Доброго вечора всім! Давно тут не писав.
Хочу почути від аудиторії розумні думки..
Як я писав, в мене 25.10.19 в'їхали в зад. У винуватця і у мене однакова страхова ІНГО Україна . Каско у мене не було (шкода, але були причини, отимав щеплення тепер страховим випадком)..Отже ІНГО - яскраві представники ЛГБТ спільноти. Їм пофіг, що я їх клієнт з 2003 р..
Вони зробили огляд експерта, потім через 2 місяці видали суму 16000 тис грн, були проблеми, які не побачив експерт, а вказали їх на АРМІ-Моторз..Я писав в страхову, надавав дефектовку АРМИ пофіг їм.. Я не погодився, вони БЕЗ МОЄЇ ЗАЯВИ призначили додаткову експертизу (сказали що оцінюватимуть по всіх наявних документах і машину не треба показувати і не викликали ) і ще через 2 місяці сказали, що неЗАЛЕЖНИЙ ІксПЕРД нарахував 12 тис грн...І що і як нарахував кажуть, приходьте, пишіть запрос і т.д...В першій калькуляції рихнування коштувало 500 грн, зняти-одягти бампер 32 грн, зняти-встановити колесо 8 грн..
Отже, буду робити на АРМІ, вже замовив запчатини, на АРМІ буде незалежна експертиза, а потім заява в страхову, жалоба в регулятор фінпослуг...І далі що виплатять, а що з винуватця качати і т.д....Але, мене розвели, сфальсифікували експертизу.. Адвокат знайомий радить подавати заяву в поліцію на відкриття прожадження за 366 ст підлог документів з санкцією коло 50 тис штрафа або 3 роки на експерта та посадових осіб страхової..
Що, хто може порадити? Однокласник, який працює в СК "Уніка" взагалі в шоці, каже що ОСАГО дратує всіх, це збиткова стаття, але щоб так зухвало, то він вперше чує..
VW Golf II 1.6D 1987 был в 2003-2008 гг
Logan Ambiance 1.4, ГУР+кондиционер, красный металлик+ГБО 2008 -2019 был
Renault Sandero 1.0sce Life+ ГБО BRC с 2019
0