Re: Это интересно (разное) - 2
Гениально! ))
да всё просто))) вот про проливы!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Это интересно (разное) - 2
Сторінки Назад 1 … 123 124 125 126 127 … 347 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Гениально! ))
да всё просто))) вот про проливы!
с профилем у меня всё нормально, Ваши домыслы, это только Ваши домыслы
А какая это "столица соседнего государства", в таком случае, что значится местом Вашего обитания в профиле?........
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-01-25 21:46:29[/merge_posts_bbcode]
так у нас такое в ликтричестве - сдай чела за левую розетку и тебе % с его штрафа
С этого места по подробней.... Какой нормативный акт? По воде то же или только электричество?
Есть же правило, что лежачего не бьют
Есть же правило, что лежачего не бьют
Только не в этих боях. Тут бьют всяких.
Игровой сервер под названием "Планета Земля" пора закрывать.
Игровой сервер под названием "Планета Земля" пора закрывать.
Да уж. Заигрались.
Хотя , гладиаторские бои и раньше были. Так там ещё кровавее было и насмерть.
Фургончик из Nissan Leaf...
http://mmr.net.ua/autoworld/news/86655
Фургончик из Nissan Leaf...
Мне кажется Канго ЗЕ лучше подходит... ))
Величественный карьер ЮГОКа. Кривой Рог
Стоит задуматься
НЕ ВЫ ВЫБИРАЛИ, НА КАКОМ ЯЗЫКЕ ГОВОРИТЬ, КОГДА ПОЯВИЛИСЬ НА БЕЛЫЙ СВЕТ, - НЕ ВАМ ВИРIШУВАТИ, ЯКОЮ МОВОЮ РОЗМОВЛЯТИ IНШИМ!
Хмммм. Якщо не ми вибирали на якій мові розмовляти, і не нам вирішувати на якій мові розмовляти іншим, тоді хто вирішуватиме на якій мові розмовляти нашим дітям?
Як кому? Звісно батькам. Адже навчають дитину розмовляти. Але це не той розділ, де обговорюються мовні питання.
Звісно батькам.
Значить нам таки доведеться вирішувати якою мовою розмовляти іншим? В цьому випадку - нашим дітям?
Просто виходить що цей вислів (не знаю хто його автор, але здається я це і раніше десь чув), таки схожий на оксиморон.
Але це не той розділ
Тем називається: "Это интересно (разное) - 2". Мені стало цікаво, от і спитав.
Мені стало цікаво, от і спитав.
Це добре.
В цьому випадку - нашим дітям
Дятім - це інше. Навчати мові і забороняти спілкуватися рідною мовою - це різні речі.
Мова - явище суспільне, соціологічне, а не біологічне.
На те є термін "немовля", бо новонароджена дитина не знає якой мовою їй розмовляти. Українською, арабською, англійською.
Мова родини - це і є мова дитини.
Дятім - це інше. Навчати мові і забороняти спілкуватися рідною мовою - це різні речі.
Так мова не про забороняти, а про: "вирішувати якою мовою спілкуватись іншим". Значить виходячи з цього висловлювання, ми не можемо вирішувати якою мовою спілкуватись нашим дітям. Власне це мені в ньому не подобається. Вислів сам себе заперечує. За нас вирішили, а ми вирішувати не можемо.
Сказати що діти - виняток, звісно можна, але ж в самому вислові нема нічого, що вказує на винятковість саме дітей. От ти кажеш що діти це інше. А хтось може сказати що якісь інші групи населення це теж інше, і на них цей вислів теж не розповсюджується, і за них можна теж вирішувати...
В будь-якому разі, сам по собі цей вислів не логічний. Хоча я вцілому згідний з ідеєю яку в нього вклали, але формулювати треба якось по іншому.
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-02-07 12:36:41[/merge_posts_bbcode]
А хто вирішує яка мова родини? Ну от наприклад, українка вийшла заміж за німця, народила дитину, дитина росте і вчить мову.... Яку? І тут є аж три варіанти - в одних сім'ях такого типу, дитина спочату вчить українську, в інших - німецьку, а буває що обидві одночасно. І жоден з цих варіантів не є неправильним, адже батьки вирішують якою мовою буде розмовляти дитина.
жоден з цих варіантів не є неправильним, адже батьки вирішують якою мовою буде розмовляти дитина.
И что тут неправильно?
И что тут неправильно?
Де неправильно? Читай уважніше, я написав:
жоден з цих варіантів не є неправильним
Отже всі вони правильні. Так що я не знаю що тут неправильно.
Служба иммиграции США навсегда закрывает свой офис в Москве с марта.
"Ввиду значительного сокращения объема работы, USCIS навсегда закрывает отделение в Москве 29 марта 2019 года. 28 февраля – это последний день, когда отделение будет открыто для приема заявлений", – говорится в сообщении американского ведомства.
После этого заявителям из России придется ехать в офис в Афинах.
https://censoru.net/33231-ljubite-rodinu-mat-vashu.html
навсегда
интересно ихнее навсегда это наскоко ?
интересно ихнее навсегда это наскоко ?
Да пофиг, главное - обозначить позицию! ))
Сторінки Назад 1 … 123 124 125 126 127 … 347 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Это интересно (разное) - 2
Згенеровано за 0.293 секунд(и), виконано 54 запитів