Тема: страшная авария
http://news.infocar.com.ua/8149.html
говорят, водитель жив и практически не пострадал ...
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → страшная авария
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
http://news.infocar.com.ua/8149.html
говорят, водитель жив и практически не пострадал ...
М-да... не зря "Ауди" считается лучшим производителем авто премиум-класса...
Я в шоке!! Водиле крупно повезло.
Я представляю какой отходняк у водилы! :shok:
На прошлой неделе в Черкассах, фоткал сам!
Да ,колбасит его наверно не подетски :crazy1:Он только завтра или через пару дней поймет,как он в этом металоломе выжил :dntknw:
А подушка безопасности сработала. Ну и повезло же мужику! Главное - что жив остался. Но вообще ... :censored:
Футболіст "Іллічівця" за кермом "Інфініті" протаранив у Маріуполі автомобіль "Рено", внаслідок чого двоє людей отримали важкі травми.
http://prosport.tsn.ua/sport/futbolist- … upoli.html
УНІАН
Аварія сталася з вини футболіста "Іллічівця" Двоє людей отримали важкі травми в результаті ДТП за участю футболістів маріупольського "Іллічівця", яке сталося у понеділок вночі на вулиці Університетській в Маріуполі.
Як повідомили очевидці події, о другій годині ночі автомобіль "Інфініті" на перехресті вулиць Університетська та Казанцева вилетів на зустрічну смугу і лоб у лоб зіткнувся з "Рено", який зупинився на світлофорі. Від удару "Рено" відкинуло метрів на 50 - до в'їзду на стоянку міськвиконкому Маріуполя, а "Інфініті" влетіла в дерево.
Як виявилося, за кермом дорогої іномарки знаходився футболіст "Іллічівця". У салоні перебувало ще троє його одноклубників.
Ніхто з футболістів в аварії істотно не постраждав, а ось водій і пасажир "Рено", один з яких - знаменитий в Маріуполі ді-джей, у важкому стані доставлені в лікарню.
Зокрема, 28-річний водій "Рено" в аварії зламав обидві ноги, в нього травмовано внутрішні органи - кермо вдавило йому в живіт. А 23-річний пасажир "Рено" отримав перелом ноги, підозру на травму грудного відділу хребта і важку черепно-мозкова травма.
За словами очевидців події, футболісти справляли враження не зовсім тверезих людей. Проте офіційного підтвердження ця інформація поки не має.
"В даний час можемо тільки сказати, що автомобіль "Інфініті" виїхав на зустрічну смугу та скоїв наїзд на автомобіль "Рено", в результаті чого були травмовані водій і пасажир "Рено". Інформацією про те, чи перебував водій "Інфініті" в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, ми не володіємо - результати аналізів знаходяться у слідчого", - повідомили в ДАІ.
А от друзі постраждалих, які прибули на місце ДТП, були готові накинутися на футболіста, який перебував за кермом "Інфініті". Однак на їхні крики той відповів: "Ну що тут такого? Життя є життя".
Зазначимо, що як повідомив керівник прес-служби "Іллічівця" Олександр Стельмах, в даний час з'ясовуються усі обставини події. Як тільки буде зібрана вся інформація, прес-служба озвучить офіційний коментар клубу.
Складывается впечатление, стойкое, что все футболисты Украинских клубов недоразвитые и обиженные природой (читай отсутствием мозгов) люди. Играть нихрена не умеют, а гонору хоть отбавляй. И вот вопрос. За какие такие заслуги им платят такие деньги? Я не завидую, просто интересно. Что такого сверх естественного они делают, что им так платят?
Сегодня ночью было. Утром мимо проезжал. Это Ланос.
Подробнее:http://kievvlast.com.ua/news/v-uzhasnom … foto-video
Evgenий, здесь детали
https://www.obozrevatel.com/ukr/kiyany/ … -taksi.htm
Водитель Ланоса сгорел заживо, а виновник, как обычно, не то что жив остался, а еще и сбежал.
А виною всьому, самовпевненіть, я все можу. Я можу 200 їхать і все ок, - я чудовий водій з досвідом. Я можу під стаканом їхать - в мене чудова реакція. Да навіщо тут ці знаки, - я і так поїду.
Мені допомаге перед сном, подивитись, підбірки дтп, багато каналів таких є. Всю самовпевненісьть знімає...Особливо аварії де розуміеш, що тут і сам нічого не зробивбиб. І що до них призвело.
самовпевненіть
скорее вседозволенность...
что то мне подсказывает, что в ходе следствия окажется, что беху угнали еще неделю назад.....
Dell - делкаю, форум читабельний даже занадто..
Водитель Ланоса сгорел заживо
Водитель такси выжил, а вот его пассажирка сгорела. Какая страшная и нелепая смерть. Царствие небесное ей.
Георгич написав:Водитель Ланоса сгорел заживо
Водитель такси выжил, а вот его пассажирка сгорела. Какая страшная и нелепая смерть. Царствие небесное ей.
Жах
что то мне подсказывает, что в ходе следствия окажется, что беху угнали еще неделю назад.....
Із новин, сам з адвокатами прийшов... Невже нарешті щось міняеться...
Хоча, у мене паталогічна недовіра...склалась - тому перша думка адвокати привели цапа відбивайла...
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → страшная авария
Згенеровано за 0.135 секунд(и), виконано 94 запитів