Re: Цены на ТО
Hidden message by (Zevs) 2019-10-29 16:48:41
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Цены на ТО
Сторінки Назад 1 … 57 58 59 60 61 62 63 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Hidden message by (Zevs) 2019-10-29 16:48:53
Hidden message by (Zevs) 2019-10-29 16:49:29
Hidden message by (Zevs) 2019-10-29 16:49:33
Hidden message by (Zevs) 2019-10-29 16:49:44
Hidden message by (Zevs) 2019-10-29 16:49:47
Что-то вас не в ту тему понесло
Hidden message by (Zevs) 2019-10-29 16:50:52
Hidden message by (Zevs) 2019-10-29 16:50:55
Hidden message by (Zevs) 2019-10-29 16:51:00
Hidden message by (Zevs) 2019-10-29 16:51:09
Украине ,за хорошо поработать,хорошо платят?
Їх може бути досить багато! Головне забутись савкову школу.
Ось беру приклад з себе, уже дістало програмування, відірвався геть від соціуму...
(у spoiler видно всім і гостям, теж тому підтер!!!Чергова лажа форума)
Хочу, піти і далі здійснювати свої дитячі мрії. Або в економічну сферу дипломи дозволяють + моє не традиційне мислення.
Чи в сферу тех обслуговування авто (хочу навчитись). Як Ви гадаєте, знаючи мене на форумі свого доб'юся???Ось так і кругом.
Головне забутись савкову школу
головне ее всем забыть,а не только наемным работникам)А то привыкли,шо за тарелку борща будут работать.
головне ее всем забыть,а не только наемным работникам)А то привыкли,шо за тарелку борща будут работать.
Нормальний не савковий роботодавець не дозволить працювати за тарілку риса!!
У нас щас, Китай...Вдайтесь в історію як імператорів підтримували ітд! Потрібно не книжкам вірить, а самому собі запитання по книжках ставити!
Очень не люблю...
В магазине так и делаешь?
На рынке? В автосалоне?
В кафе?
Везде сначала платишь?
Безусловно, в магазине сначала платишь, потом получаешь товар. На рынке, в автосалоне тоже.
В кафе получаешь товар и услуги и за обслуживание платишь.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-10-22 21:25:29[/merge_posts_bbcode]
И налоги с зарплаты у меня больше, чем пенсия у мамы.
Р какой зарплате ты рассказываешь?
А где ,в Украине ,за хорошо поработать,хорошо платят?Реальные примеры есть?(ну с оф.зарплатой и все такое по кзот)
Да много где, и найти не трудно.Трудно заставить себя работать, ныть и нищенствовать проще и не только в Украине.
А вааще https://www.work.ua/jobs-kyiv/?advs=1&salaryfrom=8
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-10-22 21:27:57[/merge_posts_bbcode]
Нормальний не савковий роботодавець не дозволить працювати за тарілку риса!!
От якраз при Союзі люди працювали по КЗоТу.
От якраз при Союзі люди працювали по КЗоТу.
А на що могли потратить! Не можна дивитись однобоко! Точно на книжку покласти!!!! - тому сумарно працювали за тарілку рису!!!! Та мало того попробуй не попрацюй за тарілку рису! До ворогу народу геть не далеко!
Ця тема мене в студентські роки дуже заділа, багато розпитував, їздив розпитував - а просто офігівав! А коли читав звітність акуевав!
Купуючи продукцію, порахуйте скільки Ви платите!!!!
Пора вводити методику, да ціни на вітринах без податків а в чеку з податками! Тоді поймете!
Давайте вы поедите и поплатите налоги в любой скандинавской стране. И там посчитаете налоги, вас сразу попустит.
Давайте вы поедите и поплатите налоги в любой скандинавской стране
Мова важка, я тільки за!!! Повторюсь і тут, не можна однобоко дивитись! Із крайностей да в крайностей - завжди в говні!
У нас є чарівне слово - народне! Земля чия - народна. Хто має право розпоряджатись - народ. А народ це хто????
А на що могли потратить! Не можна дивитись однобоко! Точно на книжку покласти!!!!
Стосовно накопичення. А зось змнилось? - На сьогоднішній день українці тримають на книжках 270 мільярдів, то що змінилось? - Накопичення та капіталізація це природня людська риса, - запезпечити старість, добробут та розвиток своїх нащадків.
Стовосно потратитии. З урахуванням співвідношення цін епохи розвинутого соціалізму та зараз, то ми ще 80-ті роки не догнали.
За цим співвідношенням середня зарплпта в Союзі становила б 22-24 тис грн. В Україні трохи менше, але тисяч з 18 було б.
Тратили на авто, дачі, кооперативні квартири, меблі, ну і на дефіцитні імпортні товари.
З тих пір насправді нічого не змінилось. Лише добавились канали на ТВ, з'явився мобільний інтернет і мобільний зв'язок.
А ще з'явились пробки, хоча нірід на роботу і не ходить, атоді 30-ти тисячний колектив заводу встигах на зміну суспільним транспортом...
Ну і горілка зараз в 4 рази дешевша, ніж була при Брєжнєві, зато комуналка скакнула втричі вверх.
Особисто я не бачу приводів хаяти совок, при всіх його недоліках, кращого ми створили. І не створимо бо створювати, будувати, обороняти державу - цьому вчились тиді і це робили тоді, а зараз аби нацарювати, вкрасти і втекти, а хто не здатен вкрасти, от відразу втекти на заробітки.
Не можна дивитись однобоко!
Особисто я не бачу приводів хаяти совок, при всіх його недоліках, кращого ми створили
Ця тема дуже обширна, це треба завітати до Вас да за стіл! В чомусь з літражем!
У світі нема чорного білого, є тільки сіре - світліше темніше!
Савок - як чума! Позбавляє можливості думати людей!!!
І П.С. савок з голови нікуди не дівся, тому і не створили!!!
Ця тема дуже обширна, це треба завітати до Вас да за стіл! В чомусь з літражем!
Ну заскакуй, тількине як минулого разу, а заскакуй без руля, посидим з літражем).
Доречі, ти тут недавно боянив в якійсь темі про роботи, так ось, 19-22.11.19 в Києві буде проходити промисловий форум, плануємо притарабанити наш робот, які працють на заводі Шкода
Сторінки Назад 1 … 57 58 59 60 61 62 63 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Цены на ТО
Згенеровано за 0.159 секунд(и), виконано 86 запитів