Re: Промивка мотора, розкоксовка Димексидом
Зачем промывку мотора делать ? Может кто объяснить?
Димексид "подымает" даже лаковые отложения)
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Двигун → Промивка мотора, розкоксовка Димексидом
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Димексид "подымает" даже лаковые отложения)
Погоджуюсь щодо промивки мотору, річ для особливих випадків і то краще розібраних деталей. Вона не особливо робить якийсь толк, на мою думку.
От питання чи робити розкоксовку, якщо компресія по 10 і пробіг великий.
Чомусь мені інтуїція підказує, що в моєму випадку розкоксовка може зробити гірше, оскільки враховуючи компресію поршнів, які ймовірно рівномірно зношені + присутній хон на циліндрах, розкоксовка може зменшити щільність між кіляцями за рахунок усунення нагару.
Може не мішати машині їздити ?
Колеги, яка ваша думка ?
Але розгін до 100 за 33 секунди дратує. Трохи такий собі овоч.
Може не мішати машині їздити ?
Масло жере? Чи просто так захотілося профілактику?
zavadanazar написав:Може не мішати машині їздити ?
Масло жере? Чи просто так захотілося профілактику?
за 5 тисяч з'їло грам 150.
От питання чи робити розкоксовку, якщо компресія по 10
Вы проверяли? Проблема в кольцах?
за 5 тисяч з'їло грам 150.
Не знаю як по реношним двигунам, у порівнянні з фольксвагенам чи Kia то це фактично не їсть. Я б не чіпав, правда я не спец і по 1.2 двигунам мало знаю.
zavadanazar написав:От питання чи робити розкоксовку, якщо компресія по 10
Вы проверяли? Проблема в кольцах?
хм...ви мене заінтиригували, а в чому може бути ще низька компресія циліндрів ?
компресію перевіряв, більше нічого.
(буду зараз додатково шукати інфу по компресії)
може бути ще низька компресія циліндрів
клапана
zavadanazar написав:може бути ще низька компресія циліндрів
клапана
дякую, треба буде над тим подумати.
А їх можна якось перевірити не знімаючи голови ?
розхід 11 на газу, у Львові (затори 7 із 10)
zavadanazar, міряти компресію з доливанням через свічний отвір 5мл мастила. Як підніметься значно то кільця, як ні, то клапана.
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-01-14 14:00:44[/merge_posts_bbcode]
Якщо авто постійно на якісному мастилі то промивати не треба.
Якщо зняти нагар зі зношених поршнів і кілець, то може початися значний масложор.
zavadanazar, міряти компресію з доливанням через свічний отвір 5мл мастила. Як підніметься значно то кільця, як ні, то клапана.
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-01-14 14:00:44[/merge_posts_bbcode]Якщо авто постійно на якісному мастилі то промивати не треба.
Якщо зняти нагар зі зношених поршнів і кілець, то може початися значний масложор.
ну от я так і думаю )
Я так думаю, якщо заливається якісне масло й регулярна заміна тоді ніякої промивки не потрібно. Двигун в середині чистий. Але якщо на коромислах дійсно вже з пів сантиметра каки. Є велика ймовірність що при промивці заб'є маслопровідний канал. От тоді буде весело.
А кільця найкраще чисти так. Четверо чоловік та в гори або хоча б по трасі дати їй як кажуть просратись
Двигуни не люблять постійно міського циклу їзди. Теж хочуть свободи!
ЗІ Мене тягнули шнуром до дому 200км після промивки( звичайно що на попередній машині). Виліз шатун на зовні. Промив.
joakim,
Вылез шатун....
Так это гидроудар, если залили в цилиндры и раствор не прошол через кольца...
мастера должны смотреть эндоскопом....ушел раствор тогда заводить
Александр007,
Через 200км дороги в славному місті Тернопіль А спочатку після промивки все було ОК ! І це була промивка саме двигуна.
Причому тут циліндри. В циліндри заливають рідину для розкоксовки кілець.
Не выдержали технологию, нужно прокрутить двигатель стартером с выкрученными свечами, вся срань из цилиндров вылетает, если кольца хорошо держат и раствор не ушел в картер.
При жёстком городском цикле масло может не справляться с мойкой, поэтому мягкая раскоксовка имхо во благо.
При жёстком городском цикле масло может не справляться с мойкой, поэтому мягкая раскоксовка имхо во благо.
Повністю згоден. Або якщо є можливість звичайно, проїхатись під навантаженням за містом. Помогає просто супер.
joakim,
Я про кольца подумал
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Двигун → Промивка мотора, розкоксовка Димексидом
Згенеровано за 0.163 секунд(и), виконано 93 запитів