Re: "Докатка" вместо запаски
Є 14 і 15 докатки як з низьким профілем шин, так і з високим.
Например?
Якщо поставити високий профіль, то "хромати" авто не буде!)
Например?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → "Докатка" вместо запаски
Є 14 і 15 докатки як з низьким профілем шин, так і з високим.
Например?
Якщо поставити високий профіль, то "хромати" авто не буде!)
Например?
Например?
14 стандартні 115/70 але я знаю, де можна дістати 135/80/14)))
15 стандарт 115/70 а я знаю де можна дістати 125/70, 125/80 р15))
diletant написав:покупать 15-дюймовую докатку или старая подойдет?
у меня 15е колёса . докатка 14 к сожалению приходиться пользоваться , ставлю только на зад пару раз до шиномонтажа по 40 км. доежал . если планирую больше 150-200км. от дома беру нормальную запаску , вот как то так .
У меня есть товарищ, у которого тоже Логан и нет докатки. Он всегда берет ее у меня, когда едет на море, в Карпаты и тд. Я же наоборот когда еду на межгород, стараюсь взять полноразмерную, несмотря на дефицит жизненного пространства в багажнике...
125/70, 125/80 р15
О чем вы говорите? даже 125/80/16 будет меньше, чем стоковая 185/65/15
Evgenий,порахуйте різницю між стандартною 115/70/15 і 125/80/15..
різницю між стандартною 115/70/15
где вы видели такой стандарт? 115/70/15- максимальный размер, который влазит стоя под полку
А в теории докатка должна быть того же наружного диаметра, что и штатное колесо
А в теории докатка должна быть того же наружного диаметра, что и штатное колесо
Вопрос только - зачем? Если на ней в любом случае нельзя ехать быстро и далеко, то не всё ли равно, какого она будет размера? Наоборот, чем меньше - тем лучше. А доехать до шиномонтажа можно на любом диаметре.
Vader, 100%!!
Вопрос только - зачем?
"И так сойдет"- это понятно. Но хотелось выяснить подробности о том, что
Є 14 і 15 докатки як з низьким профілем шин, так і з високим. Якщо поставити високий профіль, то "хромати" авто не буде!)
Evgenий написав:А в теории докатка должна быть того же наружного диаметра, что и штатное колесо
Вопрос только - зачем? Если на ней в любом случае нельзя ехать быстро и далеко, то не всё ли равно, какого она будет размера? Наоборот, чем меньше - тем лучше. А доехать до шиномонтажа можно на любом диаметре.
ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 10 жовтня 2001 р. № 1306
ПРАВИЛА ДОРОЖНЬОГО РУХУ
31. ТЕХНІЧНИЙ СТАН ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ ТА ЇХ ОБЛАДНАННЯ
31.4. Забороняється експлуатація транспортних засобів згідно із законодавством за наявності таких технічних несправностей і невідповідності таким вимогам
31.4.5. Колеса і шини:
г) на одну вісь транспортного засобу встановлено діагональні шини разом з радіальними, ошиповані і неошиповані, морозостійкі і неморозостійкі, шини різних розмірів чи конструкцій, а також шини різних моделей з різними малюнками протектора для легкових автомобілів, різними типами малюнків протектора - для вантажних автомобілів;
шини різних розмірів чи конструкцій, а також шини різних моделей з різними малюнками протектора для легкових автомобілів
Ну, якщо бути вже настільки законослухняним, то докатку використувувати взагалі неможна, бо в будь-якої докатки, навіть штатної, конструкція і малюнок відрізняються від конструкції та малюнка повнорозмірних шин.
Тільки повноцінна запаска, та ще й з такою самою гумою, як інші чотири!
А зимою - ще одна запаска, зимова.
І під час заміни покришок на нову модель, треба купляти одразу 5 штук, щоб поміняти і на запасці.
Я все вірно зрозумів?
Ми всі - порушники, навіть якщо авто тільки-но виїхало з салону і докатка в ньому заводська?
Ми всі - порушники,
Не все. У меня запаска - по сезону.
Vader написав:Ми всі - порушники,
Не все. У меня запаска - по сезону.
И шина на ней той же модели, что на остальных четырех колесах?
А когда резина с направленым рисунком то две запаски, на левую сторону и на правую
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Ходова → "Докатка" вместо запаски
Згенеровано за 0.130 секунд(и), виконано 92 запитів