Re: Соляра, ДТ по 40 а може по 50? ЧИ по 55? А вдруг по 20!
Всі такі розумні, а просто назвать цифру не можуть!) ха-ха-ха. То я тут походу, одне таке скажене чи що? ЛОГІКИ тут не потрібно!...
loganозалежний, наркоман.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Соляра, ДТ по 40 а може по 50? ЧИ по 55? А вдруг по 20!
Всі такі розумні, а просто назвать цифру не можуть!) ха-ха-ха. То я тут походу, одне таке скажене чи що? ЛОГІКИ тут не потрібно!...
в загальному при переході на електрички, та відмові багатьох країн від тяжкого палива є надія, що дизель подешевіе, а не подорожчає
Навпаки, при тому суттєво.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-04-25 19:10:05[/merge_posts_bbcode]
То я тут походу, одне таке скажене чи що?
напевно
І знову цифри нема
І знову цифри нема
Всі такі розумні, а просто назвать цифру не можуть!) ха-ха-ха.
Цифра дуже проста - ДТ на осінь буде коштувати в межах 0,9...1,05 євро/л
1,05*29,76=31,248 прийнято, ніхто не вїжає, що пофіг що назвав)..Логіки тут нема! Даже не пройбуйте аргументувать, що я зпочатку зробив помилку пробував!, це помилка просто ціна, яку вважаєте.
(30+45+300+66+31,248)/5=94,4496
далі, ставки.
красава !
І знову цифри нема
Тут не тільки логіки нема. Тут і предмету для роздуму нема.
Тут не тільки логіки нема. Тут і предмету для роздуму нема.
На сьогодні курс 29.8094, згідно прогнозу МВФ на осінь очікується до 31.
Ось прогноз інших джерел
https://apecon.ru/kurs-dollara-k-grivne … ats-gody#1
На круг маємо 28...33 грн. Ось і вся картина маслом. Закривай тему!
Пофіг! тут логіки нема, нада було просто ціну назвать, поїзд пройшов!)
Закривай тему!
1-го травня закриється,
Да хоть назвіть 1 грн, щоб, чи ще когось, вирівнять (с) Георгич - це всеодно пофіг логіки нема. А головне просто цифру що думаєте. І все будь який розрахунок не коректний. Напевно треба уточнить до 3 цифр до коми. А хоча любе уточнення, це вже рамки, не допускаються.
раджу всім запастись солярою онлайн наприклад додатком ВОГ можна купити соляру по сьогодніній ціні а вона становить 30.99 бо завтра вона зросте у ціні знову тим самим ви собі зафіксуєте літри якими ви будете заправлятись таким чином ви себе захистите від інфляції і соляру не потрібно ніде зберігати вона у вас на карточці приїзжаєте і заправляєте вам тільки списують літри
раджу всім запастись солярою онлайн наприклад додатком ВОГ можна купити соляру по сьогодніній ціні а вона становить 30.99 бо завтра вона зросте у ціні знову тим самим ви собі зафіксуєте літри якими ви будете заправлятись таким чином ви себе захистите від інфляції і соляру не потрібно ніде зберігати вона у вас на карточці приїзжаєте і заправляєте вам тільки списують літри
Що Ви як діти. Діти і то все говорять, що спитають, і всерівно вірно не вірно.
Тут не хвилює, запастись не запастить, дорого дешево - просто ціна!Цифра! Не вже так важко відкинуть бабло?
сяся написав:красава !
І знову цифри нема
так у меня бензи газ ( обратите внимание на подпись , моно и бортовик почитать ) так шо мне на соляру и извилины напрягать жалко
так у меня бензи газ
Нема цифр, нема чого писать:)
Нема цифр, нема чого писать:)
цифри, ставки закінчились?...
Думаю не буде дорожче ніж у Польші ~ 35 грн/л.
(30+45+300+66+31,248+35)/6=84,54 прийнято дякую.
ну у нас харчи и шматьё дороже чем в поляндии то ж и ваша соляра 38 будет если Зе не добазариться .
Думаю не буде дорожче ніж у Польші ~ 35 грн/л.
А якщ інфляція?
А якщ інфляція?
тада 1.4 денег приблизно
(30+45+300+66+31,248+35+38)/7=77,89 прийнято дякую.
А якщ інфляція?
А якщо завтра нібіру прилетить, да чорт з приєсподні вилізе! Тут не потрібно думать, просто називать ціну дизпалива що на ум прийшла.
Шкода, що тільки 7, вказали цифри. Але маємо 77,89 грн за л/дт
Тему можна закрить, 1-го вересня 2019, чекаємо.
Числа з носа Тому самі по собі ні про що не говорять.
1-го вересня 2109, чекаємо.
Не дочекаєшся.
Не дочекаєшся.
Таке як, я не тоне, до лопати липне, махай не махай, а не розоб'єш та не відчистиш
і виправив) зпочатку геть не помітив помилку
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Соляра, ДТ по 40 а може по 50? ЧИ по 55? А вдруг по 20!
Згенеровано за 0.166 секунд(и), виконано 93 запитів