sergiosem написав:готуватися треба до дальніх поїздок
А тут що, хтось пропонує замість підготовки користуватись мобільним навігатором? Ні. Ти навіть про це не питав. Я відповідаю на питання "чому всі користуються мобільними а не тими що в авто". Ти це питав. Відповід залишається незмінною - тому що вони значно кращі. Все. Готуватись чи ні, це вже інше питання. От наприклад я готуюсь. Про що вже раніше писав. А хтось може і не готується. А інколи банально може не бути часу готуватись. Але в будь-якому разі, готувався чи ні, мобільний навігатор залишається кращим.
sergiosem написав:незручно у телефоні лазити, коли сильний трафік.
Краще незручно, ніж взагалі ніяк, якщо виникне така потреба.
sergiosem написав:Треба старатися уникати такого, особливо у незнайомих містах. Буде тоді щастя та спокій!
Ти це серйозно? З такою логікою і армія нам не потрібна, адже війну краще уникати, і буде нам щастя. Правильно? Такий в тебе хід думок?
Чи може все ж таки краще уникати, але на всяк випадок мати більше можливостей вирішення проблеми, в разі якщо вона виникне?
Про фактичну нереальність уникнення всіх потенційних проблем я взагалі не говорю. Несподіванок в дорозі ти ніяк не уникнеш повністю. І чим кращий в тебе навігатор, тим більше він тобі допоможе їх вирішувати.
А якщо вже так все "заздалегідь і буде щастя", то можна скотитись взагалі до думки що навігатор ніякий нах непотрібний, адже є паперова мапа, проробляєш детально маршрут і вперед!
Ну от наприклад, все по плану, але в несподіваний момент виникає затор. Нормальний навігатор відразу покаже тобі альтернативні шляхи об'їзду. Причому нічого навіть тицяти пальцем не доведться, він просто зрозуміє що ти в заторі по швидкості руху, і сам запропонує об'їзд. А поганий навігатор нічого не запропонує, і не дасть тобі можливості зручно знайти об'їзд самому. А це несподіванка, яку заздалегідь ти ніяк не передбачиш.
Щодо трефіка та онлайн інформації про стан доріг, то це взагалі дуже важлива річ. Ну наприклад, вчора ти готувався до подорожі, сьогодні їдеш, але вулицю по якій ти проклав маршрут перекрили. Поганий навігатор заведе тебе носом в цеглу. Хороший навігатор покаже перекриті вулиці, і прокладе маршрут в об'їзд.
Ну і з трефіком аналогічно - десь сталась ДТП, виникли затори, а поганий навігатор всеодно веде тебе по твому заздалегідь детально розробленому плану прямо в затор. Толковий навігатор змінить маршрут в об'їзд затору.
Знову ж таки, те що навігатор в машині - гівно, не означає що ним взагалі не можна користуватись. Можна і ним, і навіть паперовими мапами, та й навіть язиком який, як відомо, до Києва заведе. Я тобі лише пояснюю відповідь на твоє конкретне запитання, а саме: чому ніхто не хоче користуватись штатним навігатором. От і все. Тобі хочеться користуватись гівном? Будь-ласка, це твій вибір. А іншим не хочеться, от вони ним і не користуються. Зрозуміло так? Чи пояснити простіше?
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0