Re: Следующий автомобиль
Evgenий, а как быть с этим - Можливо, підкреслюють фахівці, багато власників Duster економлять на його обслуговуванні
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Сторінки Назад 1 … 208 209 210 211 212 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Evgenий, а как быть с этим - Можливо, підкреслюють фахівці, багато власників Duster економлять на його обслуговуванні
підкреслюють фахівці
Какие такие? Те которые в хорошем состоянии Дастера не смогли найти (вероятно за дешево)?
Какие такие?
Розвалюються на ходу: 5 найбільш ненадійних б/у автомобілів
Ці машини буквально "розсипаються" при відносно невеликому пробігу
Розвалюються на ходу: 5 найбільш ненадійних б/у автомобілів
Експерти назвали ТОП-5 автомобілів, які буквально "розсипаються" при відносно невеликому пробігу.
Перше місце в рейтингу займає кросовер Lifan X50. У Lifan X50 проблеми виникають в електроніці і з механічними елементами салону, включаючи двері. Через п'ять років машина буквально розвалюється. Ситуація ускладнена відсутністю ефективного сервісу Lifan.
За ним слідує позашляховик Chevrolet Niva. На Chevrolet Niva з роками починають скаржитися багато власників – проблеми з салоном виникають в перший рік експлуатації. Матеріали обробки салону далекі від ідеалу. Через п'ять років Chevrolet Niva продовжує їздити, втрачаючи значну частку комфорту.
Кросовер Renault Duster невибагливий, кажуть експерти, але знайти на вторинному ринку машину у відмінному стані практично неможливо. Якість збірки і матеріали, що використовуються, включаючи технології, залишають бажати кращого. Можливо, підкреслюють фахівці, багато власників Duster економлять на його обслуговуванні.
На четвертій позиції знаходиться Chevrolet Cruze, у цій моделі неякісний "автомат", трубка охолодження занадто тендітна.
П'яте місце займає Citroen C4 II, що має дрібні проблеми з електронікою, коробкою передач і підвіскою. Конструкція машини складна і вимоглива. Власники цих автомобілів хвалять їх, але не стануть рекомендувати до покупки, вважають експерти.
Як раніше повідомляв портал, за статистикою, у серпні цього року українці купили понад 10 тисяч імпортованих уживаних автомобілів. Варто відзначити, що це новий рекорд на українському ринку. У 2017 році ця цифра була вдвічі меншою. Згідно з рейтингом найпопулярніша марка автомобіля - німецький Volkswagen. Минулого місяця українці купили 1,5 тисяч авто.
Прийшов час впритул розглянути варіанти
1 Suzuki Vitara S. Плюси - повний привод, турбодвигун, не дуже дорога, досить прохідна. Мінуси - немає підлокотника (?!), однозонний клімат, на задніх сидіннях тісно, меньший багажник, такий собі пластик, немає шумоізоляції.
2. Suzuki SX4 1.4. Плюси - повний привод, турбодвигун, не дуже дорога, є підлокотник, камера заднього виду, трохи комфортніший за попередника, більший багажник, вільніше позаду, двозонний клімат. Мінуси - нульові позашляхові якості, немає допомоги при спуску (на Колеосі є, але за 6 років не користувався ні разу), остерігатись бордюрів, сумнівний дизайн передка, такий собі пластик, немає шумоізоляції.
3. Skoda Octavia 1.4 АКП. Плюси - Шкода, найспритніша, найнижча витрата палива, багато класних плюшок. Мінуси - монопривід, низький кліренс (особливо актуально напередодні зими, якщо буде сніжна. Комунальники Черкас зараз заявляють про неможливість прибирати вулиці), цікава для злочинців. Це один з основних моїх фобій. Бо гаражу немає, стоянка поруч погана - був конфлікт. Та й тестя мого Шкоду Фабию недавно розпатрали вщент, хоч і в гаражі гаражного кооперативу. І фари зняли, і все що можна зняти і, головне, ЕБУ. Пошкодили проводку. 8 місяців машина не на ходу була. А ще невідомо, чи продадуть мені таку машину, яку я створив на конфігураторі.
Я за Suzuki SX4, потому как у шкоды не АКП, а ДСГ-7 будет... Да и сам 1.4тси в интернете известен вовсе не за счёт легендарной надёжности, а даже наоборот... Ну и в любом случае, у сузуки будет полный привод и клиренс будет выше, чем у Октавии... Тем более, что нынешнее поколение Октавии тоже имеет весьма спорный дизайн передка! )))
Suzuki Vitara S...досить прохідна.
Suzuki SX4 ...остерігатись бордюрів
У них 5 мм разницы клиренса.
Колеса у них по диаметру одинаковые. Можно (без проблем) поставить резину на размер больше 215/65/16 (215/60/17)- это +10мм к клиренсу.
А на Haval H2 не смотрели?
Маленький багажник только. А так - единственный(?) китаеза, про который нет отрицательных отзывов.
http://zp.bogdanauto.com.ua/cars/haval/h2/
я решительно за б/у а, еще Кашкай интересный... и Шкода Кодиак.. Киа Спортейдж...
Б/у не розглядаються взагалі..
Кад'як дорого, а Карок після зміни курсу піднявся в ціні і вийшов за межі моїх можливостей. Мій варіант кредит і до 720 тисяч.
Кашкай дизель з варіатором мені не подобається.
А якщо замість Шкода 1.4 розглядати 1.6 MPI? Вона зовсім не спритна звісно, але надійніше й агрегат і коробка?
А якщо замість Шкода 1.4 розглядати 1.6 MPI? Вона зовсім не спритна звісно, але надійніше й агрегат і коробка?
Конечно 1.6 + труАКПП гораздо надёжнее, но про динамику и экономичность можно сразу забыть, а привода и клиренса не добавится...
Конечно 1.6 + труАКПП гораздо надёжнее, но про динамику и экономичность можно сразу забыть,
У мого начальника поло якраз 1.6 та 6 ступка АКПП, по Києву до 7 літрів на сотню це то що бачив на його бортовику, коли по роботі їздили, але він не прогріває машину. Динаміка як у звичайного авто, чи вам гонки потрібні?
При моєму 6-6.5 по Києву я вже сам думаю нафіг той дизель і гемор з форсунками солярою та турбіною коли тут всього + 0,5 літра і нема геморою і головної болі
А якщо замість Шкода 1.4 розглядати 1.6 MPI?
Якщо мова про шкоду, то можна і на Суперб глянути...
У мого начальника поло якраз 1.6 та 6 ступка АКПП, по Києву до 7 літрів
1) Я высказал своё мнение - на истину не претендую...
2) Поло легче октавии...
3) В 7 литров по Киеву на гидротрансе я не поверю, хоть стреляйте...
В 7 литров по Киеву на гидротрансе я не поверю, хоть стреляйте...
А если в деньгах? Электрички,понят дело,не учитываем.
А если в деньгах?
Что в деньгах?
Что в деньгах?
Самый большой расход который видел у себя по Киеву-14л газа.Это если взять по сегодняшним ценам около 200грн/100км. 7л бензина=210грн.
Новый движок + акпп 6 ступеней экономно едут.
Многое зависит от расстояния и стояния в пробках.
Если избегать пробки 7л расход легко...
Двигатель заточен ехать на 1500об! Как дизель.
Логан атмосферник так не ездит не ровняй даже.
Самый большой расход который видел у себя по Киеву-14л газа.Это если взять по сегодняшним ценам около 200грн/100км. 7л бензина=210грн.
Ну при чём тут денежные эквиваленты к реальному расходу топлива?
Kap1toshka,
Да и правильно греть на ходу.
Главное трогатся когда обороты на холостых падают ниже 1000об.
Новый движок + акпп 6 ступеней экономно едут.
Паспортный расход (по информации Инфокара) Октавии 1,6 АТ по городу - 9 литров! Паспортный! Шо вы мне тут сказки лепите? ))) Реальный будет 10 - в эту цифру поверю...
Doc,
Катаю 1.6 атмо акпп.
Не ракета, но ехать приятно, а где тут по городу летать?
Ну при чём тут денежные эквиваленты к реальному расходу топлива
А для чего тебе знать расход топлива? Не деньги считать?
Aprox,
У меня паспортный 8л.
На обкатке было 8, потом меньше...
Выходит на 8л когда стою в центре в пробках и короткие поездки по 4-8км.
Как только катаю на левый берег и обратно, и избегать час пик то 7л с хвостиком.
Выходной день можно и 6л с хвостиком.
А то что не веришь это хорошо, так и на работе не верят расход ставят что бензин некуда девать.
Степвею еще хватает....
На Логане такого небыло,
тут даже Гбо пока не ставлю....Шкода сама экономит.
Сам не вірив його словам поки він БК не показав
Сторінки Назад 1 … 208 209 210 211 212 … 740 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Следующий автомобиль
Згенеровано за 0.424 секунд(и), виконано 42 запитів