Re: Выбор ковриков в салон
А я просто купив комплект резинових килимків від AVTO-Gumm. Лягли майже ідеально. Запаху немає. Форму тримають, щоб з салону витяги що в них натрусилося.
І в багажник теж AVTO-Gumm
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Выбор ковриков в салон
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
А я просто купив комплект резинових килимків від AVTO-Gumm. Лягли майже ідеально. Запаху немає. Форму тримають, щоб з салону витяги що в них натрусилося.
І в багажник теж AVTO-Gumm
щоб з салону витяги що в них натрусилося
попробуйте с водой поэкспериментировать Впереди зима
Basilio_Cat написав:Поки що, зима покаже
талую воду вынести на улицу в них будет нереально.
так повно відео на ютубі.
талую воду вынести на улицу в них будет нереально.
Ні. пробував з водою - все зручно.
а ви замовляли додатково щоб розрізу на згині не було чи це опція для всіх ? бо на сайті там розріз, і він мене дуже не влаштовує, туди якраз вода скапує з брудом.
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-09-10 09:32:21[/merge_posts_bbcode]
коврики ЄВА виготовлятимуть із 17 числа, технічна перерва
а ви замовляли додатково щоб розрізу на згині не було чи це опція для всіх ? бо на сайті там розріз, і він мене дуже не влаштовує, туди якраз вода скапує з брудом.
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-09-10 09:32:21[/merge_posts_bbcode]
067 7582899 Костя
Робить так, як замовите )
Денег сколько берет?
Якщо формуєш сам на місці, то дешевше. Взагалі на олх зустрічав ще дешевше, але він зробив лекала з мого авто і як бачиш все добре виглядає.
замовляв ось тут: https://avtokovriki.in.ua/p935547732-ko … ndero.html
на другому фото зверху, в середньому елементі по центру на низ можна доставити ліпучку для практичності та кращої фіксації. Воно ні на що не впливає, але треба буде купити її та приклеїти гелевим суперклеєм.
А ось ориґінальні, які будуть для теплої пори року:
zavadanazar написав:а ви замовляли додатково щоб розрізу на згині не було чи це опція для всіх ? бо на сайті там розріз, і він мене дуже не влаштовує, туди якраз вода скапує з брудом.
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-09-10 09:32:21[/merge_posts_bbcode]067 7582899 Костя
Робить так, як замовите )
Дякую за контакти.
Я зв'язався, але виявляється для замовлення потрібно щоб була машина для зняття лекал. А їхати в Одесу із Львова за ковриками то трохи дороге задоволення
Дякую за контакти.
Я зв'язався, але виявляється для замовлення потрібно щоб була машина для зняття лекал. А їхати в Одесу із Львова за ковриками то трохи дороге задоволення
В Городку роблять: по місцю знімуть розмір та протягом 2 год виготовлять.
zavadanazar написав:Дякую за контакти.
Я зв'язався, але виявляється для замовлення потрібно щоб була машина для зняття лекал. А їхати в Одесу із Львова за ковриками то трохи дороге задоволенняВ Городку роблять: по місцю знімуть розмір та протягом 2 год виготовлять.
дякую, зараз подивлюсь
замовляв ось тут: https://avtokovriki.in.ua/p935547732-ko … ndero.html
на сандеро хоча б водійський довгий, на мою водійський куций зробили, хоча в принципі на швидкісь не впливає, але моглоб меньше сміття бути на ковру. Доречі пишуть, що липучки швидко зношуються, але то рахую питання фігня
дякую, зараз подивлюсь
тел написати? 3Д лінтяйку також роблять там.
ліцензію в Україні на виробництво матеріалу мають тільки в Одесі.
на сандеро хоча б водійський довгий, на мою водійський куций зробили, хоча в принципі на швидкісь не впливає, але моглоб меньше сміття бути на ковру. Доречі пишуть, що липучки швидко зношуються, але то рахую питання фігня
водійська коротенька із захистом для пя"тки, якщо глянеш на ориґінальні, то зрозумієш. Хоча EVA є довшими та заходять далі. Над водійським килимком можна поставити захисну пластмасу, на аліекспрес вже знайшов. Можу лінк дати
Заказал себе коврик EVA. Один водительский (предыдущий резиновый получил пробоину в р-не каблука). Цена от 350 грн. Остальные в идеальном состоянии и не требуют замены. Если нормально себя покажет, всегда можно дозаказать остальные.
Резиновые коврики СРТК.Стоят такие.Высокие борта и размер идеальный.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Выбор ковриков в салон
Згенеровано за 0.161 секунд(и), виконано 93 запитів