sergiosem написав:є повно відео, як Тесли модел 3 більше 500 км їдуть на одній зарядці по Україні.
З 20 року європейці відмовляються від класичних ДВЗ, тому гібриди перспектив зовсім не мають.
Під 'не всі', я мав на увазі що не всі модифікації конкретної моделі. Якщо беремо Теслу 3 то 500км там їде тільки Long Range Version. І відповідно коштує вона 50к доларів. І їхати треба в районі 80-90км/год
Відмовлятись від ДВЗ вони можуть на словах скільки завгодно. Реальність така, що після сьогоднішньої презентації електричного Фольцвагена мені хотілось плакати від його зовнішнього вигляду. Складається враження, що VW як і BMW робить електромобілі максимально страшними, що б відвадити клієнтів. І знову ж таки, тільки з середини 20го року клієнтам будуть поставляти машини за 45 здається тисяч євро.
Одним словом, років 10 гібриди явно ще мають.
Я не є противником електромобілів, навпаки. Поїздивши на електромобілі я чітко розумію що більше нізащо не пересяду на авто з класичним ДВЗ. Проте крім Тесли, я все ще не бачу ні 1 перспективного автомобіля( ой вибачаюсь, є ще Ягуар але він коштує стільки само як Тесла), за адекватні гроші. Так що будемо далі тягати аварійні Тесли із США. А що робити...
Chevrolet Volt 2014
Ford Explorer 2016
0