Re: Это интересно (разное) - 2
Хуже, чем дизель: развеян миф об экологичности электромобилей
https://autonews.ua/xuzhe-chem-dizel-ra … romobilej/
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Это интересно (разное) - 2
Сторінки Назад 1 … 157 158 159 160 161 … 347 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Хуже, чем дизель: развеян миф об экологичности электромобилей
https://autonews.ua/xuzhe-chem-dizel-ra … romobilej/
развеян миф об экологичности электромобилей
ИМХО, буйня.
Давайте дальше. Равеим миф об электроутюгах, бойлерах, стиральных машинах (нагрев воды), электрообогревателях, тостерах, электрочайниках, электро полотенчиках в вайнной.
Смартфоны, который каждый день надо заряжать.
Никто ничего не говорит?
Запищали торговцы нефтью, вот и все.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-08-28 08:20:20[/merge_posts_bbcode]
Ну и сравнивать вредность производства электрэнэргии и вредность эксплуатации дизеля...
А добавить вред от производства дизеля не дошло до ума?
Ну и сравнивать вредность производства электрэнэргии и вредность эксплуатации дизеля...
ТЕЦ
А добавить вред от производства дизеля не дошло до ума?
Де парові авто на пелетах:)
Ну и выбросы от КамАЗа в Киеве и выбросы от Киевской ГЭС - это не разные вещи?
Да ладно спорить. Можно сделать вывод, что те, кто ездит на газу, думают не только о своем кошельке, но и о природе!
Ну и выбросы от КамАЗа в Киеве и выбросы от Киевской ГЭС - это не разные вещи?
100% Камази та ТЕЦ
Екологія то така штука, одним більшим шкідникам можна, а простим людям не можна або за гроші, екологічну подать. Камази по рентабельності уже себе віджили, майже. Дизель шкідливий, я теж за екологію заборонити виробляти дизельна паливо та інші більш важкі фракції - це буде по чесному.
Если бы у меня были деньги, точнее, когда у меня будут деньги на электрокар, обязательно куплю.
Если бы у меня были деньги, точнее, когда у меня будут деньги на электрокар, обязательно куплю.
Все вірно ось буде коштувати як логан обов'язково куплю, та з таким же ресурсом та ціні обслуговування. Я за все що не шкодить моєму гаманцю
буде коштувати як логан обов'язково куплю
Купляти "елетричу" має сенс, коли заправлятись вона буде не більше 10-15 хвилин, запас ходу з ввімкнутою кліматичною сстемою, освітленням не менше 600 км на одній заправці... Термін служби акумуляторів буде не менше 10 років, а вартість заміни не більше 10% вартості нової автівки...
Інакше - бензин/газ наше всьо!
Купляти "елетричу" має сенс, коли заправлятись вона буде не більше 10-15 хвилин
Даже 1 година, прийнятно на сторонніх азс. А в дома від 380 5-6 годин, запас ходу зі всіма кліматами не меньше 500 км. А все решта так як Ви і написали.
Можуть легко до паровозів вернусь, ось мені в голову це засіло, уже декілька днів, листаю та шокований які легкові парові авто раніше робили. Добавити туди комп'ютерне керування. чого раніше не було...
Даже на калькуляторі поклацав, парогенератор дешевше чим світло, від обленерго.
Страшно, но там так и есть.
Я там много раз был и много времени провел.
Страшно, но там так и есть.
Я там много раз был и много времени провел.
готовят население для войны! иди пали и убивай предателей(((
, ось мені в голову це засіло, уже декілька днів, листаю та шокований які легкові парові авто раніше робили.
Двигун Стірлінга з генератором - варіант!
готовят население для войны! иди пали и убивай предателей(((
для 100% справжніх, нормальних українців це вже давно не новина. висновки робіть самі.
Я плакаль!
А я рыдал
висновки робіть самі.
А там жах, голови промиті, і деградовані на стільки, що не довіряють власним очам, та власним думкам, навіть родинним зв'язкам.
Ось питання відповіді.
Для чого забрали Крим - Вони самі захотіли, у Вас все погано
Навіщо забрали схід? - Ніхто його не забирав, то Ваші між собою розбираються, у Вас все погано
Якщо наші та між собою розбираються, то чого Ваші там втручаються? - Відстоюють мову. релігію, у Вас все погано одні Брандери при владі, і стандартний набір.
І контрольне питання якщо, Ваших там нема, та вони не вмішуються - чому гинуть громадяни РФ там? - у Вас все погано одні Брандери при владі, і стандартний набір. І пішло поїхало, починаючи ракетами кінчаючи США.
Висновок - не знаючи мови країни свого проживання, на Вашу голову, обов'язково найдуться Ваші "захисники", яким на Ваші життя начхати.
Raspberry Pi 3; built-in speaker
RCA audio output ports
8×32 LED display
Dual NeoPixel “eyes”
Built-in WiFi (802.11B/G/N)
10/100 Ethernet port, HDMI debug port, 4 USB ports, 40 pin GPIO connector,
Integrated Arduino Mini
Enclosure with side-mount ports
US Power Adapter
ку )))
Якась фігня, мабуть роскосмос пробує " нові засоби " конкурентної боротьби...
ку )))
Ку или не ку, но вернуть ступень ракетоносителя, без парашюта, а на двигателях, это раньше было даже не фантастика, это был миф.
А кроссовер с электромотором, который со старта будет рвать всякие спорткары - это не миф? ))
И ни одной фотки... На рендерах я могу и не такое накрутить... ))
"Кино и немцы."...
Сторінки Назад 1 … 157 158 159 160 161 … 347 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Это интересно (разное) - 2
Згенеровано за 0.292 секунд(и), виконано 63 запитів