Re: Это интересно (разное) - 2
Москва, Хельсинки просили дозвіл на до заправку. Коли по картах через майже Київ, Харків, Львів прямий маршрут.
Через московію того, що там у Luftwaffe э підмінний екіпаж: "осуществить дозаправку и замену экипажа."
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Это интересно (разное) - 2
Сторінки Назад 1 … 187 188 189 190 191 … 347 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Москва, Хельсинки просили дозвіл на до заправку. Коли по картах через майже Київ, Харків, Львів прямий маршрут.
Через московію того, що там у Luftwaffe э підмінний екіпаж: "осуществить дозаправку и замену экипажа."
Luftwaffe
Коли по картах через майже Київ, Харків, Львів прямий маршрут.
Це якщо не враховувати кривизну Землі. Подивись як виглядають маршрути з Європи в Америку, можливо тебе теж здивує що на мапі вони не пряма лінія, а дуже навіть помітна дуга. І це найкоротший шлях.
можливо тебе теж здивує що на мапі вони не пряма лінія, а дуже навіть помітна дуга. І це найкоротший шлях
Маєте на увазі так
Маєте на увазі так
Так, це я маю на увазі. Ти про цей маршрут писав? Тоді все вірно.
Тоді все вірно.
Про це і кажу літаки не літають найкоротшими шляхами
sdj387jsd, так, в даному випадку це найкоротший шлях. Ну а довшим з зупинками зазвичай літають щоб походу брати пасажирів до/з тих проміжних зупинок. Ну або якщо там можуть бути вигідніші умови дозаправки і тому подібне.
Ну а довшим з зупинками зазвичай літають щоб походу брати пасажирів до/з тих проміжних зупинок. Ну або якщо там можуть бути вигідніші умови дозаправки і тому подібне.
Так тому і два дні попкорн жую, для чого летіти в хельсінки.
sdj387jsd, ну хз, може з Уханя в Хельсінки багато бажаючих летіти, от і зробили маршрут таким гаком, а заодно і з Хельсінки у Франкфурт напевно можна паксів набрати. То треба у авіакомпанії уточнювати що це за рейс такий і чому він такий.
Коли по картах через майже Київ, Харків, Львів прямий маршрут.
Ні, це так здається. Натягни нитку на глобусі між кінцевими точками і зрозумієш де прямий маршрут.
Імперично можна сказати, що найкоротший маршрут на карті проходить зеркально меридіану.
І взагалі, на глобусі замітиш багато цікавих речей. Наприклад, що Австралія набагато більша, ніж нам її малюють. А єрефія худа і довга кишка, і т.д.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2020-02-02 16:56:54[/merge_posts_bbcode]
Маєте на увазі так
Пардон, я відповів не прочитавши твій наступний пост. Сорян.
Ні, це так здається. Натягни нитку на глобусі між кінцевими точками і зрозумієш де прямий маршрут.
Відразу видно старшу школу! Але глобус задає інші запитання Там теж з масштабами не все, добре.
sdj387jsd, ну глобус можна приплюснути як гарбуза, вийде як Земля
Імперично можна сказати, що найкоротший маршрут на карті проходить зеркально меридіану.
Фсё уже давно придумано....Есть такое понятие "дуга большого круга" - это и есть кратчайшее расстояние между двумя точками на шарике...
И кто сказал что земля круглая...она имеет форму эллипсоида (по Красовскому).
Фсё уже давно придумано...
Зосталось тільки перевірити
И кто сказал что земля круглая...
Тут никто не говорил.
Ава в тему
Кстати, знаменитую фразу "И всё-таки она вертится!" - на самом деле Галилео Галилей не говорил)))
Зосталось тільки перевірити
Рулетку подлиннее и вперёд...
фразу "И всё-таки она вертится!" - на самом деле Галилео Галилей не говорил
ага, коли послухаєш двох свідків одного й того ж ДТП, все менше й менше починаєш вірити історикам...
Ехал как-то на такси, таксист начал мне нести про то, что земля плоская , я ему: "я моряк", он: "а-а, так ты в сговоре"
Взагалі, сам довго думав для чого, так масово почали поширювати цю, давню теорію плоскої землі. І у мене тільки, на ум прийшло одне. Є групи людей, які бажають обрізати сухі, мертві гілки на дереві науки. Але за ці вітки, інші "Бідні" групи людей готові на все. Вони ним дуже вигідні. Тому і ставиться питання ребром, або скидаємо ці гілочки, та розвиваємо науку а ні то, віруємо в плоску землю. Якось так.
Взагалі сам не вірю в плоску землю, Так просто не буває
sdj387jsd, в тему
Продолжите фразу , логично , по вашему разумению :
Закон нужно знать , и
Закон нужно знать , и
П.С. типова психологія тільки частину може описати.
я моряк", он: "а-а, так ты в сговоре"
Larsen написав:Sivil написав:Тоді як могла виникнути ота ситуація ,коли жінка роздавила когось там ,повернувши ключ в замку Сандеро?
Якого року був той Сандеро?
Не знаю. Погуглив перший вирок по справі № 234/14062/16-к, там рік випуску Сандеро не вказаний. А історія там була ще та - https://youcontrol.com.ua/ru/catalog/co … /73664327/
Есть продолжение
https://www.kramatorsk.info/view/246651
Сторінки Назад 1 … 187 188 189 190 191 … 347 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Это интересно (разное) - 2
Згенеровано за 0.319 секунд(и), виконано 60 запитів