Re: Какой программой пользуетесь в GPS-Навигаторе?
Graas Спасибо! Попробую.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Какой программой пользуетесь в GPS-Навигаторе?
Сторінки Назад 1 … 7 8 9 10 11 12 13 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Graas Спасибо! Попробую.
А есть бесплатная программа для Андроид?
iGO MyWay
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=147776
А мене влаштовують останні карти Новітела. Правда я рідко користуюсь навігатором..
Хіба що київський трафік, через Яндекс пробки глянути.
Нашел тут компанию которая занимается GPS-мониторингом, может кто-то пользовался их услугами?
посты набиваете по форуму именно для этой темы?
посты набиваете по форуму именно для этой темы?
Что означает "набиваете"? Я ищу оборудование для своего рейсового автобуса, мне надо знать в любой момент где он находится, мне посоветовали сайт, но там не совсем об этом. Вот и интересуюсь.
О,мне вроде сюда.У нас форуме есть специ,которые загоняют качественные программы в навигатор,а то у меня старая и уже очень древняя(интересует Киев или область). Или может у нас есть темка по этому поводу(я не нашел),укажите.
Стоит на форуме 4 PDA почитать.
У нас форуме есть специ,которые загоняют качественные программы в навигатор,а то у меня старая и уже очень древняя(интересует Киев или область)
В дальнейшем спецам может пригодится модель навигатора и какая в нём операционная система.
Например у меня Pioneer 5002BT с Windows CE 5.0 Сам себе всего нарыл на GPS Soft
Например у меня Pioneer 5002BT с Windows CE 5.0
mio c520 windows ce Core 5.0. Да и в скачках этих я не очень,проще заплатить за качество,каждый должен заниматься своим делом.
mio c520 windows ce Core 5.0. Да и в скачках этих я не очень,проще заплатить за качество,каждый должен заниматься своим делом.
А я занимаюсь тем, что мне в данный момент интересно.
"272 x 480 точек" даже разрешения экрана как у моего. Себе поставил удобное меню, Навител 8.5, IGO Primo 9.6 и Ситигид 7.8. Был бы ближе территориально - поставил бы всё это и вам или присылайте навигатор.
Был бы ближе территориально - поставил бы всё это и вам или присылайте навигатор.
за желание помочь - спасибо! Скорее всего обращусь за консультацией
Скорее всего обращусь за консультацией
Без проблем. Телефон в профиле.
http://mobile.asmlocator.ru/viewtopic.php?t=508292
Отложил в сторону автонавигатор и использую смартфон с доступом в инет и Apple Maps, Google Maps или Waze – какое приложение эффективней
У меня навигатор Pioneer 5 дюймов с такими же программами как и у Максима (МАСК) ! Но пользуюсь чаще всего программой СитиГид - вроде как карты нормальные и простой и понятный интерфейс!
андроїд-авто
Або Google Map, або Waze
Для Київа Waze з головою. Я частіше всього ним користуюсь
Waze
Це штука яка, шукає чим найгірші дороги! Прямо де більше ям тудою і веде! І ні-фіга не вчиться по тому як їдуть водії!
Став використовувати google maps!
Або Google Map, або Waze
Трошки не так
Андроїд-авто це не навігаційна система, це комунікація голова-труба.
Тобто:
Карти і навігацію використовуємо в трубі, а виводимо її на штатний дисплей авто.
Так дуже зручно - маєш актуальну навігацію з побками на великому екрані.
Там і музика (і відео).
В Шкоді дуже добре працює.
В побуті аналогічно працює міракаст - виводить екран смарта, ноута, або іншого гаджета на великий екран зомбоящика.
Тобто можеш гратись, виводити кЄно, чи просто працювати не з маленьким монітором ноута, а з ТВ на всю стіну.
Зручно.
Андроїд-авто це не навігаційна система, це комунікація голова-труба.
Так, але крім Гугл і Вайз в интерфейсі нічого більше немає.
Тобто, щоб у вас не стояло - Here, Sygic, iGo etc, запустити з Андроід авто можна лиш Google Map чи Waze
[merge_posts_bbcode]Added: 2019-12-03 20:46:42[/merge_posts_bbcode]
І ні-фіга не вчиться по тому як їдуть водії!
Це єдин програма з тих, що я знаю, де карти можна редагувати самостійно.
Крім того ями, інші небезпеки вайзерами "помічаються"
На моє глибоке переконання це одна з найкращих онлайн карт. І по Київу веде ідеально.
Якщо скажете, які карти можна редагувати самостійно - респект Вам
Так, але крім Гугл і Вайз в интерфейсі нічого більше немає.
Тобто, щоб у вас не стояло - Here, Sygic, iGo etc, запустити з Андроід авто можна лиш Google Map чи Waze
І не треба .
ІМХО.
Хоча плюси у Васі (вейз) є, але особисто я його не люблю, бо сильно висаджує батарею. ІМХО.
Вазе добре що є зв'язок з іншими водіями. і все. Ко київу уже сам себе краще проведу чим..
Вазе добре що є зв'язок з іншими водіями. і все
Редагування карт - от це "все"!! Хто ще таку можливість дає?
sdj387jsd написав:Вазе добре що є зв'язок з іншими водіями. і все
Редагування карт - от це "все"!! Хто ще таку можливість дає?
А зачем связываться с другими водителями? Еще более не пойму зачем Вам редактировать карты? Я пока остановился на гугл картах, дает адекватный маршрут и к вышесказанному вы ведь пользуетесь навигаторами только когда едете первый раз по какой то дороге, обратный и повторный путь вы ведь уже не включаете навигатор
А зачем связываться с другими водителями?
Поставлять, галочку. Радар Чи ще щось подібне! Навігатор завжди включений, повороти теж завчасно показує! А на логані як він входить в повороти, бачити та оцінити поворот на перед, дуже доречна штука. По Карпатах даже бмв заді пленталась, на прямих участках доганяла. Потом стали, перекусити, мужик теж зупинився. Із такими очима блін це що логан так їде??!! Дорога така річ. Вроді і їздив знаєш кудою! Але обстановка міняється постійно.
Я пока остановился на гугл картах
Найкраще з усього, водить та підбирає маршрут. Там напевно збирають статистику хто кудою за скільки проїхав. І для нас, підбирає дорогу не по км, а по часу попередніх водіїв, якось так працює! І це добре!
Сторінки Назад 1 … 7 8 9 10 11 12 13 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Какой программой пользуетесь в GPS-Навигаторе?
Згенеровано за 0.313 секунд(и), виконано 94 запитів