8,576 Відредаговано SanychGT (2020-01-29 17:28:25)

Re: Следующий автомобиль

Aprox написав:

А типа каркас никак на жёсткость кузова не влияет? ))

В первую очередь это безопасность экипажа. Без него тупо нельзя участвовать в соревнованиях.
А вот то, что никаких распорок и усилителей между стаканами и в подкапотном даже для ралли, ввиду ненадобности, не говоря уже об асфальте говорит о том, что кузов спроектирован отлично и с нехилым запасом прочности. А в гражданском использовании и подавно!

Larsen написав:

Кому треба, їздить на такому:

У таке здійснюють вкладження грошей та їх примноження. На таких не їздять, а лише інколи вигулюють, для максимального збереження функціоналу.

Шварценеггер продав свій Bugatti Veyron... за три роки накатав 1600км...  fly

На Фестивале скорости в британском Гудвуде, который пройдет в середине июля, на торги аукционного дома Bonhams будет выставлен последний серийный Bugatti Veyron Super Sport. За автомобиль планируется выручить около 1,7-1,8 миллиона фунтов стерлингов (142-150 миллионов рублей по текущему курсу).

Машины, которые сразу после выезда из автосалона резко подорожали

Суперкар окрашен в черный матовый цвет, а салон отделан красной кожей. Пробег автомобиля составляет 550 миль (885 километров).

Ніхто на них не їздить... Це лише заробляння грошей на понтах.

0

8,577

SanychGT написав:

У таке здійснюють вкладження грошей та їх примноження. На таких не їздять, а лише інколи вигулюють, для максимального збереження функціоналу.

Так, це правда. upp

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

8,578

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0

8,579

Ford Escape SE 4WD 1.5 ecoboost
  0

8,580

SanychGT написав:

Це лише заробляння грошей на понтах.

Понти дорожче грошей - Маск запулив Теслу до Марса не для того щоб вона там їздила, і взагалі їздила.
Малюють на піску не для того, щоб увічнити себе в історії
https://i.forfun.com/jg4u7g58.jpeg

0

8,581 Відредаговано Георгич (2020-01-30 22:01:29)

sdj387jsd написав:

На раз два три розташуєте, та гарно входите в поворот, коли боком в повороті, додати газку. І все відмінно. До всього можна пристосуватись.  Тому з цим там проблем нема. Так це дещо специфічно. Але рулиться.

Так?

[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-01-30 21:51:11[/merge_posts_bbcode]

sdj387jsd написав:

Дасть фору багатьом авто, але коли слизько та скидати швидкість, це прижимний ефект швидко пропадає і ой..:) Зновуж до всього можна приспособитись

Чи так?

[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-01-30 21:58:31[/merge_posts_bbcode]

А це що?

При цтому у  всіх 3 випадках я не бачу причин для втрати керованості.
На правильному авто і не замітив би, що там є поворот

0

8,582 Відредаговано sdj387jsd (2020-01-30 22:37:29)

(c) Георгич Ви праві, але до авто потрібно звикнути та відчути його. Особливо відразу коли сідаєте після якоїсь тойоти smile ось там ... враження smile коли простий поворот а тебе чуть не викидає. Але і до такого можна звикнути, головне відчувати авто. Уже писав на участку стрий-мукачево даже бмв не міг угнатись. Там прокладка водію дуже мішала! Поки рено/дача просте та надійне та не дороге, то все напевно всіх влаштовує. Головне зрозуміти що купив!
П.С. мені повезло, що після тойоти 2,4 ат, був йоботизований сандерик focus  Ось там то я зі всім закусив censored  censored  censored  censored  censored -ДДААА. Уже як за логана сів. То був трішки підготовлений до даних автівок crazy

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0
Спасибо сказали: Георгич1

8,583

sdj387jsd написав:

мені повезло, що після тойоти 2,4 ат, був йоботизований сандерик   Ось там то я зі всім закусив          -ДДААА. Уже як за логана сів. То був трішки підготовлений до даних автівок

plus Правильно, по наростаючій життя сприймається легше )))
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-01-30 22:47:31[/merge_posts_bbcode]

sdj387jsd написав:

Особливо відразу коли сідаєте після якоїсь тойоти  ось там ... враження  коли простий поворот а тебе чуть не викидає.

Ще  plus , але я б Тайоту в приклад не ставив би - така ж вата.

[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-01-30 22:48:23[/merge_posts_bbcode]

sdj387jsd написав:

Уже писав на участку стрий-мукачево даже бмв не міг угнатись. Там прокладка водію дуже мішала!

Просто він не здогадався, що ти з ним ганяєшся sjuk

0

8,584 Відредаговано sdj387jsd (2020-01-30 22:57:21)

Георгич написав:

Просто він не здогадався, що ти з ним ганяєшся

Не пробував! Пару раз обганяв. Хз що за авто, щось тіпа хечбека чи то недокросовера ну щось в такому дусі! Можливо дорогу не знав smile + в себе в навігації всі повороти показувало, ну і на 4-тій до 100-110 на вильоті з поворота давав. (і на інших теж трохи перекручував) На кордоні на шашлик став, теж зупинився, то ще питав а шото за авто:) Очі були дійсно великі, коли дійсно показав що звичайний логан! Зате дорога не скучна smile
Не від авто багато що залежить, все-таки! Ось до чого вів!

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0

8,585 Відредаговано Георгич (2020-01-31 00:13:44)

sdj387jsd написав:

Не від авто багато що залежить, все-таки! Ось до чого вів!

Так я про це вже писав, у нас народ по трасі їздити не вміє, понабирали модних тачок, по місту гарцють, палять резину, а по трасі вперлись в фуру і стоять гуськом. Я їх оптом дєлав на Фабії з мертвим 1.2МРІ  smoke Школа запорожця smile

0
Спасибо сказали: sdj387jsd, Сіренький2

8,586 Відредаговано Vader (2020-01-31 01:56:38)

sdj387jsd написав:

Особливо відразу коли сідаєте після якоїсь тойоти smile

Тойтоти мабуть різні бувають? Бо я їхав якось пасажиром з професійним водієм на Камрі V6 - так він тулив майже всю дорогу 180-200 км/год - і ця Тойота чудово керувалася.

0

8,587 Відредаговано SanychGT (2020-01-31 02:55:02)

Георгич написав:

При цтому у  всіх 3 випадках я не бачу причин для втрати керованості.
На правильному авто і не замітив би, що там є поворот

В усіх трьох випадках є причини.
По перше перевищення швидкості. Винен водій.
По друге поворот. З'їхав, зачепив обочину, через різнорідне і слизьке покриття зробив маневр. Винен водій.
По третє не підходяща гума для таких маньоврів. Винен водій.
По четверте СТАНДАРТНА поведінка передньопривідної платформи В0 в екстремальних ситуаціях(особливо у поворотах та на льоду), коли розвантажується чи втрачає зчеплення зад через особливості навантаження по осях. Особливість конструкції технічна. При недостатній водійскій майстерності чи не розумінні поведінки автомобіля винен водій.
Так що я бачу достатньо безглуздих причин гарантованої втрати керованності.

Виправлення дуже просте... зад повинен бути з кращою гумою, більшим зчепленням, більшим завантаженням.
Для цього на Логанах(але чомусь не на всіх, на моєму писало точно) писало навіть на табличках накачки колес, що зад повинен бути накачаний сильніше(перед 2.0, зад 2.2). Інакше вірогідність зміни недостатньої керованості на надлишкову(занос) різко зростає. А навіть по цьому форуму більшість качає однаково, або перед більше.
Для того, щоб такого не було я на зад поставив ширшу гуму, жорсткіші пружини та маю інше розподілення маси по осям. Навіть на льоду у повороті під 90 градусів з перебільшенням швидкості входу задок не йде у глибокий занос. Дуже тяжко взагалі хоть якийсь знос створити навіть у не штатних умовах, не говорячи вже про такі штатні як на відео.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-01-31 02:15:27[/merge_posts_bbcode]

Vader написав:

Бо я їхав якось пасажиром з професійним водієм на Камрі V6 - так він тулив майже всю дорогу 180-200 км/год - і ця Тойота чудово керувалася.

На жаль це не правда. Керованість Камрі, в загальному, доволі посередня.

Тому виробник так багато і достатньо безуспішно старався покращити цю саму керованність від моделі до моделі.

Хіба 70-та остання, вона дійсно керується краще. Нарешті їм вдалося щось значне зробити у цьому напрямку.

Але отаке по замовчуванню керуватися нормально в принципі не може... На жаль.

0

8,588 Відредаговано Vader (2020-01-31 10:05:57)

SanychGT написав:

По четверте СТАНДАРТНА поведінка передньопривідної платформи В0

Ото ж бо й воно - в стандарті шасі Логана абсолютно не придатне до безпечної швидкісної їзди. І те. що якісь спортсмени-ралісти на ньому ганяють - це виключення, а не правило. Про що я і намагався сказати досить довго.

Виправлення дуже просте... зад повинен бути з кращою гумою, більшим зчепленням, більшим завантаженням.

Ні, не просте. Для звичайної людини, яка хоче просто їздити, а не займатися тюнінгом, витрачаючи на нього гроші і час.

На жаль це не правда. Керованість Камрі, в загальному, доволі посередня.

Сподіваюся, ви розумієте, що ця "посередня керованість" - все одно набагато краща, ніж керованість Логана? І що стандартна Камрі здатна легко і безпечно їздити з швидкстями, яких стандартний Логан в принципі не може досягнути?

0

8,589 Відредаговано SanychGT (2020-01-31 15:01:39)

Vader написав:

Ото ж бо й воно - в стандарті шасі Логана абсолютно не придатне до безпечної швидкісної їзди.

dumbom

Vader написав:

І що стандартна Камрі здатна легко і безпечно їздити з швидкстями, яких стандартний Логан в принципі не може досягнути?

От сумніваюсь і все. От купуємо отакий стандартний серійний авто і спокійно їздимо з швидкостями на яких Камрі просто небезпечна.

g_hosp

Технические характеристики. В движение Рено Сандеро с приставкой «RS» приводится четырёхцилиндровым атмосферным агрегатом объемом 2.0 литра, отдача которого составляет 145 лошадиных сил (150 л.с. на этаноле), а тяга – 195 Н•м при 4 000 об/м.
В тандеме с двигателем функционирует 6-скоростная «механика», направляющая весь потенциал на колеса передней оси.

Динамика хот-хэтча официально не разглашается, но практика показала, что он может ускоряться с места до 100 км/ч всего за 8.0~8.5 секунды, набирая 200 км/ч предельной скорости.

В техническом плане RS-версия хэтчбека практически полностью унифицирована с «гражданским Сандеро» – переднеприводная «тележка», стойки МакФерсон спереди и торсионная балка сзади, гидравлический усилитель руля.

https://www.drive.ru/news/renault/59196 … 0001c.html

Стоимость лимитированного издания Sandero RS 2.0 Racing Spirit в Бразилии составляет 66 400 реалов (1,2 млн рублей), что на три тысячи больше, чем начальная цена на Sandero RS 2.0. Та, в свою очередь, в полтора раза выше, чем просят за базовый хэтч Sandero с 82-сильным трёхцилиндровым двигателем 1.0 SCe (42 400 реала).

0

8,590 Відредаговано Aprox (2020-01-31 15:06:32)

SanychGT написав:

От купуємо отакий стандартний серійний авто і спокійно їздимо з швидкостями на яких Камрі просто небезпечна.

У нас такое точно не продаётся... Посмотрел на румынском сайте Дачии - тоже такого нет... И для каких же стран - это "стандартный и серийный авто"?

П.С. Ага, дочитал... Бразилия...  lol
Я чота думал Индия...  lol

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

8,591

Aprox написав:

У нас такое точно не продаётся..

Так у нас багато чого не продається... та сама Тесла, але нічого по дорогам якось їздить.
Та й Камри 3,5 теж не продається... Я на сайти не заглядуй...

0

8,592

SanychGT написав:

Так у нас багато чого не продається...

Ага...
То есть "купуемо" в Бразилии (я бы прям посмотрел на этот процесс!), грузим на пароход, везём в Украину, сертифицируем, растамаживаем... И сколько нам выйдет такая горячая сандерка? И какой в ней будет смысл?

Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

8,593 Відредаговано SanychGT (2020-01-31 15:51:02)

Aprox написав:

(я бы прям посмотрел на этот процесс!)

[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-01-31 15:48:04[/merge_posts_bbcode]

Aprox написав:

И какой в ней будет смысл?

Vader написав:

Для звичайної людини, яка хоче просто їздити, а не займатися тюнінгом, витрачаючи на нього гроші і час.

vissla

0

8,594 Відредаговано Vader (2020-01-31 15:56:10)

SanychGT написав:
Aprox написав:

И какой в ней будет смысл?

Vader написав:

Для звичайної людини, яка хоче просто їздити, а не займатися тюнінгом, витрачаючи на нього гроші і час.

О, так, везти з Бразилії Рено Сандеро - це найрозумніша річ для пересічного громадянина!  Я вже не кажу про подальшу експлуатацію. Ви розумієте, що нормална люди ніколи такої фігні не зробить, а просто купить Меган, який по ходових на голову вищий за Логан/Сандеро?

Хоча, навіть якщо розумієте, то все одно не зізнаєтесь. Бо я вже бачу, як ви ведете діалог - вам про стандартні машини, доступі в Україні - а у відповідь то штучні ралійні боліди, то якась екзотика з Бразилії (теж, доречі, не звичайна, а лімітована).

Нема про що далі розмовляти.

0
Спасибо сказали: Xabr1

8,595

Vader написав:

Бо я вже бачу, як ви ведете діалог - вам про стандартні машини, доступі в Україні

Так і Камрі 3,5 в Україні не продається... Як і Меган RS... як і безліч інших машин.

0

8,596

Vader написав:

Нема про що далі розмовляти.

Ну что ж Вы так сразу... Человек занимается натягиванием совы на глобус, в смысле Логана на ездовые качества, а Вы не хотите ему подыграть!  lol

0
Спасибо сказали: Larsen1

8,597

Я б подыграл, но боюсь, что вдруг найдется человек, который и вправду купит Логан, надеясь иметь  машину с хорошей управляемостью на высоких скоростях, и убьётся на ней.

0

8,598

SanychGT написав:

В усіх трьох випадках є причини.
По перше перевищення швидкості. Винен водій.
По друге поворот. З'їхав, зачепив обочину, через різнорідне і слизьке покриття зробив маневр. Винен водій.
По третє не підходяща гума для таких маньоврів. Винен водій.
По четверте СТАНДАРТНА поведінка передньопривідної платформи В0 в екстремальних ситуаціях(особливо у поворотах та на льоду), коли розвантажується чи втрачає зчеплення зад через особливості навантаження по осях. Особливість конструкції технічна. При недостатній водійскій майстерності чи не розумінні поведінки автомобіля винен водій.
Так що я бачу достатньо безглуздих причин гарантованої втрати керованності.

Це все бла-бла-бла.
Аргументую дуже просто - В усіх тих випадках їхали інші авто, в тому ж повороті, навіть не замічали його. І лише руминський шедевр на платформі В0, позбалений керованості

SanychGT написав:

СТАНДАРТНА поведінка передньопривідної платформи В0 в екстремальних ситуаціях (особливо у поворотах

Власне про це я і пишу весь час на форумі.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-01-31 21:07:22[/merge_posts_bbcode]

SanychGT написав:

Так і Камрі 3,5 в Україні не продається...

Деякі лише дачії бачать на дорогах
https://auto.ria.com/uk/auto_toyota_camry_26245828.html

0

8,599

Vader написав:

Буде нормально з початку купити базовий Логан за 10тыс у.о. бо на більше грошей не було(інакше б базу не взяв, та ще й можливо у кредит) а потім продати Логан за 5 тыс у.о. і вважаючи, що...

Vader написав:

І що стандартна Камрі здатна легко і безпечно їздити з швидкстями, яких стандартний Логан в принципі не може досягнути?

Спокійно докласти 25-35тис у.о. легко і безпечно їздити з швидкостями на яких базовий Логан не здатен.
Хоча можна було просто зробити вкладження у своє авто до 1 тис у.о. і авто буде їхати зовсім по другому, без властивих занадто бюджетному рішенню обмежень. 

Vader написав:

Ви розумієте, що нормална люди ніколи такої фігні не зробить, а просто купить Меган, який по ходових на голову вищий за Логан/Сандеро?

А мабуть не нормальна буде їздити на Логані і жалітися, що він не їде так, як авто у декілька разів дорожче і при цьому палець об палець не вдарить на те щоб ситуацію змінити на краще для себе і свого авто.

Aprox написав:

Человек занимается натягиванием совы на глобус, в смысле Логана на ездовые качества, а Вы не хотите ему подыграть!

Vader написав:

Я б подыграл, но боюсь, что вдруг найдется человек, который и вправду купит Логан, надеясь иметь  машину с хорошей управляемостью на высоких скоростях, и убьётся на ней.

Смішно таке читати мені... перш за все тому, що я вже це зробив, перевірив і катаюсь.

Георгич написав:

Аргументую дуже просто - В усіх тих випадках їхали інші авто, в тому ж повороті, навіть не замічали його. І лише руминський шедевр на платформі В0, позбалений керованості

Више на відео таке сміття, як Тойота Камрі, вела себе у більш штатних режимах так само погано.  dumbom 

Георгич написав:

Деякі лише дачії бачать на дорогах
https://auto.ria.com/uk/auto_toyota_camry_26245828.html

Розмова була про стандартне авто, яке можна купити нове в Україні і які можна найти на сайті виробника у нашій країні.

Aprox написав:

Посмотрел на румынском сайте Дачии - тоже такого нет...

Хоча шукати Рено Сандеро на сайті Дачіїї, це теж шедевр.

0

8,600 Відредаговано Георгич (2020-02-01 01:05:47)

SanychGT написав:

Више на відео таке сміття, як Тойота Камрі, вела себе у більш штатних режимах так само погано. 

Так. Доречі десь з півроку назад я їздив на Кемрі. Сіренький запитав про неї, я так і відповів - той же Логан тільки ширший.
Ось старе відео ще одного шедевру повнопривідної керованості, та безпеки - Ніссан Навара

0
Спасибо сказали: SanychGT, sdj387jsd2