Re: Это интересно (разное) - 2
Хто має бажання на зимню ночівлю в лісі? Па-латки мішки шашлик, їжа в польових умовах і тд Вибрати якесь геть відлюдне місце
loganозалежний, наркоман.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Это интересно (разное) - 2
Сторінки Назад 1 … 184 185 186 187 188 … 347 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Хто має бажання на зимню ночівлю в лісі? Па-латки мішки шашлик, їжа в польових умовах і тд Вибрати якесь геть відлюдне місце
Лево, сорі за
приклади маєте?
Твоя улюблена Фаріон, не кажучи вже про мордорського агента Корчинського.
ну, звісно, мертвечукам з рабіновічами та, взагалі, типовому "совку" ніякі фаріони не сподобається;
Пох на мертвечуків, не про них мова. Дії провокаторів не сподобаються значній частині українців, в тому числі і патріотів. І навіть тих хто прям зараз покладає життя захищаючи таких як Фаріон, та і нас з тобою, від навали орків.
Правий сектор для них -- типові фашисти з Бандерштадту.
А от тобі сильно важливо хто є хто для метвечуків? Тебе це так хвилює? Серйозно?
тобто, сидіти тихеееееенько-тихенько,
Треба тихо діяти, а не гучно нічого не робити.
аби агресора не спровокувати
Ти неуважно читаєш те що я пишу. Там не було нічого про провокацію агресора. Загроза не в цьому. Це тільки Порошенко постійно всіх лякав розхитуванням човна. Ні, почитай ще раз моє повідомлення, я там недвузначно наяткнув на головну загрозу провокації.
(бо танки за 8-10 годин, ну, Ви читали, шо там далі)...
Галасування в крайному випадку може довести до того що приїдуть власні танки. А ті такни що за "8-10" годин це прямо протилежний випадок.
давайте дивитися правді в очі: від зеленої влади вже реально більше зла прийшло, аніж від овочевої.
ЛОЛ Ну ти даєш! А яким боком до цього питання "зелена влада"? Та ще й овочева? Ти може не вкурсі, але взагалі вся жoпа якраз таки почалася з овочевої влади. Тяжко собі уявити що повинна зробити "зелена" щоб зробити щось гірше.
Твоя улюблена Фаріон, не кажучи вже про мордорського агента Корчинського.
Вона має власні думки! А це уже великий плюс! А не робот повторяха! З нею багато в чому не згідний, але бувби дуже радий спілкуванню!
Пох на мертвечуків, не про них мова. Дії провокаторів не сподобаються значній частині українців, в тому числі і патріотів. І навіть тих хто прям зараз покладає життя захищаючи таких як Фаріон, та і нас з тобою, від навали орків
Так яйце чи курка?
А от тобі сильно важливо хто є хто для метвечуків? Тебе це так хвилює? Серйозно?
Яйце
Треба тихо діяти, а не гучно нічого не робити.
Курка
ЛОЛ Ну ти даєш! А яким боком до цього питання "зелена влада"? Та ще й овочева? Ти може не вкурсі, але взагалі вся жoпа якраз таки почалася з овочевої влади. Тяжко собі уявити що повинна зробити "зелена" щоб зробити щось гірше
Не всетаки яйце
Подивіться що в рф робиться, як там гарно уже "кримнашкають". А У нас ті самі закони приймають. А чому так..Ой вибачте це не розділ для політики.
Вона має власні думки! А це уже великий плюс!
Хто сказав що вони власні? І чому це взагалі плюс для нас?
Так яйце чи курка?
РНК
Хто сказав що вони власні? І чому це взагалі плюс для нас?
А хто скаже, протилежне та докаже?
РНК я у фентезі, фантазію, чиюсь видумку з будуна - земного зародження життя не вірю
А хто скаже, протилежне та докаже?
У наших ворогів теж є своя думка, від цього нам не краще, правда?
я у фентезі, земного зародження життя не вірю
Я не знав що ми тут говоримо про твою віру а не про об'єктивну реальність. Про твою віру говори з собою сам, я її не знаю і знати не хочу.
Я не знав що ми тут говоримо про твою віру а не про об'єктивну реальність
100% Візьми бокал, туди пивка, добав угля, кинь лимон, взбовтай нагріваючи, та добав йобу - вилізе (с) Larsen - так можливо і появилось життя
У наших ворогів теж є своя думка, від цього нам не краще, правда?
Ну і х.. з нею..Хай собі що хочу думають, аби не лізли до нас, а так полізли.
так можливо і появилось життя
Це ти таким чином хочеш продемонструвати почуття гумору, чи відсутність інтелекту?
Це ти таким чином хочеш продемонструвати почуття гумору, чи відсутність інтелекту?
не мені це вирішувати. а якщо і комусь то мені всерівно всерівно! Як там перші синтези були в описі До сих пір доходжу.
не мені це вирішувати.
Не тобі вирішувати з якою метою ти щось написав? Ну ок...
Не тобі вирішувати з якою метою ти щось написав? Ну ок..
Мета моя, а ось інша оцінка не від мене залежить, як завжди словоблудство!
Мета моя, а ось інша оцінка не від мене залежить
Я тебе питав про твою мету, а не про оцінку. Дивно що ти це не зрозумів. Хоча...
Дивно що ти це не зрозумів
100%
sdj387jsd, хороші смайлики, дуже гарно підходять для ілюстрації поведінки індивіда з характерними для тебе особливостями психіки.
хороші смайлики, дуже гарно підходять для ілюстрації поведінки індивіда з характерними для тебе особливостями психіки
І це тільки Вам вирішувати, ну ну..
І це тільки Вам вирішувати
Ну ти ж сам просив:
оцінка не від мене залежить
А що особисто від Вас вона залежить? тоді чим вона гірша/краща за тільки мою оцінку? Ну епт цеж ази..
sdj387jsd, ну так яка була ТВОЯ мотивація?
чи як у шановного Ротманса? тобто, сидіти тихеееееенько-тихенько, аби агресора не спровокувати (бо танки за 8-10 годин, ну, Ви читали, шо там далі).
У вас таке враження склалось? )) Шкода....
Поэтому и учат в автошколах: остановил движок - сдерни ручник. У меня, например, ручник - это как штаны надеть перед выходом из дома. А ремень вообще настолько автоматизирован, что пристегиваюсь даже, когда сел просто музыку включить
пристегиваюсь даже, когда сел просто музыку включить
Если мощный саб стоит, то ремень - не помешает
У меня, например, ручник - это как штаны надеть перед выходом из дома. А ремень вообще настолько автоматизирован
Ремень - да, ручник - нет... Ручник только если на уклоне... На ровных поверхностях - первая передача...
Поэтому и учат в автошколах: остановил движок - сдерни ручник. У меня, например, ручник - это как штаны надеть перед выходом из дома. А ремень вообще настолько автоматизирован, что пристегиваюсь даже, когда сел просто музыку включить
Аналогично. Ну разве что если сел музыку слушать, то не пристегиваюсь)))
А вообще, последовательность действий такая:
Сел, вставил ключ - повернул на старт, пока лампочки перемигиваются - пристегнулся, завел, включил фары. Все до автоматизма. Дальше по ситуации, обогрев, дворники и прочее.
А если остановился, ручник, фары выкл, заглушил. На скорости никогда не оставляю. За почти 12 лет, ручник никогда не примерзал и не клинил.
Сторінки Назад 1 … 184 185 186 187 188 … 347 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Это интересно (разное) - 2
Згенеровано за 0.257 секунд(и), виконано 58 запитів