Re: Это интересно (разное) - 2
Це говорить програміст, вся робота якого зводиться до двійкового представлення інформації? Хе, хе.
Просто написати, і научним методом, дати відповідь робить не робить, може кожний. Все цікаве починається в роботі, при обробці:)..., при обкатці
супутниковим
- тут теж собі уже скільки років, задаю запитання, чому не зробити резервну станцію, подачі сигнала на супутник. Тільки на МСК накриває телепорт (станцію доставки данних на супутник), все курить папіроси.
Тож нічого важкого нема, десь вибрати місце з мінімальним фактором погоди, і там зробить резервну станцію...
Дивись, віриш що одні речі правда, а другі ні
Тут Ви все гарно написали, ось я вірю в назви, як назвеш так і буде. Це віра. Результат неможливо доказать, хібащо статистику за труси притянуть і тд.
Тому коли Ви спитали яка земля, відповів не знаю...Я не знаю, Я не вірю, в плоску землю...1 Дуже багато винятків треба робить, щоб хоть якось зішлось. 2. Ця теорія нелогічна 3. Да скільки вже можна:) + науковий метот говорить, не може бути. (сам науковий метод уже в кінці)
Тільки користуваться науковим методом. як на мене мало, він не ідеальний, обмежений, клятий. Від його більше поганого чим доброго, але він необхідний, як той предохранітель..
Переведу на Вашу мову, Зпочатку віра а потім уже, научний метод... Тому раніше написав, Наука Науці не Віра. Точніше передививися не релігія, а посуті то різниці нема..
Тому мало сприймаю об'єктивну реальність, рахую навязаною. Науковий метод, використовується, уже для повного аналізу, я ще один спосіб вірности не вірності віри...+ Тільки з призми науки багато чого залишається непомічаним, неоціненим.
loganозалежний, наркоман.