kiyn73 написав:Рекомендую мониторить олх,мне пару раз на глаза попадались сиденья третьего ряда.
Дякую. Нажаль, станом на сьогодні, я все ще без третього ряду. Для реєстрації скористався позиченими сидіннями: взяв на день в оренду у людини, у якого вони поки зняті та лежали в гаражі
Знайшов в одному місці - запросили 250Є. Без вартості доставки. Поки відмовився.
Шукаю і задні сидіння від Твінго, як порекомендували.
Іздив на розборки по Спрінтерам/Крафтерам. Під перешивку сидіння відповідного розміру - від 30Є. Щось краще - від 50.
Подзвонив на "загальний" шрот, пояснив ситуацію, сказав, що мені треба третій ряд із заданими параметрами. Те що треба буде переробити кріплення, мене не лякає.
Запропонували варіанти віз Опеля Зафіри, Митсубісі Паджеро, Шевроле Каптіва і ще чогось там. Ціни - від 1800 грн до 6000.
Запитав, чи можна буде поміряти відразу в машини, щоб визначитися на місці. Сказали без проблем. Коли ж я приїхав за вказаною адресою, виявилося, що видіння всі впаковані, в целофані, готові для відправки...
Кажу, що питав, щоб поміряти. Ні, вони не будуть морочитися, проте, якщо тільки я згоден оплатити по 250 грн за кожне розпаковане сидіння, то вони можуть погодитися.
Пошук триває.
Всім миру та гарного дня.
0