Тема: Logan_freewill
21.07.2007
тиждень, як з салону (пробіг 300 км), під капотом ще чисто.
За тиждень встиг заср*ти піском килимки, трохи потерти торець двері на парковці.
Вже час на першу мийку...
Стало: Skoda Oktavia 2.0
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Фотогалерея → Logan_freewill
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
21.07.2007
тиждень, як з салону (пробіг 300 км), під капотом ще чисто.
За тиждень встиг заср*ти піском килимки, трохи потерти торець двері на парковці.
Вже час на першу мийку...
Щастливец! У меня уже 30000 на спидометре! Все впереди- пусть ездит без проблем!!!! :rock:
пусть ездит без проблем!!!!
дякую!
Щастливец! У меня уже 30000 на спидометре!
Про свої 50ооо я мовчу :grater:
freewill
Вітаю тебе! :upp: Привітав ще на зустрічі! Бачив ти ще не дуже "ладиш" зі щепленням - привикнеш! :upp:
А так ще раз ВІТАЮ!!! :kram:
Бачив ти ще не дуже "ладиш" зі щепленням - привикнеш!
вже потихеньку починаю звикати
Позаду перша тисяча кілометрів, а в неділю виповнюється рівно місяць мого водійського стажу , з тих пір, як я сам самісінький виїхав з салону у велике місто Київ, ггг
Своєю ластівкою повністю задоволений, вона терпить мої періодичні вибрики (вже не такі часті) зі зчепленням, недавно осьо її помив в знак вдячності
Заправляюся раз на тиждень, по 20 л, 92-м. Рідко, але глючить сигналка - раз у ночі було - "відкриття дверей" та "удар по лобовому" - спустився - ніби нічо (може то голуб нагадив їй в чутливу точку, G-spot, то вона й збудилася, ггг). Під капотом ніби все чистенько.
Що дістає - постійно до того, як вимкну запалення забуваю вікно закрити, доводиться ще раз вмикати і тицяти кнопку. Видно, як ставили сигналку, не підключили автодоводку? ХЗ, може зберуся та поїду на сервіс, а може дочекаюся ТО-1...
Планую в недалекому майбутньому:
1. Зробити тонування вікон, щоб було більш затишніше у салоні
2. Поставити фільтр салона (дякувати Winner'у - розповів, що де і як різать )
На початку вересня хочу поїхати всією сім"єю в рідний Скадовськ Херсонської області на тиждень відпочинку, а потім до не менш рідного Львова, навідати батьків. Оце думаю - а чи не забагато буде на мій-то досвід?
Потім буду думати про такі речі, як зимова гума, гумові килимки, механічну протиугонку (можливо)...
Так ніби й усе, відзвітував!
Про свої 50ооо я мовчу
Так пока машина в ремонте была -ты тоже километры накатывал???? :app:
Сорри за :offtopic:, рад что машина попала в надежные руки!
Видно, як ставили сигналку, не підключили автодоводку?
доведення скла - то опція, яку можна додатково підключити до сигналки. Потрібно докуповувати відповідні девайси.
Оце думаю - а чи не забагато буде на мій-то досвід?
Не багато! Перевірено своїм досвідом, його більш ніде не здобудеш ніж на таких відстанях! І досвід здобувається кілометражом, а не роками, можна мати 10 років стажу, але наїздити всього 100ооо км, а можна і за 2 роки намотати 150ооо :imho:
Тому якщо є бажання - то вперед! Ось тільки порада, поки не звикнеш до їзди вночі - їздь краще в світлу пору із ввімкнутим ближнім світлом (за містом - ОБОВ’ЯЗКОВО!), за це тебе ніхто не штрафоне, але всі будуть бачити на дорозі.
Доречі в Москві всі їздять вдень з ввімкнути ближнім світлом :crazypilot: Хоча "їздять" я трошки не правильно сказав, правильніше буде - чи "літають" :crazypilot: чи "стоять в пробці" :tbsenile: :lol: :lol: :lol: :lol:
Потрібно докуповувати відповідні девайси.
я так і знав... а які?
Ось тільки порада, поки не звикнеш до їзди вночі - їздь краще в світлу пору із ввімкнутим ближнім світлом (за містом - ОБОВ’ЯЗКОВО!)
слушна порада, дякую!
Так пока машина в ремонте была -ты тоже километры накатывал?
Угу, маршрутка рулить! :upp:
А потім наверстування поїздкою Київ-Москва-Київ, т.т. 2ооо км! :rock: Доречі вчора було рівно 50ооо! Навіть сфоткав, правда телефоном... Але все одно скоро викладу :retas:
я так і знав... а які?
Его называют блок доводки стекол, или доводчик стекол,или интерфейс доводки стекол.
Чтото из этого.
freewill
на зустрічі у середу навіть можу пораду дати куди їхати й що ставити
freewill
Я тоже могу посоветовать :upp: мастеров - Solomon уже поставил - доволен
буду обов"язково
Сьогодні вдягнув зимову гуму Fulda Kristall Montero, 2007 р.в., made in France, брав по 68$ за штуку, монтаж - 15 грн колесо, на Раскової, напроти заводу Галактон. Судячи з прогнозу погоди, в неділю буде похолодання, до нуля, з дощами...
Опа, виявляється народ вже починає міняти гуму. А я навіть ще не задумувався над тим.
rozumnyk
думаєш, зарано?
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Фотогалерея → Logan_freewill
Згенеровано за 0.118 секунд(и), виконано 95 запитів