Георгич написав:Щоб убити Делфі достатньо однієї каністри грязного палива. Це вже неодноразово доведено.
Тут спору нема!...
Георгич написав:Континенталь витримає трохи більше, але навіть і БОШ мре на CRDI.
Все воно і так убивається,можна навіть так сказать манера їзди вбиває ще більше чим пальне.
Суть на пальному зекономити на нові запчастини, авто. Коли делфі геть непригодне до викоритання було, то там точно така логіка не недопустима. Тут думаю має бути ліпше.
Треба буде, перерахувати, вартість пального та вартість фосунок, в розрізі 160т/км думаю так вірно буде. Скільки 4 нові контіка будуть? хто підскаже?
А так якбижто вог окко, гарантувало якість палива, там теж попадаються, партії ще ті...В одессі був заправився раз.. Якби було делфі точно тамби і оставсяб! А так все гарантування тільки на брошурах та словах! І у всіх так.
Здохнуть так здохнуть, то таке. Всі чеки на місці є! буде гарна реклама, но фільтр факт чорний, жодної світлої пляминки! Дай і часу, побігати, у мене при достатньо - навіть буде чим зайнятись в задоволення.
На сайті, окко кругом, прям аніме що пальне "якісне" - але жодного сертифікату, чи паспорту якості нема...
Інші хоч не скривавить, це а у ВОГ навіть стабільно оновлюють інформацію! З іншої сторони у вог недоливають, теж можна включить до собівартості.
Тому тут важка задача вибрати більш економічне рішення. Завтра заскочу заберу нові талони по 20,85... Ось і хз як рахувати.
Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис
[ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
0