanus написав:Ларсен дружище пересядь на велик. и все. КРАПКА. и экологию спасешь и нефть рашенскую не купишь - нефть основной зароботок раши. КРАПКА
Ні, друже! Крапка буде коли Ларсен пересяде на Теслу і побудує свою вітроелектростанцію! ![lol](./extensions/bbcode_smiles/img/lol.png)
yanus написав:именно такой.
Не такий! Там мова була що людям взагалі не вистачає грошей на будь-яке авто, а не про примхи тіпа цей подобається, цей ні. В тебе є широченний вибір б/у МЦВ1, є вибір купи нових черевичків, універсалів і мінівенів. Така перебірливість, а-ля принцесса на горошині, це не випадок коли купую тупо найдешевше, бо на більше нема грошей через "злочинну владу", а те що це найдешевше продукт ворожого автопрому не моя вина. Не такий в тебе випадок, зовсім.
yanus написав:ага а литовское дп сделано из сырья by раша... повторюсь - не будем врать ни себе не другим. пол европы катается на рашен газик и нефть.
Ще раз - цього уникнути ми, на рівні користувача не можемо. А от вибрати авто можемо. Як б ти авто не вибрав, всеодно буде частково кацапська нафта. Але якщо вибрати ще й кацапське авто, то підтримка мордору від цього тільки збільшиться.
Це мені нагадує декілька інших популістських і не логічних методів аргументування своїх поглядів:
1. Заводи псують довкілля більше будь-якого авто, значить не треаб купувати екологічніші машини.
2. "Злочинна влада" краде більше за мене, значить і я красти не перестану.
3. Всі порушують ПДР, їздять по трасі 150, по місту 90, і я не лох, теж так буду.
4. Ми всеодно користуємось кацапською нафтою, газом, деякими продуктами промисловості, а значить треба ще й авто кацапське купити.
5. Ми всі всеодно помремо, тому пофіг на все...
![lol](./extensions/bbcode_smiles/img/lol.png)
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-08-20 09:30:04[/merge_posts_bbcode]
yanus написав:и что еще будет в будущем не ясно. я не пессимист и не оптимист - я реалист.
Ти не реаліст, ти просто шукаєш нелогічні відмазки свого не патріотичного вчинку (потенційного). Те що кацапи вже отримали, в них не забереш. А дати їм ще, те чого впринципі можна і не давати, це твій вибір. І якщо саме Ларгус, з його тазовською якістю, зате з "ідеальним" кузовом для тебе важливіший за все на світі, то просто не шукай відмазок, так і скажи - мені пофіг кому це вигідно, мені просто інше авто не підходить, і вся історія. ![smile](./extensions/bbcode_smiles/img/smile.png)
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-08-20 09:34:03[/merge_posts_bbcode]
yanus написав:Ларсен (который не давно кажется пересел на тойоту) и Флойд (не знаю когда купил Рено, но наверно не давно да?) - а че вы не купили электрмобили а?
О, це правильне запитання! З Ларсеном історія дуже цікава, і про неї він вже не раз писав на просторах цього форуму.
Ларсен дуже сильно хоче електромобіль. Але на Теслу, нажаль, грошей нема. А от Ліф в планах є. Але Ліф, через його технічну обмеженість, не може бути єдиним авто в сім'ї. І оскільки Ларсену 2 авто аж ніяк не потрібно, то нажаль Ліф наразі лише в потенційних планах, якщо таки надумаю завести 2 авто. Все ж таки, 90% поїздок в мене по місту, і Ліф для них підходить просто ідеально.
Ну а от в самому іделі, тіпа в мріях, Тесла Х - наразі це мета Ларсена. ![smile](./extensions/bbcode_smiles/img/smile.png)
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-08-20 09:35:54[/merge_posts_bbcode]
yanus написав:Что ж вы Рашен газнефть спонсируете?
Все ж таки, нафту не тільки кацапи видобувають. Не треба так узагальнювати, якщо вже мова про електромобілі. Адже не факт що електрика, якою вони заряджаються, береться не з рашенських вуглеводнів. З електрикою тільки простіше сліди замести, адже ніхто не знає відки взялась саме та, якою своє авто зарядив. ![smile](./extensions/bbcode_smiles/img/smile.png)
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
1