Георгич написав:Життя складне.
Воно досить, просте - головне знать чого хочеш!
Тому я дуже давно, не працю, в автопервізках, я задовбався гризтись з пузатими властниками!
А ще пізніше зрозумів. Що будь яке В.О., те саме гризло. Всім пузатим пох на людей!, головне чим побільше в текущий відрізок часу. А що завтра не хвилює, їм всеравно завтра зобовязані принести дохід!
А ще пізніше зрозумів, що просто сам на себе можна набагато більше заробить, чим навіть керуваться якимось заводиком і тд. Навіть підшивая обувь, та ремонтуючи зонтики, на бардюрі, можна заробити декільканадцять ставок звичайного сисадмна. Паралько працюючи СА
Як загадю те пекло, прийшов з роботи, поїв. Виділив 1-2 години часу сімьї, далі в блокнот, в телефон, і планувать розписувать, завтрашній дань, інших людей, всього мурашника. З ранку на 7 1/4 на прохідну, листочок, хто що маж робить, далі планерка, і опять дня нема. Не життя а пекло. 6 днів в тиждень.
Шкода що щас багато людей думаю, що це благо і тд, самі себе в той ад заганяють. Та не мають ніякого планування. Ітого в багатьох керівних посадах робіткини відразу відчувають все.
П.С писав через "Я"
Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис
[ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
0