Re: Выживаем с новыми ценами на газ/электрику
Короче, как созреешь - пиши, подскажу, что у народа счас в топе. Ну и помогу ценой.
давай
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Выживаем с новыми ценами на газ/электрику
Сторінки Назад 1 … 52 53 54 55 56 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Короче, как созреешь - пиши, подскажу, что у народа счас в топе. Ну и помогу ценой.
давай
тепловий насос
- дує , постійно дує
- в одній кімнаті тепло , в другу заходять залишки тепла ( в одній жаркувато і другій - холоднувато )
+,
великий +, по собівартості
якщо маєте вихід до забору повітря з підвалу багатоповерхівки ( тут відносно тепло за рахунок теплоносія опалення стояків квартир підїзду ) у вас виходить 5-10 градусів тепла на халяву.
+ якщо маєте зонний облік по ел. енергії , вночі. ( вся ця приспособа оживляється і працює за рахунок споживання ел.енргії ).
давай
личка
Георгич,
а можно и мне?
Migen, нормальному человеку конечно можно
В мене , на монсарді одне приміщення, 40 квадратів, да і висота стелі 2,40 десь, то мае бути краще ніж в три кімнатній, тепла підлога не варіант, так як підлога балки, дошка 25 мм , дсп, ліноліум в преспективі , томуі задумався про опалення та кондиціонуванняв одному флаконі, вода вода дуже дуже дорого буде довго окупатися, в мене зараз наприклад, при площі хати в 45 квадратів ( перший поверх ) в зимку 150-170 кубів, в літку 8-10 , тому думаю не варто , а от другий поверх думаю варто, тим більш шо відгуки схвальні,
думаю не варто
Ночью выгоднее топить электрообогревателем (если есть ночной тариф). Кондиционером еще выгоднее будет
Кондиционером еще выгоднее будет
не поняв а как и почему выгоднее
КПД выше
и почему выгоднее
КПД выше
не поняв а как
?
?
Кондиционер не генерирует тепло (как обогреватель), а перераспределяет. (Как холодильник. В морозилке холодно, а решетка сзади теплая) Поэтому электроэнергия в основном расходуется на питание компрессора и двух вентиляторов.
Хтось переводив пілетний, дисковий котел на тирсу?
По такому принципу...???
По такому принципу...???
Видел брикеты примерно по такому:
Да мав на увазі як так пелета себе вести буде..Сьогодні все вияснив, 1 кг такої пілетини буде десь 3-4 квт елктрики...
Все добе, і тут може бути хороша халява..
Тирса за бутилку, трошки туруда, та смикалки і десь 400-500 грн буде коштувать отопленя в місяць на будинок. На слід зиму взнаєм практику як кажуть.
і тут може бути хороша халява..
В Вишневом в школе для отопления поставили котел на палетах. Весь снег был черный.
В Вишневом в школе для отопления поставили котел на палетах. Весь снег был черный.
Та може бути і іншого кольору, тирса буде з відходів меблевої, там ще лак, зольность бешана буде. Дай пофіг. Зате отопленя в середньому 400-500 з амортизаціями і тд..халява одним словом.
шо т мне кажется тырсой уже ни кто не раскидуется...
На опті да, а мелоч кому нужна. тим більше, с тирсоплит і тд...
sdj387jsd написав:Тирса за бутилку
шо т мне кажется тырсой уже ни кто не раскидуется...
Да почти все столярки бесплатно отдают,только вывози!Но когда узнаешь цену грузовой машины,чтобы привезти,интерес пропадает.
Та може бути і іншого кольору, тирса буде з відходів меблевої,
Так навпаки, ДСП із тирси і роблять .
А взагалі парадокс - з дерева роблять тару, а з його відходів меблі
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-07-29 19:02:13[/merge_posts_bbcode]
Да мав на увазі як так пелета себе вести буде. Сьогодні все вияснив, 1 кг такої пілетини буде десь 3-4 квт елктрики...
Все добе, і тут може бути хороша халява..
Тирса за бутилку, трошки туруда, та смикалки і десь 400-500 грн буде коштувать отопленя в місяць на будинок. На слід зиму взнаєм практику як кажуть.
Років 5 назад вся Україна інтенсивно переходила на твердотопи. Котли вигрібали як пірожки.
Вже цим награлися і забили. Арифметика виходила не цікава.
Років 5 назад вся Україна інтенсивно переходила на твердотопи. Котли вигрібали як пірожки.
Вже цим награлися і забили. Арифметика виходила не цікава.
Арифметика НЭ ЦИКАВА от того выходит, что котел без связки с системой отопления - не может принести должного эффекта.
Да почти все столярки бесплатно отдают,только вывози!Но когда узнаешь цену грузовой машины,чтобы привезти,интерес пропадает.
Да се ном, по малу вози, по малу пересуй собирай, у зимку пали..і ось вона халява.
Арифметика НЭ ЦИКАВА от того выходит, что котел без связки с системой отопления - не может принести должного эффекта.
100%
Дайте тоже. Живу в г.Смела, тоже очень нужно. У нас каждый год зимой город замерзает.
Есть вопрос такой, меняю свой 2х контурный котел на Одноконтурный + бойлер. Советуют напольный бойлер косвенного нагрева + Тен (160л в примерно 12 тыс). Что лучше, обычный бойлер или косвенный? Кто изучал данный вопрос?
Что лучше, обычный бойлер или косвенный?
у сбе буду ставить "косвенный" + літом через кришу теж, робити буде.
Что лучше,
"освенного нагрева + Тен" вероятно сможет нагреть воду при отсутствии электричества. А что вам лучше- хз. Например на даче у меня получается, что днем топить дешевле газом, а ночью- электричеством (двойной тариф).
Сторінки Назад 1 … 52 53 54 55 56 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Выживаем с новыми ценами на газ/электрику
Згенеровано за 0.152 секунд(и), виконано 86 запитів