3,426 Відредаговано sdj387jsd (2019-04-07 16:39:56)

Re: Это интересно (разное) - 2

anry77 написав:

С таким подходом нужно было купить кулису от мкпп, выкинуть актуаторы, перепрошить мозги и ездить на предыдущей машине.

Дешевше, обмінять вийшло. Хоча булаб механіка, їздивби і на ній, просто так допекла. До сих пір ні разу не пожалів що обміняв, Вийшло що за своєї дурості, наївності просто переплатив за логана. Тому, зате наука, прошла не даром, ось повірив в чужий опис переплатив, вірити можна тільки собі, і то.
А на тій інвалідці буде якась баришня, їздить та радоватись що гарне авто. Для неї це буде вершина автопрома. Тому тут теж можна сказать все відностно. Їй роскажуть що це така, робота цієї, коробки така вона і є. І все буде їздить пока машина буде їздить. Як часи по км на ТО заїжать. І все:)
А якщо взять живі гроші, то після заміни, я за досить кототкий час, по пальному, відібю витрати на заміну інвалідки на логна.

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0

3,427

Ну вот отъездишь ты год, заглушишь егр, прошьёшься на евро 2.  А через месяц введут тех осмотр.
За новой в салон побежишь? Твоя машина лет 5 вообще без вопросов ездить будет. Зачем тебе евро-2?
Ладно-музыка, ладно-шумка, зачем лезть в НОВЫЙ двигатель, только прошедший обкатку,?
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-04-07 15:47:47[/merge_posts_bbcode]

sdj387jsd написав:

я за досить кототкий час, по пальному, відібю витрати на заміну інвалідки на логна.

Очень сомневаюсь. Сколько у тебя в год пробеги?

Renault  Logan 2013 1.2 бежевый пепельный HNK+ABS+туманки.
  0

3,428 Відредаговано sdj387jsd (2019-04-07 17:09:35)

anry77 написав:

20т/км-25т/км буде, але врахуйте при одинаковій вартості пального, середній фактичний росхід, по місту, по трасі, ось де економія tongue В порівнянні з 0.9.

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
  0

3,429

sdj387jsd, итак можно было челу в личку отправить шоб :

sdj387jsd написав:

не нада багато кому цю математику бачить..

dumbom  coffee

0

3,430 Відредаговано sdj387jsd (2019-04-07 17:07:00)

dumbom  dumbom  dumbom тотоже...смайли оставить тіко треба.

0

3,431

sdj387jsd написав:
anry77 написав:

20т/км-25т/км буде, але врахуйте при одинаковій вартості пального, середній фактичний росхід, по місту, по трасі, ось де економія tongue

Исходя из твоих постов, и не только в этой теме, я зделал выводы, что для тебя машина-средство передвижения  дом- работа. А,  учитывая твоё место проживания, дом- работа это 15-20 км в день.
Может я, конечно, ошибаюсь.

0

3,432 Відредаговано sdj387jsd (2019-04-07 17:32:37)

anry77 написав:

я зделал выводы, что для тебя машина-средство передвижения  дом- работа

І це теж! Ось десь щось не робить, все завів поїхав,  зробив. Раз в місяць появився на обєктах, передивився зарплату забрав, і все додому, чуть що пишіть тікети:). Раніше маршрутки поїзда. Коли щось екстрене таксі. Інколи авто посилали.
А так трактор, зручно коли є під боком. Дай всі довольні що є авто давно, уже мене на його щоб купив давно крутили. Уже начали крутить на дрескот:(...Підкалують що за пару років ще з мене зроблять людину!%)
Дай в мене робота це дом:) а дом, це куди поїхали інколі і так. Щас буде літо, все облазим. По суті діла, а так діток повозить, в садок, самому лень ногами ходить, на маршрутках їздить і тд. В супермаркет на базар, лень торби носить.

0

3,433

sdj387jsd написав:

а так діток повозить, в садок, самому лень ногами ходить, на маршрутках їздить і тд. В супермаркет на базар, лень торби носить.

У меня тоже самое. Ну плюс на природу, море выехать.

0

3,434

anry77 написав:

У меня тоже самое. Ну плюс на природу, море выехать.

Без цього ніяк..Всім приємно, чого себе запирать в клетці...Маючи час, потрібно його використовувать...даже цей форум на фоні вісить, на його трішки відволікся, уже голова свіжіше стала, і паралельно роблячи остновну задачу. Дай спілкування забавляє, розряжає, цікаво в чужих головах копатись.

0

3,435

sdj387jsd написав:

.даже цей форум на фоні вісить, на його трішки відволікся, уже голова свіжіше стала

Знаешь, для меня это первый автофорум, на котором 100% адекватных людей.  Бывают непонимания, но без оскорблений и переходов на личности.

0

3,436 Відредаговано sdj387jsd (2019-04-07 18:35:59)

anry77 написав:

адекватных людей.

Тут все досить відностно.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 … 0%BF%D1%82
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 … 0%BE%D0%B5
На формуі велика кількість наукових адептів. - І це добре!!!
Також фраза яка мені подобається - В праксиологии Адекватность — совершение одних и тех же поступков личностью в аналогичных ситуациях.
А також
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0 … 0%B8%D0%B5

anry77 написав:

Знаешь, для меня это первый автофорум

На якому досить багато користувачів мають свій світогляд. - Це теж дуже і дуже добре!
А взагалі форум цікавий є у кого поради попросить, кому дякую сказать.

Також на форумі є Букводрочйоби - Зовсім не виключено що для багатьох участників я цим словом являюсь. Але це все дрібниці...Цей пруд кластний. Да і риби в йому багато різної є.

0

3,437

Но... С твоим не совсем свойственным для новичка поведением, тебя никто не послал,  и даже пытались помочь.

0

3,438 Відредаговано sdj387jsd (2019-04-07 18:55:51)

anry77 написав:

тебя никто не послал,  и даже пытались помочь.

Томущо ніякий адепт собі цього не позволить!
П.С, лень, багато писать я відразу зрозумів до чого Ви, підводите. Тому наперед напишу форум хороший, суть форума, не движок, на якому він побудований, чи стиль а його учатники!!!
Коли всі зі всім згідні, нема що обговорювать! На хороше хороше, хороше не хороше.

anry77 написав:

и даже пытались помочь.

Та помогли, помагають і продовжують помогать. Дякую. alc  coffee

1

3,439

sdj387jsd написав:
rhavr написав:

В типа завдання дискредитувати українську мову.

app  app  app
Покатайтесь по рідній країні, відчуйте темперамет земляків. Ви зрозумієте що це таке:)
Від Ланівців до Умані, від Бепегово до Сум:))) Їй богу те що бачу всіх ворог землі.
А Київ - Одеса...Адесса чого тільки варта:Щ)
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-04-06 22:05:46[/merge_posts_bbcode]

А може Варно задуматись що Ми всі Укаїнці...
Я не говорю про філогію, теж хоббі З великої букви Х...
На слова як які де мають значення..

[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-04-06 22:07:04[/merge_posts_bbcode]

Тому сидя у екрана,і маючі навязливі стеоретими можна всіх ділить, а для мене всі рівні, всі свої Українці.))
І пофіг кому що одолжить, чи заборгувать:)
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-04-06 22:12:59[/merge_posts_bbcode]

А взагалі задумайтесь, скільки часу потрібно щоб створить свою мову, свої слова..
А якщо я Вам скажу що і Моска і Ростов, та до Волги живуть такі самі українці це щось змінить?.
А якщо скажу що до Чорногорії живуть Українці...що це змінить...
А якщо скажу що до балкан живуть Українці...ще вже.*
А новгород хто? а нижній застнував?

ПОтому не трандіть херні.
А в першу чергу вивчіть складність алфавіту!
Щоб спростити мову, багато часу не потрібно, а ось ускладнити...це..
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-04-06 22:20:16[/merge_posts_bbcode]

А ще де ще є буква "Ґ"
і слова які з нею повязані, то закрийте ротовий отвір, і те що подумали спустить, нижнім...
І всі книги фоменка та його напрника тудоюже..

Виучать 100 слів, і уже потикують іншим, не зная хто вони є, не говоря з відки взялись, ЛОСІ. - це тварини які люблять людей, але люди люблять їх їсти теж.

Вище - набір знаків.
В 2013 такі тексти поширювали агенти сусіднього впливу.

Місцевий чмошник заспамлює форум.

Логан1,4; Фабія Комбі1,4; Renault Duster 2,0
  0

3,440

Та я ні до чого не підводив.  Просто перше враження про Вас було як так кажуть не дуже. А поспілкувавшись з вами  зрозумів що помилявся. Просто у вас така  манера спілкування....  Своєобразна.

0

3,441 Відредаговано sdj387jsd (2019-04-14 17:28:19)

Dell - делкаю, форум читабельний даже занадто..

0

3,442

sdj387jsd написав:

зглазите в травні дн, да як вип'ю

Як вип' ете, дзвоніть, поспілкуемось.  big_smile

0

3,443 Відредаговано sdj387jsd (2019-04-14 17:27:45)

anry77 написав:

Як вип' ете, дзвоніть, поспілкуемось. 

аЛЛо...Аллло, ти мене поважаєш?? аа гаа, питаю поважаєшь... grater  grater  grater  like  like  like  crazy

0

3,444

https://www.logan.in.ua/forum/topic1835 … einii.html

0

3,445

9.04 2019 в 1.36 запуск!

Logan 1.5dci , Ravon R2
  0
Спасибо сказали: Автоматчик1

3,446

а тут кто-то серьезно звездами занимается?

0

3,447

pyoterpop0v, якими зірками? на коньячних пляшках?

ПТН-ПНХ
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди." (С. В. Петлюра)
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
Дастер 4х2, робот, К9К G667, 2024
  0
Спасибо сказали: VH1

3,448 Відредаговано VH (2019-04-08 22:59:59)

pyoterpop0v написав:

чуток , в основном духовные скрепы изучаем))) но тот раздел закрыт и нужно разрешение на вход (((.

Logan 1.5dci , Ravon R2
  0
Спасибо сказали: сяся1

3,449

VH, можливо, він мав на увазі зірки на баштах кремля? тоді треба башкіру звернутися до військового сайту, а не до нашого.

ПТН-ПНХ
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди." (С. В. Петлюра)
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
Дастер 4х2, робот, К9К G667, 2024
  0

3,450

pyoterpop0v написав:

Астрономией? Астрологией? Геометрией? Зубонарезкой?

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0