Re: Это интересно (разное) - 2
Новые правила для пешеходов вступили в силу 
https://www.facebook.com/Rastamojka/vid … 416612742/
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
| Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! | Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |   | 
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Это интересно (разное) - 2
Сторінки Назад 1 … 179 180 181 182 183 … 347 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Каменское - суровый город
азіопа! нічим від залісся не відрізняється! дикарі та варвари!
14 січня 2020 року - припинення підтримки операційної системи Windows 7
  xp багато де ще використовують, не заставлять на 10 перейти ще більше людей.
alex.cver, див. лічку.
Видел уже. Ответил.
ЗАЗ-1109 «Електро» – перший український електрокар, що заряджався від звичайної домашньої розетки  

Виявляється в Україні в 1991-1994 рр. вже випускали електромобілі. «Таврія» з електроприводом називалася ЗАЗ-1109 «Електро» і завдяки високоефективному перетворювачу енергії та мікропроцесорній системі управління українського (!) виробництва виявилася цілком вдалою моделлю.  Про це повідомляє "Автотема"
Електромобіль на базі «Таврії» був цілком очікуваним: легкий, недорогий і сучасний кузов комплектували доступними свинцево-кислотними батареями.
Читайте также: Разработан первый украинский электромобиль — Himera
Електромобіль вийшов доступним за ціною — близько $8 000 — за рахунок простого легкого кузова і недорогій свинцево-кислотній батареї, вартість якої становила близько $2 000.
Підзаряджався електромобіль від звичайної домашньої розетки. «Таврію-електро» відправляли на експорт, партії в кілька тисяч примірників відправляли до Швейцарії, надходили замовлення з Німеччини
Пресс-служба "Киевстар" сообщила, что данный мобильный оператор с 15 января 2020 года закроет более десяти тарифных планов, пишет "В городе".
Известно, что закроют тарифы, абонентская плата которых составляет менее 100 гривен в месяц.
Так, к примеру, тариф с абонентской платой 95 гривен в месяц станет недоступным, а тариф за 100 гривен в месяц продолжит функционировать.
Читайте также: Что обещают сделать министры правительства Украины в 2020 году
Таким образом, практически 1 500 000 пользователей "Киевстар" потеряют свои прежние тарифы и будут переведены на более дорогие тарифные планы.
Также "Киевстар" добавил, что все те, кого коснутся изменения, будут проинформированы не менее, чем за 7 дней
Мне с водафона позвонили и предложили за 50 тариф.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-01-06 22:38:25[/merge_posts_bbcode]
Такой http://www.vodafone.ua/4g-smart-s
14 січня 2020 року - припинення підтримки операційної системи Windows 7
цього року вийде Майкрософт Лайт! це вже буде нова платформа...
Win10 LTSB - нормальна!
я взагалі на лайф думаю перевести свій київстар. бо з 75 перевели на 125.. тепер пропонують добровільно\насильно на 150.. упирі..
На лайфе сейчас по 20 есть
На лайфе сейчас по 20 есть
а який там пакет? бо мене теж з 35 грн/міс. на 60 спихують! вже давненько думаю втекти з київстара, зв*язок став НІКУДИШНІЙ !
Горячая двадцатка. Но номер нужно новый покупать, перейти нельзя
lukis, та то не суттєво. аби дешевше.
Моему номеру лет 15. За это водафон перевел меня на тариф по 50. Так и сказали  
гаряча двадцятка діє не в усіх містах. в багатьох випадках це невеличкі містечка. і двадцятка діє лише в їх межах.
lukis, моєму номеру більше 20 років, але ніхто нічого не питає та не пропонує. просто заздалегідь попереджають про підвищення вартості пакету. той лайфовий пакет зветься "залізна 20-ка"; там усього 32 міста (мого нема).
А ну у меня работает. Тоже заманивают
lukis, зашел через приложение Мой Водафон и для перехода такого тарифа нет. Можно только на более дорогие перейти
Мне с водафона позвонили и предложили за 50 тариф.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-01-06 22:38:25[/merge_posts_bbcode]
Я уже пару месяцев на этом тарифе. Но дело в том, что он доступен не всем. Они как то рандомно выбирают абонентов, которым доступен переход. У меня был тариф 90 с 4 гигами, теперь этот за 50 с 5 гигами. Проверить возможность перехода можно в приложении Мой водафон во вкладке 'предложения для вас".
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-01-07 00:28:14[/merge_posts_bbcode]
Моему номеру лет 15. За это водафон перевел меня на тариф по 50. Так и сказали
Моему номеру 17 лет,покупал пакет "юбилейный" 10 лет юмс было. Но предложение о переходе на 50  пришло на номер, которому и года ещё нет(для работы покупал).
Мне тоже предложили перейти после того, как я перешёл на тариф по 90. До этого был по 85
Мне тоже предложили перейти после того, как я перешёл на тариф по 90. До этого был по 85
Та же история. Тариф 85 вроде назывался анлим, подняли до 120 или около того. Перешёл на 90 и почти сразу предложили 50.
Тариф, нікому не телефоную. 10 грн в рік. На номер тільки вібер. Сімка в шухляді. Якщо вже комусь сильно сильно надо буду і так найдуть напишуть. А вібер майже у всіх є. Інтерент від інтертелекома.
Сторінки Назад 1 … 179 180 181 182 183 … 347 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Это интересно (разное) - 2
Згенеровано за 0.960 секунд(и), виконано 88 запитів