знд написав:Кто-нибудь заводил современный двигатель ( в частности 1,5 dci ) зимой при помощи пуско-зарядного устройства ? И достаточно ли обычной бытовой розетки на 16 ампер ? Как такой запуск может повлиять на электронику авто ? У моей Кенго аккумулятор, чувствую, не запустит двигатель зимой, летом - без проблем. Дак вот и думаю,чем покупать аккумуляторы , может купить пуско-зарядное для зим на многие годы, имея два дизельных авто.
Я заводив,коли малий увімкнувши фари розрядив акумулятор.Але у мене не пуско-зарядне,а ця функція вбудована у зварювальний інвертор(пусковий струм-до 190ампер).
Пуско-зарядне не панацея,воно потрібно в екстрених випадках.В звичайній експлуатації повинно бути достатньо акумулятора.Поки що мій дизель заводівся завжди,пускове тільки у разі форс-мажору.(найчастіше це буває у розсіяних людей ...найчастіше я заводив пусковим батькове авто...то холодильник забуде вимкнути,то підігрів сидіння)).
Ваших 16 ампер буде достатньо,бо 100-120 ампер з виходу пускового досить.
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-11-07 10:40:51[/merge_posts_bbcode]
kiyn73 написав:знд, Недавно разрядил акку до 10v , с пуско-зарядного отказался заводится.
Перед запуском потрібно дати 20-30 ампер на декілька хвилин,щоб зарядився акумулятор хоча б частково.
Будь яке пускове не працює з розрядженим акумулятором-вони працюють у парі.Це правило,і його треба пам'ятати.
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-11-07 10:43:33[/merge_posts_bbcode]
знд написав:kiyn73 написав:знд, Недавно разрядил акку до 10v , с пуско-зарядного отказался заводится.
А какое пуско-зарядное, портативное или трансформаторное ? Меня интересует стационарное трансформаторное.
Не беріть саморобки,бо спалите електроніку.Розумні пускові вмикають струм(пусковий) тільки тоді,коли ви почнете крутити стартером.
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-11-07 10:49:02[/merge_posts_bbcode]
знд написав:kiyn73 написав:знд, Недавно разрядил акку до 10v , с пуско-зарядного отказался заводится.
А какое пуско-зарядное, портативное или трансформаторное ? Меня интересует стационарное трансформаторное.
Не розцінюєте за рекламу,але можливо вас влаштує зварювальний інвертор з функцією зарядно-пускового?
Як на мене це кращій варіант,ніж тримати вдома бандуру,яка буде використовуватися раз на рік.
http://svarka-kharkov.com.ua/details_pr … ws_id=1749
Логан синий 1.5dCi Laureat ABS диски...
Citroen Berlingo 1.6 XTR HDi
0