Тема: Підголовники
Хто скаже, чи можна замінити передні підголовник(и) в машинці? Хочу підголовник з регульованим нахилом, бо зі штатним бачу тільки стелю, якщо спираюся на нього. Може з якоїсь іншої моделі підійдуть?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Підголовники
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Хто скаже, чи можна замінити передні підголовник(и) в машинці? Хочу підголовник з регульованим нахилом, бо зі штатним бачу тільки стелю, якщо спираюся на нього. Може з якоїсь іншої моделі підійдуть?
Мені таке саме спадало на думку, але знатоки-драйвери кажуть, що спиратись на щось головою водієві -- "моветон". Тобто, рівна "висяча" голова тонко відчуває всі просторові еволюції і прискорення автомобіля і приймає рішення на компенсаторне управління. Гіраскоп, карочє... А ти хочеш єтот гіроскоп вмурувати в підголовник...
Наскільки я знаю, вони призначені захищати шийні позвонки при ударі в авто ззаду, а не для відпочинку шиї - чи я не правий?
Наскільки я знаю, вони призначені захищати шийні позвонки при ударі в авто ззаду, а не для відпочинку шиї - чи я не правий?
+1. Именно так.
Несколько лет назад ехали мы на служебной "волге" и остановились на светофоре. А водитель ЗИЛа, который ехал за нами на тормоз нажать забыл. :acklad: Хорошо хоть скорость была небольшой и обошлось без серъезных травм. Но шея у меня потом дней десять болела. Были б подголовники, обошлось бы все полегче. Но в "волге" их и у водителя нет, а я в момент удара сидел на заднем сидении. Так что логановские подголовники для пассажиров меня весьма порадовали. Вещь нужная. ;)
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Підголовники
Згенеровано за 0.118 секунд(и), виконано 92 запитів