Re: А кто уже переобулся?
Aprox написав:Шиповка без шипов...
В мене теж шиповка без шипів. В такому рішенні є свої переваги.
и какие же плюсы у такой резины?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А кто уже переобулся?
Сторінки Назад 1 … 139 140 141 142 143 … 159 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Aprox написав:Шиповка без шипов...
В мене теж шиповка без шипів. В такому рішенні є свої переваги.
Перед фрикціонкою - кращі характеристики у глибокому снігові, хляпі, болоті і т.д., але гірші на льоді. Якщо перше важливіше, тоді вона краще підходить ніж фрикціонка.
Перед шипованою перевага є лише для тих, хто не хоче шипів.
Не раз повторяю. ГБО и шипы это потусторонний мир. Кто туда попадает обратно не возвращается
az74, згоден, але стосовно шипів поправка, вони мають використовуватися тільки у погані погодні умови.
Якщо їх використовувати 5місяців, то голова від їх шуму буде квадратна. А ще якщо пробіги будуть 5тис на місяць, то за сезон тертя по сухому асфальту за 25-30тис. км шипів вже не буде((
Якщо їх використовувати 5місяців, то голова від їх шуму буде квадратна.
Это еще зависит от шумки в авто! ))
А ще якщо пробіги будуть 5тис на місяць, то за сезон тертя по сухому асфальту за 25-30тис. км шипів вже не буде((
А это зависит от качества резины... Не всякая резина легко теряет шипы...
голова від їх шуму буде квадратна
не преувеличивайте уровень шума (звона), создаваемый шипами Резина может выть гораздо громче.
А это зависит от качества резины...
А еще сильнее от манеры вождения
згоден
Ездил на шипах? Или будем спорить о вкусах устриц и кокосовых орехах с теми, кто их ел?
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-11-25 12:51:10[/merge_posts_bbcode]
вони мають використовуватися тільки у погані погодні умови.
вышел утром на крыльцо, почесал себе лицо... хреновые условия, поменяю резину.
az74, я маю комплект зимових шин і комплект шипованих. Тому знаю, який шум є від шипів а який є від зимової.
Різниця відчутна. Літня взагалі не шумить)
az74, я маю комплект зимових шин і комплект шипованих. Тому знаю, який шум є від шипів а який є від зимової.
Різниця відчутна. Літня взагалі не шумить)
Странно, Nord Frost 5, в салоне практически не было слышно шипов.
Bob3000,
Там малое количество шипов, то и логично мало слышно
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2019-11-25 20:34:16[/merge_posts_bbcode]
Bob3000,
Gislaved Nord Frost 5 размерности 205/55 R16 было 130 шипов, то теперь их должно остаться 96.
вдруг я узнаю, что на новых шинах Nokian Hakkapeliitta 8 той же размерности 205/55 R16 теперь не 130 шипов, а... Аж в полтора раза больше, 190 штук!
jasonua написав:az74, я маю комплект зимових шин і комплект шипованих. Тому знаю, який шум є від шипів а який є від зимової.
Різниця відчутна. Літня взагалі не шумить)Странно, Nord Frost 5, в салоне практически не было слышно шипов.
Слышно, слышно. У меня тоже два зимних комплекта, NF5 шипованная, хорошо шумит, заслушаешься. А сегодня задавил жабу, и переобул зиму на зиму. Выкинул старый Барум Polaris3 и поставил Hankook RS2 W429 (под шип, но без, рисунок хорош и зубаст). Думал, что Барум достаточно тихий и мягкий(так и есть, если с NF5 сравнить только). Ошибался, получается.
185х70х14. Хотел нахимичить и 195 сунуть, но продавец вовремя спросил про ширину диска. Оказывается, 14" реношного стандарта идут шириной 5.5"(я был уверен что 6, но перепроверили, и правда 5.5), для которых шина шириной 185 - максимум.
Сарданапал, є диски з шириною 6 на рено. Якщо треба будуть- звертайтеся в ЛС!
вдруг я узнаю, что на новых шинах Nokian Hakkapeliitta 8 той же размерности 205/55 R16 теперь не 130 шипов, а... Аж в полтора раза больше, 190 штук!
Фіни молодці. Змогли довести що їхні 190 по шкідливості відповідають нормам, хоч їх і багато.
Larsen,
Хитрые....
Больше шипов лучше сцепление на льду
Літня взагалі не шумить)
да ладно Все от рисунка протектора зависит
Змогли довести що їхні
Они их вроде бы сделали более тонкими.
вышел утром на крыльцо, почесал себе лицо...
Я обычно чешу другое с утра
Сьогодні нарешті перевзувся. Був вигук, що гума нова.
Мабуть не так часто нову одягають.
520грн переодягання, балансування та монтаж на r17.
Я обычно чешу другое с утра
Ну це яєшня по холостяцьки - відкрив холодильник, почесав, закрив холодильник
Кстати...
Может это только для меня.
Но переобувание своими силами, это как лёгкая медитация...
Выгоняешь машинку, раскладываешь по периметру колёса на замену.
Подкладываешь под колёса кирпичики.
Подкатываешь домкратик, кладёшь рядом ключ, ставишь рядом бутылочку напитка.
Отхлёбываешь, смотришь безмятежно на небо... и приступаешь.
P.S. И да, чтобы совсем без напряга - можно в качестве рычага использовать метровую трубу.
Кстати...
Может это только для меня.
Но переобувание своими силами, это как лёгкая медитация...
Выгоняешь машинку, раскладываешь по периметру колёса на замену.
Подкладываешь под колёса кирпичики.
Подкатываешь домкратик, кладёшь рядом ключ, ставишь рядом бутылочку напитка.
Отхлёбываешь, смотришь безмятежно на небо... и приступаешь.P.S. И да, чтобы совсем без напряга - можно в качестве рычага использовать метровую трубу.
Все вірно, + можна взяти помічника, бо робота "важка" і поки ти заміняюш 2 колеса він нарізає ковбаску і сирок, в тоді "технологічна перева" і процес триває
можна взяти помічника, бо робота "важка" і поки ти заміняюш 2 колеса він нарізає ковбаску і сирок, в тоді "технологічна перева"
Фигею я с вашей "романтики"...
Я - записался на время, приехал, мне за 20 мин сменили резину, уехал, поставил машину...
И вот тогда уже - распалил мангальчик, налил напитка, вдумчиво посмотрел на небо, потом - на то, как разгораются угли, еще отпил напитка, вдумчиво насаживаю мясо на шампуры или раскладываю его на решетке...
И так далее по процессу...
Bob3000, Aprox, обидва варіанти
Фигею я с вашей "романтики"...
Скучные вы...
стосовно шипів поправка, вони мають використовуватися тільки у погані погодні умови.
Главное угадать, когда будут плохие погодные условия, а когда не очень плохие.
Выехал утром и вроде плюс 2 градуса.
К вечеру бац и на термометре минус 3.
Типичная ситуёвина для Куева.
Сторінки Назад 1 … 139 140 141 142 143 … 159 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → А кто уже переобулся?
Згенеровано за 0.247 секунд(и), виконано 68 запитів