Тема: где взять такую штуку?!
мовилил и сломал такую заглушку, нигде не могу найти. Может у кого есть инфо?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → где взять такую штуку?!
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
мовилил и сломал такую заглушку, нигде не могу найти. Может у кого есть инфо?
такую
Каку таку?
сорян, не могу разобраться как добавить фото...
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-11-15 17:33:04[/merge_posts_bbcode]
в багажнике, между полом и уплотнителем багажника есть просто крашенная и незакрытая ничем панель, в кот установлены 2 пластиковых заглушки на которые упирается отбойник самого багажника, логан седан
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-11-15 17:35:51[/merge_posts_bbcode]
как добавить фото,ай нид хелп
Та любий пістон підходящий туди засунути і все.
Та любий пістон підходящий туди засунути і все.
Спасибо за совет...Временно подобрал какую-то заглушку, но по размеру не то, да и дотошный я сильно , хочу такую как была!
ось таке шукай
щось робив із захистом порогу багажника?
ST-KE-118
ось таке шукай
при чому тут цей пістон, це для кріплення , для ніш, бризговиків і т.п. йому еластична заглушка потрібна, якщо я правильно зрозумів..
sergiosem написав:ось таке шукай
при чому тут цей пістон, це для кріплення , для ніш, бризговиків і т.п. йому еластична заглушка потрібна, якщо я правильно зрозумів..
ти ту заглушку знімав чи так думаєш? вона знімається специфічно: там є два виступи, які треба затиснути плоскою площиною (робив це пластиковою карткою), щоб витягти, інакше поломиш.
ти ту заглушку знімав чи так думаєш? вона знімається специфічно: там є два виступи, які треба затиснути плоскою площиною (робив це пластиковою карткою), щоб витягти, інакше поломиш.
просто не нужно советы давать , если не в курсе , советовать клипсу вместо заглушки отбойника..ота клипса которую вы насоветовали откручивается отверткой .Nagol2, по теме указал заглушку, за что ему респект и уважуха..
333,
за цю деталь 200-300 грн не варто давати. Ніякого функціоналу вона не несе у даному випадку і цілком може справитися те, що написав, тільки підгнати треба.
https://prom.ua/ua/p523500499-klipsa-kr … ovika.html
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-11-18 21:00:11[/merge_posts_bbcode]
бред
333, і втому хламі щось можна підібрати
https://www.joom.com/ru/products/5af583 … 01141ceb70
спробую собі на запас замовити, а то вони дійсно дуже ненадійні...
На авторинці підібрав з трохи меншою шляпою, але з меншим посадковим діаметром, накручуєтся значно плотніше, ,
меншим посадковим діаметром, накручуєтся значно плотніше, ,
може с большим ?
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → где взять такую штуку?!
Згенеровано за 0.173 секунд(и), виконано 94 запитів