alex.cver написав:1) Начнем с того что он сильно капризный к качеству топлива, даже влажности погоды
Неправда, часи делфі минули
alex.cver написав:2) Я блин реально мерзну в авто и мне надоело зимой приехав на работу и тут только салон прогрелся. А до этого едешь в холоде.
Неправда, а розум нашо, поекспериментувати з закривання радіатора. Та тоді, пічку сильніше включити. В шортах куди далі катаюсь так зручніше, потім передівся.
alex.cver написав:3) Надоело следить за появлением топлива и лить антигели как в этом году раз и -10
Ну а гадаєте якщо головою не думати гбо поможе? чи просто бензин?
alex.cver написав:5) Из-за 10 тыс ТО. Правда уже раз 15 наконец то
Взагалі і на бензині менше треба:) для себе вроді як тільки оце масло підібрав і гадаю 8-9к буде заміна масла.
alex.cver написав: Дизель не любит зиму. Зимой мотор становится НЕ эластичным. Летом - сама прелесть.
Ну блін, а голова зновуж навіщо. Зима всім погана
alex.cver написав:7) Еще раз из-за долго прогрева.
Ага. гібрди пробуйте:) Прогрівати теж треба вчитись.
alex.cver написав: Когда зимой расход 7.4 в пробках то какая разница уже если он будет на бензе например 9 или даже 10.
Умножте літри на грн. Та дизель можна найти значно дешевше чим ціна на азс, та заправлятись на тій самій азс.
alex.cver написав:Я хочу прийти в мороз -20 дрыкнуть ключем и поехать и чтобы у меня голова не болел
Для всіх моторів зима погане діло! Ну поставте собі соторонню обігрівайку.
alex.cver написав:Потому больше посматриваю в сторону 1.2 турбо Каджара
О а там, буде мало їсти, хороше ато щоб динамічно самому їздити гадаю там не буде 10 по місту:)))
Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис
[ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
0