Тема: Реклама Sandero Stepway (Brasil)
Так наче це не Sandero, a lamborghini якийсь
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Logan та ЗМІ → Реклама Sandero Stepway (Brasil)
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Так наче це не Sandero, a lamborghini якийсь
Не стоило, конечно, ради ролика создавать отдельную тему...
Но ролик забавный! Не понятно, толи самоирония от Рено, только бразильцы и правда клюют на подобную рекламу...
Особенно я поржал с того, что машина на роботе! На том самом роботе, которому категорически противопоказаны динамические режимы! )))
Особенно я поржал с того, что машина на роботе! На том самом роботе, которому категорически противопоказаны динамические режимы! )))
Анонсировали, вроде, как CVT, но тот вариатор недалеко ушел от робота
Анонсировали, вроде, как CVT, но тот вариатор недалеко ушел от робота
Ну хоть на вариаторе не будет дёргать сцепление! ))
Интересно, он будет выть, как старые вариаторы или будет уметь имитировать работу АКПП?
CVT, но тот вариатор недалеко ушел от робота
Та ну! Варік взагалі пісня порівняно з однозчепним роботом Рено.
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-07-29 07:50:50[/merge_posts_bbcode]
Интересно, он будет выть, как старые вариаторы или будет уметь имитировать работу АКПП?
Там Джатко, вони вміють імітувати ступінчасте переключення. Так вони працюють і на Ніссанах і на інших моделях Рено. Хоча все залежить від прошивки. Завісаючі оберти звучать неприємно, але дають більшу динаміку ніж емуляція ступінчастої коробки. Так що для слабших машин можливо в цьому і є сенс. А так то взагалі було б логічно дати можливість переключати режими роботи користувачу. Щоб кожен собі сам вибирав як йому краще.
Так зубожiння ж налицо
https://www.epravda.com.ua/news/2019/07/28/650056/
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-07-29 08:38:17[/merge_posts_bbcode]
Ну хоть на вариаторе не будет дёргать сцепление! ))
Интересно бы на таком покататься... Вообще мне кажется что вариатор уж точно лучше текущего робота
Там Джатко, вони вміють імітувати ступінчасте переключення. Так вони працюють і на Ніссанах і на інших моделях Рено. Хоча все залежить від прошивки. Завісаючі оберти звучать неприємно, але дають більшу динаміку ніж емуляція ступінчастої коробки. Так що для слабших машин можливо в цьому і є сенс. А так то взагалі було б логічно дати можливість переключати режими роботи користувачу. Щоб кожен собі сам вибирав як йому краще.
Переключатель - это было бы идеально, но я о такой опции ни у кого не слышал! Кстати, обозвать можно было было бы режим "Спорт"...
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-07-29 09:46:48[/merge_posts_bbcode]
Вообще мне кажется что вариатор уж точно лучше текущего робота
Если бы не проблема сцепления - то мне бы лучше робот...
Что вы делите шкуру не убитого медведя? Еще не ясно появиться ЛИ у нас, а если появиться вариатор то КОГДА?
Не ждать же его пол жизни А жить нужно уже сейчас.
Не стоило, конечно, ради ролика создавать отдельную тему...
Ок, вибачайте. Наступного разу десь без теми притулю...
Еще не ясно появиться ЛИ у нас, а если появиться вариатор то КОГДА?
Не думаю що він у нас з'явиться. Бо коробка CVT на Логан/Сандеро з'явилася цього року у москалів, зараз ось у Бразилії. А якщо подивитися на модельних ряд минулих років то Росія=Бразилія. Один дизайн (окрім бокових зеркал), одні й тіж двигуни Рено (1,6л 8кл/16кл). Хоча... хто зна, хто зна.
Хоча... хто зна, хто зна.
Если это производиться только на росии то у нас вряд ли будет тогда вариатор вообще. Если Рено запустит его в Румынии и для Европа тогда и у нас появиться. Но скорее НЕТ чем ДА.
Но скорее НЕТ чем ДА.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Logan та ЗМІ → Реклама Sandero Stepway (Brasil)
Згенеровано за 0.569 секунд(и), виконано 98 запитів