Aprox написав:нет варианта, что "Машин в Вашем районе нет, идите в жoпу, спасибо!" ))
А що так буває?
Ну тіпа є ж різні компанії, конкуренція все таке? ![dntknw](./extensions/bbcode_smiles/img/dntknw.gif)
Aprox написав:2) Плюс одно посадочное место в авто (нет таксиста)
Навпаки - таксі можна викликати хоч 2 штуки, хоч бус, а от своє авто якраз таки обмежене кількістю посадочних місць бо воно одне.
Aprox написав:3) Не приедет жига/ланас/нексия
Ну так це якраз аргумент аналогічний перевагам електокара! Ліф дорожче, але це і не Логан якийсь. ![wink](./extensions/bbcode_smiles/img/wink.png)
Aprox написав:4) Не приедет вонючая и обрыганная
Не проблема змінити перевізника наступного разу. А от якщо "п'яний кум" обригає твоє особисте авто, будеш мати геморой з чисткою салону. ![wink](./extensions/bbcode_smiles/img/wink.png)
Aprox написав:5) Не приедет утырок за рулём
Зато не будуть доставати утирки в сусідніх смугах і взагалі в трафігу, адже ти не за кермом, і на все пох. Таким чином загальна кількість виносу мозку утирками всеодно меньша. ![smile](./extensions/bbcode_smiles/img/smile.png)
Aprox написав:6) Возможность самому рулить (тут, конечно, кому-то минус, но мне - плюс)
Ну от це знову аргумент аналогічний перевагам електрокару - прємно, і за це готовий заплатити.
Aprox написав:При чём тут такси, ты сам проциторовал то, что не дочитал...
А электричка имеет урезанный функционал нормального авто
І що я не так зрозумів?
Aprox написав:На электричке точно так же нельзя ездить пьяным...
Правильно, це перевага таксі, а не електички.
Aprox написав:И вобще, если употребление алкоголя уже настолько глобальное, что это вызывает проблемы
"І взагалі, якщо пробіг від одної зарядки 150 це настільки глобальна проблема..." Ну короче, ти зрозумів.
От мені алкоголізм не проблема, але і недоліки електрокара як другого авто для міських щоденних поїздок теж взагалі не суттєві. Навіть навпаки - на заправку не треба їздити, можна вдома заряджати як мобілку. ![upp](./extensions/bbcode_smiles/img/upp.gif)
Так що недоліки електрокара про які говориш ти (крім ціни), вони теж суб'єктивні. Як і проблема з п'янством.
Aprox написав: И думать ему надо не о машинах... ))
Тим не меньше, алкоголіків серез автомобілістів в нас хоч відбавляй... Ну але це вже інше, сумне питання...
Aprox написав:Не перегибай, ок? Уже грузовое такси сюда приплёл... Можешь и себе купить бус/грузовик никто не запрещает...
Зовсім не перегинаю. І не обов'язково прям вантажне. Коли в мене був Логан, одного разу довелось брати таксі, зовсім не вантажне, простий Пассат універсал, бо в Логан матрас запихнути було не реально. Ну і такі варіанти можливі. Просто своє авто вже яке купив, таке і буде. А таксі - можна взяти щось презентабельне якщо треба, а можна універсала, а можна що завгодно...
Купити собі бус не варіант - на ньому далеко не завжди зручно їздити. Таксі ж можна вибирати залажено від потреби конкретної поїздки.
Aprox написав:Ваще не смешно... В стоимость поездки заложена и обслуга и амортизация и зарплата водителю! Потому своё авто дешевле - ты ж себе зарплату не платишь пока рулишь...
Була вже тема на форумі. Рахували. Таксі дешевше за своє авто плюс всі пов'язані з його експлуатацією витрати. І це вже не кажучи про свій час (теж гроші) і нерви.
Чому так? Дуже просто - таксі використовується по максимуму, при цьому співвідношення виконаної корисної роботи до затрат значно краще ніж у власного авто, яке використовується значно меньш інтенсивно. Різниця покриває і зарплату водія.
Aprox написав:Дело не в том, кому нужны преимущества, дело в их наличии...
Переваги у електирчки є! Просто тобі вони не цікаві. Це: екологічність, відсутність прогрівів, відсутність шуму двигуна, плавний динамічний розгін, відсутність будь-яких коробок передач, зчеплень і іншої фігні яка може доставати або необхідністю з нею гратися, або неадекватною поведінкою, миттєва реакція на акселератор. Я ж кажу - відчуття, треба поїздити щоб зрозуміти. Електричка після бензину по відчуттям як Мерс після Жигуля. Це перевага за яку можна заплатити. А можна не заплатити і далі їздити на ДВЗ. А можна і за ДВЗ не заплатити і далі їздити на таксі, а коли гарна погода і взагалі на велику. ![wink](./extensions/bbcode_smiles/img/wink.png)
Aprox написав:у электички перед обычным авто есть урезанный функционал и призрачные преимущества
"Урізанність" фунціоналу, так само як і "примарність" переваг - штука вкрай суб'єктивна. По факту, є і переваги і недоліки. Питання лише в тому, кому вони важливі, і наскільки. Ну і чи варто за це платити. Оскільки зараз вже електричок катається не мало, значить люди для яких переваги цього типу ТЗ перевершують недоліки настільки, що готові за це більше заплатити, існують, і це не мої фантазії. ![wink](./extensions/bbcode_smiles/img/wink.png)
Vader написав:Найбільша перевага власного авто - можна з ранку вийти з дому в Миколаєві, сісти за кермо і поїхати, наприклад, в Луцьк, подивитися, як там люди живуть. З таксі так не вийде.
Або навіть просто на дачу виїхати чи на річку на день, покупатися і шашлик пожарити на природі - таксі в ліс не поїде і дотемна чекати не стане.
Це не щоденна експлуатація. Для цього вже треба брати авто на прокат. ![lol1](./extensions/bbcode_smiles/img/lol1.gif)
ЗИ Я ж не топлю за те що авто не потрібне. Навпаки - якраз таки ми всі тут автолюбителі добре розуміємо наскільки це краще за таксі і громадський транспорт. Я не пам'ятаю вже коли останній раз ним користувався. І не хочу. Але ж це тому що нам подобається, тому що ми так хочемо, і готові за це платити. Так от електрокари, це продовження тієї ж філософії - вони ще прикольніші, але й дорожчі. Хоча я недавно рахував, то витрати на зарядку (оплата за електрику) таки в рази меньші за бензин/соляру/газ.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0