Re: Sandero Stepway Techroad 0,9 TCe 90 Easy-R Highland Grey (Сіра Скеля)
сенс замка на кришці який?
Я думаю, что это защита от дурака, чтоб не уехать с заправочным пистолетом в баке.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Sandero Stepway Techroad 0,9 TCe 90 Easy-R Highland Grey (Сіра Скеля)
Я думаю, что это защита от дурака, чтоб не уехать с заправочным пистолетом в баке.
сторонніх - це кого
Я так думаю, что производитель авто установил замок на бак с целью ограничить круг людей, имеющих доступ. Как следствие, люди не имеющие доступ к ключу, являются посторонними.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-11-07 00:17:25[/merge_posts_bbcode]
sergiosem написав:сенс замка на кришці який?
А ключ в замке зажигания, как защита от дурака, чтобы не уехать с замкнутый рулём.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-11-07 00:23:49[/merge_posts_bbcode]
Ну так что с аргументами? Про логіку, сенс, сторонніх, я Вам ответил. Ответил на 3 Ваших вопроса, противопоставленых одному моему, Вами проигнорированому.
ти мешкаєш серед гопоти ?
Центр Днепра, двор находится через дорогу от ТЦ "Пассаж" (если интересно, погуглите, это центрее уже некуда)... Картина утром у моего брата...
Да, соседи оказались сознательными, да вызвали полицию, да чуваков приняли... И да, их потом отпустили... По итогу минус литров 10 бензина в самом престижном районе города!
Я так думаю, что производитель авто установил замок на бак с целью
Чергова садо-мазо штучка - захист від білявок! Після заміни, другий ключ остався, на зберіганні виникнутий в рідку кришку ?
Картина утром у моего брата...
- а нема чого паркуватись в поперек
Люк же открывается из салона в Степвее? Не обратил на это внимание на тест-драйве... Если да, то тоже заменю на обычную пробку без ключа. Это совсем лишнее телодвижение бегать открывать каждый раз. Спасибо за инфу
Люк же открывается из салона в Степвее? Если да, то тоже заменю на обычную пробку без ключа. Это совсем лишнее телодвижение бегать открывать каждый раз.
Так, лючок для доступу до горловини бензобаку відкривається важелем зліва внизу від водійського сидіння, прямо біля порогу. Не досить вдале місцерозташування, бо він приблизно по центру двірного отвору. Наче норм і не заважає, але на днях мені прийшлося дуже щільно паркуватися, ледь-ледь протиснувся тілом між дверима і стійкою коли виходив з авто. Якимось дивом ногою зачепив той важіль, не відчув навіть. Лючок звісно відкрився. Я не помітив, авто на сигналку і пішов собі. Добре, що колеги по роботі, які трохи пізніше приїхали, побачили незакритий лючок. Прийшов закрив. Так до чого це я все: не треба виключати, наприклад, банальну підліткову цікавість або жагу до адреналіну, могли побачити і насипати чогось або ще якусь х@йню утворити. А так горловина на ключі/замку, щоб відкрити треба вже мудохатись, як варіант банально відпадає бажання щось утворити.
Сперечатися з цим постом або щось мені доказувати не треба, я просто ділюся інфою. Дякую.
Так, лючок для доступу до горловини бензобаку відкривається важелем зліва внизу від водійського сидіння, прямо біля порогу. Не досить вдале місцерозташування, бо він приблизно по центру двірного отвору. Наче норм і не заважає
Припаркуйтесь до стіни впритул до лівого боку, вийдіть та зайдіть в авто з правої дверки - зробите для себе відкриття
не дочитав уже зробили
Лючок звісно відкрився
все те саме
ламав голову, трохи
sergiosem написав:ти мешкаєш серед гопоти ?
Центр Днепра, двор находится через дорогу от ТЦ "Пассаж" (если интересно, погуглите, это центрее уже некуда)... Картина утром у моего брата...
Да, соседи оказались сознательными, да вызвали полицию, да чуваков приняли... И да, их потом отпустили... По итогу минус литров 10 бензина в самом престижном районе города!
Label написав:Люк же открывается из салона в Степвее? Если да, то тоже заменю на обычную пробку без ключа. Это совсем лишнее телодвижение бегать открывать каждый раз.
Так, лючок для доступу до горловини бензобаку відкривається важелем зліва внизу від водійського сидіння, прямо біля порогу. Не досить вдале місцерозташування, бо він приблизно по центру двірного отвору. Наче норм і не заважає, але на днях мені прийшлося дуже щільно паркуватися, ледь-ледь протиснувся тілом між дверима і стійкою коли виходив з авто. Якимось дивом ногою зачепив той важіль, не відчув навіть. Лючок звісно відкрився. Я не помітив, авто на сигналку і пішов собі. Добре, що колеги по роботі, які трохи пізніше приїхали, побачили незакритий лючок. Прийшов закрив. Так до чого це я все: не треба виключати, наприклад, банальну підліткову цікавість або жагу до адреналіну, могли побачити і насипати чогось або ще якусь х@йню утворити. А так горловина на ключі/замку, щоб відкрити треба вже мудохатись, як варіант банально відпадає бажання щось утворити.
Сперечатися з цим постом або щось мені доказувати не треба, я просто ділюся інфою. Дякую.
мені дуже шкода, що мешкаєте в люмпенізованих краях - це трагедія! В своїх краях про таке не чутно більше 15-и років
Стосовно важіля відкривання кришки баку:
з такими килимками зачіпити майже нереально
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-11-07 13:16:06[/merge_posts_bbcode]
sergiosem написав:сторонніх - це кого
Я так думаю, что производитель авто установил замок на бак с целью ограничить круг людей, имеющих доступ. Как следствие, люди не имеющие доступ к ключу, являются посторонними.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-11-07 00:17:25[/merge_posts_bbcode]Grim написав:sergiosem написав:сенс замка на кришці який?
А ключ в замке зажигания, как защита от дурака, чтобы не уехать с замкнутый рулём.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-11-07 00:23:49[/merge_posts_bbcode]
Ну так что с аргументами? Про логіку, сенс, сторонніх, я Вам ответил. Ответил на 3 Ваших вопроса, противопоставленых одному моему, Вами проигнорированому.
З такою логікою можна і штани не підняти, виходячи з туалету... поїхати з відкритими дверцятами або багажником
Чому конструктори не всіх моделей Рено та інших популярних брендів не "дійшли" до такого "геніального" рішення? Чому багато де, воно зараз рахується архаїзмом?
sergiosem, Зачем вы все подряд цитируете? Цитирования ключевых слов не достаточно?
мені дуже шкода, що мешкаєте в люмпенізованих краях - це трагедія!
Тю, Ви добре подумали аби таке ляпнути? Ось знову Вас хлібом не корми, аби тільки була можливість в черговий раз спробувати довести що Галичина "цивілізованіша" ніж інші регіони України. Чому вам так кортить вічно всіх брудом облити?
Мені дуже шкода, що я відписався по ділу в вашому бортовику.
Господа, не ссорьтесь. Давайте уважительно относиться друг к другу.
Мне или везло, или не все так страшно. Автомобили годами стояли под домом в 50 метрах от метро Оболонь, где всегда туча народу, и ничего. Никто люк не отламывал, и крышки не скручивал. Даже месяц простояла без лючка (на разборку отдал чтобы крыло в цвет подобрали). И тоже ничего не произошло. Оригинальную пробку украл как раз заправщик. Заметил не сразу. Пришлось купить неоригинал. Раз закрывается люк - буду менять. Жене точно не понравится ключом открывать
Якимось дивом ногою зачепив той важіль, не відчув навіть. Лючок звісно відкрився. Я не помітив, авто на сигналку і пішов собі. Добре, що колеги по роботі, які трохи пізніше приїхали, побачили незакритий лючок. Прийшов закрив.
В мене один раз було відкрився, коли я килимок діставав, щоб витрусити. Теж випадково, в останній момент побачив і закрив. Я міг би піти і лишити незакритим. Я теж 100% за кришку на замку. Вважаю це перевагою, а не недоліком. На заправках, відкриваю і закриваю власноруч.
YT, перевага это когда без ключа и без крючка в салоне, прошлый век.
Тю, Ви добре подумали аби таке ляпнути? Ось знову Вас хлібом не корми, аби тільки була можливість в черговий раз спробувати довести що Галичина "цивілізованіша" ніж інші регіони України. Чому вам так кортить вічно всіх брудом облити?
Мені дуже шкода, що я відписався по ділу в вашому бортовику.
дякую за інформацію, яка ніколи зайвою не буває.
Крадіжки бензину та різні пакості - це вади культури суспільства от і робіть висновки. Хто захоче, того не зупинять ніякі захисти! Брудом нікого не поливаю, напевно де-хто комплексує...
Тут недоработка в рено об этом молчат.
Мол по гарантии поменяем.
А что уже есть проблема с роботом однодисковым у вас?
Машина то новая совсем?
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-11-07 15:42:21[/merge_posts_bbcode]
Чтобы не уехать с заправки со вставленным в бензобак шлангом. Защита от вот таких блондинок. Не каждый раз сзади попадется такая помощь
Чтобы не уехать с заправки со вставленным в бензобак шлангом. Защита от вот таких блондинок. Не каждый раз сзади попадется такая помощь
Багато машин не мають замок запалювання, а заводяться з кнопки. У їх випадку така ситуація може відбутися із набагато більшою ймовірністю.
З такою логікою можна і штани не підняти, виходячи з туалету... поїхати з відкритими дверцятами або багажником
Чому конструктори не всіх моделей Рено та інших популярних брендів не "дійшли" до такого "геніального" рішення? Чому багато де, воно зараз рахується архаїзмом?
ти мешкаєш серед гопоти ? Суспільство наших країв ці пережитки 90-х давно переросло...
щасливчик!
Логіка замка на кришці баку яка?
може для Львову і ніякої, а для кривбасу-- зайвий час на виламування...
а щось я вперше бачу степвея без надписів на дверцятах... і вже 2 сторінки цей момент нікого не цікавить?..
у всіх обзорах ключ з кришки забрали після рестайлу,
це у обзорах забрали, а у степвея--ні.
а щось я вперше бачу степвея без надписів на дверцятах... і вже 2 сторінки цей момент нікого не цікавить?..
Sandero Stepway Techroad - не має надписів. Зверни увагу, що на бокових дзеркалах та ковпаках є червоний колір. На середніх дверних стійках є надпис
https://www.renault.ua/vehicles/suv/ste … hroad.html
в черговий раз спробувати довести що Галичина "цивілізованіша" ніж інші регіони України. Чому вам так кортить вічно всіх брудом облити?
ну, це Ви даремно... людина Вам співчуває, а висновки у Вас якісь дивні. треба бути більш самокритичним.
сорі за
alex.cver,
Да печально...
Перепрошивали не один раз.
Следующий раз если задергает то менять сцепление с маховиком.
Однодисковое не надежное
Короче вернули авто производителю.
Обидно пробег маленький..... Ех.. жена так к ней прывыкла
..
alex.cver,
Да печально...
Однодисковое не надежное![]()
Короче вернули авто производителю.Обидно пробег маленький..... Ех..
жена так к ней прывыкла
..
скільки наїздили на ньому?
sergiosem,
16500
Резина на дисках только осталась..R16
alex.cver,
Да печально...
Однодисковое не надежное![]()
Короче вернули авто производителю.Обидно пробег маленький..... Ех..
жена так к ней прывыкла
..
Пздц. Я в шоке. Сочувствую, реально, потому что это попадалово со стороны Рыно.
Так а что они вернули деньги вам за авто или вы поменяли на механику или трейдину на другое авто?
Я бы поменял уже хотя бы на механику если так можно с какой то доплатой.
sergiosem,
16500
Резина на дисках только осталась..R16
створіть тему по роботу. Трошки обміняємося досвідом для інших форумчан.
а щось я вперше бачу степвея без надписів на дверцятах....
Sandero Stepway Techroad - не має надписів.
Тоже Techroad, и тоже нет надписей Stepway. Но это осознание пришло ко мне лишь спустя три месяца пользования авто. Хотя кажется, что с салона забирала с надписями, а потом они куда-то исчезли... Надо было все фотографировать, память такая ненадежная штука
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Sandero Stepway Techroad 0,9 TCe 90 Easy-R Highland Grey (Сіра Скеля)
Згенеровано за 0.166 секунд(и), виконано 92 запитів